Arashel Jajir Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 "Walnąłem ją trucizną miłosną, odurzyłem patelnią i zadziałało! Kocha mnie!" Czy jakoś tak.Arashel, jesteś dziwny xD ~Daffy Cartman. Padłam. xD ~Ness Cava Potter 2 Link do komentarza
Cassidy Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 "Walnąłem ją trucizną miłosną, odurzyłem patelnią i zadziałało! Kocha mnie!" Czy jakoś tak. Jaki to ma sens? Jacie armor.. Cassi miałaś tylko napisać co powiedział, nie opisywać całą sytuacje Cała ja.. A dobra chciałam odp. Już nie off topuje.. czy jakoś tak. A i cytat pierwszy - ty chcesz nagrodę nie? Bo wydaje się że nie.. Link do komentarza
Kruczek Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Dobrze, oprócz Arashela, bo on napisał po swojemu. (Stary nie wiem jak ty, ale ja współczuję Twojej żonie xD) Plus dla cassidy za rozpisanie się, jakby potem zabrakło Ci do nagrody to podciągnę. (Tak, rozpisywanie mile widziane) Next: Jaką fryzurę i strój ma Księżniczka Cadance w odcinku "Sposób na zaklęcie"? Link do komentarza
Psoteł Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Tak mi się wydaje, że tę samą fryzurę, którą zrobiła jej Rarity w odcinku Games Ponies Play/Kucykowe Dyscypliny na powitanie inspektor od Kucykowych Igrzysk, czyli grzywę spiętą nad głową, jakoś tam wymyślnie poplątaną i z wplątanymi krzyształkami, a sukienkę ma taką błękitną. Ale pewnie się mylę. Link do komentarza
Arashel Jajir Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Dobrze, oprócz Arashela, bo on napisał po swojemu. (Stary nie wiem jak ty, ale ja współczuję Twojej żonie xD) Plus dla cassidy za rozpisanie się, jakby potem zabrakło Ci do nagrody to podciągnę. (Tak, rozpisywanie mile widziane) Next: Jaką fryzurę i strój ma Księżniczka Cadance w odcinku "Sposób na zaklęcie"? Na załączonym obrazku widać zwyczajową fryzurę naszej księżniczki, do tego błękitna sukienka w kryształki o takich zaostrzonych fioletowych końcówkach, z ciemnoniebieskimi dodatkami.. No i diadem. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Dobrze, oprócz Arashela, bo on napisał po swojemu. (Stary nie wiem jak ty, ale ja współczuję Twojej żonie xD) Plus dla cassidy za rozpisanie się, jakby potem zabrakło Ci do nagrody to podciągnę. (Tak, rozpisywanie mile widziane) Next: Jaką fryzurę i strój ma Księżniczka Cadance w odcinku "Sposób na zaklęcie"? Podczas koronacji Twilight na księżniczkę ma ona ceremonialną fryzurę taką Ale już w następnej scenie w której ją widzimy gdy podchodzi do Twilight razem ze swoim ukochanym, ma już swoją "codzienną", zwykłą fryzurę. Dokładnie opisuje to ten...mem? Link do komentarza
Insomnia Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 (edytowany) Podczas koronacji Twilight na księżniczkę ma ona ceremonialną fryzurę taką Ale już w następnej scenie w której ją widzimy gdy podchodzi do Twilight razem ze swoim ukochanym, ma już swoją "codzienną", zwykłą fryzurę. Dokładnie opisuje to ten...mem? Księżniczce w tej mocno upiętej fryzurze i dużej koronie pewnie było niewygodnie Edytowano Wrzesień 3, 2013 przez Insomnia Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Opis stroju: Ogólny kolor stroju to błękit w połączeniu z lśniącymi białymi kryształkami które dodają mu uroku. Dolna część sukni ma fioletowo - niebieski akcent który świetnie komponuję się z ogólnym wyglądem kreacji. Przednią część sukni reprezentuje warstwowa niebieska przepaska. Natomiast na górnej części kopyt widnieją fioletowe branzolety z akcentem w postaci złotych diamentów z niebieskim wnętrzem. Same kopyta są ozdobione złotymi dodatkami. Opis fryzury: 1. Podczas koronacji - Całość fryzury jest mistrzowsko zapleciona w majestatyczne loki. Na przodzie fryzury dwa loki są zaplecione razem i spięte spinką która ma kształt kryształowego serca. Po prawej i lewej części fryzury widać dwa kolczyki wplecione we włosy. Jedne mają fioletową barwę, a drugie niebieską. Dodatkowo kolczyki osadzone niżej mają dodatkowo akcent w postaci pereł. Cała fryzura prześwituje w białe kryształki, a na czubku głowy znajduje się fioletowo - złota korona. W skład fryzury wchodzi jasny fiolet, ciemny róż i biel. 2. Po koronacji: Fryzura jest bardzo długa a jej końce są zakręcone. Kolor fryzury jest taki sam jak podczas koronacji. Na jej głowie widać złoty diadem z fioletową perłą na czubku. Link do komentarza
Kruczek Napisano Wrzesień 9, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2013 Owszem, Drodzy Państwo. Jakie niesamowite zjawisko towarzyszyło pocałunkowi Cadance i Shining Armora? (Ślub w Canterlocie) Link do komentarza
GoForGold Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 Rozbłysk energii i światła. Link do komentarza
Fikus Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 (edytowany) O ile dobrze pamiętam to Sonic Rainboom Edytowano Wrzesień 9, 2013 przez Symphony Link do komentarza
Legolas Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 Grom tęczowy tworzony przez Rainbow Dash. Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 Ponad dźwiękowe bum...? Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Gdy Shining Armor i Cadence się pocałowali księżniczka Celestia powiedziała Rainbow Dash że teraz jej kolei, a Rainbow wykonała ponad dźwiękowe bum. Więc raczej raczej ponad dźwiękowe bum. Link do komentarza
Cava Herondale Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Symphony zdobywa punkt! Jakie słowa wypowiedziała wtedy Księżniczka Cadance? Link do komentarza
Fikus Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 (edytowany) ''Oto kryształowe serce. Niech zapanują miłość i radość by król Sombra nie powrócił'' Edytowano Październik 12, 2013 przez Symphony Link do komentarza
Hidoi Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Oto Kryształowe Serce! Niech zapanują miłość i jasność, by Król Sombra nie powrócił. Link do komentarza
Gość Aspitia Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 Oto Kryształowe Serce!. Niech zapanuje miłość i radość by król Sombra już nigdy nie powrócił Link do komentarza
Cava Herondale Napisano Październik 26, 2013 Share Napisano Październik 26, 2013 Brawa dla Symphony! W którym odcinku mogliśmy zobaczyć Cadance w tym stroju? Link do komentarza
Fikus Napisano Październik 26, 2013 Share Napisano Październik 26, 2013 Games ponies play i Magial Mystery Cure Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Październik 26, 2013 Share Napisano Październik 26, 2013 Magical Mystery Cure ( Bo w Games Ponies Play wydaje mi się że miała inną suknie...). Link do komentarza
Cassidy Napisano Październik 26, 2013 Share Napisano Październik 26, 2013 Magical mystery cure Link do komentarza
Hidoi Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 (W tamtym cytacie przecieź Cadance mówiła 'jasność", nie "radość" )._. "Magical Mystery Cure" (Sposób na zaklęcie), jednak potem ma inną fryzurę ._. Oraz "Games ponies play" (Dyscypliny kucyków), ma taką samą suknię, lecz po prostu z innej perspektywy jest pokazana. Link do komentarza
Gość Aspitia Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 "Sposób na zaklęcie" "Kucykowe Dyscypliny" Link do komentarza
Recommended Posts