Cipher 618 Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 FUTURAMA - polecam i to bardzo Uwaga - dużo okładania się z "liścia" http://www.youtube.com/watch?v=bOvk2zHbQXU Robot (Bender) nie jest alkoholikiem - jest zasilany alkoholem. Picie wychodzi mu na zdrowie... czyli odwrotnie niż u ludzi. A co do magnesu - Bender nienawidzi magnesów bo pod ich wpływem zaczyna śpiewać i nie potrafi przestać http://www.youtube.com/watch?v=D7CYhzGnJV4 Link do komentarza
mkr Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Moja kolekcja krótka, aczkolwiek ją sobie cenię ^^. - Futurama (props dla fanów), - Southland, - The Mentalist, - House M.D., - MLP:FiM (naturalnie), - South Park. Link do komentarza
Imka2000 Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Mlp to wiadomo tak że Simpsonowie , Futurama , Family Guy , Doctor Who, Spongebob i CSI: Kryminalne zagadki (wszystkie serie .-.) Link do komentarza
Losse Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - My Little Pony - Gravity Falls - Doctor Who I narazie tyle. Kiedyś było jeszcze anime/manga ale mi się przejadło. Link do komentarza
Spirlny byt Atlantis Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Battlestar Galactica Dr House Link do komentarza
plx Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 (edytowany) 1. Gra o Tron - tak wiem, cycki i seks. Ale saga, na której oparty jest ten serial też jest moją ulubioną. Fabuła, postacie... Właśnie skończyłem oglądać ostatni odcinek 3 sezonu. Mówię wam, nigdy nie płakałem przed serialem. Ani filmem. Wystarczyła ta jedna, ostatnia scena... 2. Dr House - uwielbiam tego gościa i tyle 3. The Walking Dead - Podoba mi się w tym ustrojstwie to, że nie jest to serial o zombi. Tworzę one jedynie tło. Owszem, ważne tło, które nie jest jednak główną atrakcją serialu, a jest wystawiane przed szereg w bardzo rozważny sposób. Minusem jest tutaj główny bohater - nie lubię go, o wiele bardziej kibicuję "Temu od kuszy" i "Żółtkowi". Poza tym nie oglądam zbytnio seriali, czasami zaliczę pojedynczy epizod Chirurgów, czy czegoś w stylu Dlaczemu Ja. EDIT. Jest jeszcze oczywiście MLP, ale tego nie umiem tego porównać z wyżej przedstawionymi, za dużo różnic. Edytowano Czerwiec 10, 2013 przez plx Link do komentarza
Kyoko Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 1. Gra o Tron - tak wiem, cycki i seks. Ale to jest właśnie w tym serialu najlepsze! Cóż, ja właściwie oprócz "Gry o Tron" i szczątkowo "Dr. House'a" jako takich seriali już nie oglądam. Kiedyś było tego sporo, a najmilej wspominam z zagranicznych "Fringe - na granicy światów", a z polskich "Brzydulę" i "Usta Usta". Ach, no i oczywiście "Kasia i Tomek"! Link do komentarza
Artiem Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 -obowiązkowo W-11 -Futurama -Świat według kiepskich -Rodzina zastępcza -Spongebob Kanciastoporty -Wiktoria znaczy zwycięstwo -Big Time Rush -Czasem Sąd Rodzinny lub Sędzia Anna Maria Wesołowska Ogólnie lubię wszystko co leci na Nickelodeon i Disney Channel ale nie chce mi się tyle wymieniać. No i oczywiście MY LITTLE PONY!!!!!!!!! Link do komentarza
DAVV3 Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Ja zbytnio seriali nie oglądałem i zaczynam nadrabiać straty. Oglądam na razie: - MLP: FIM (co jest chyba oczywiste), - Dr. House, - The Walking Dead, - Pingwiny z Madagaskaru, - kicz typu Trudne Sprawy, Ukryta Prawda itp. (najlepsze komedie w obecnej TV), Dodatkowo chcę się zabrać za Dextera i Dortora Who. Obu seriali nie oglądałem ale słyszałem trochę dobrych opinii na temat obu. Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 1. Jak poznalem waszą matkę (HIMYM). 2. Family Guy. 3. South Park. (czasem). 4. Świat wg Kiepskich (czasem). 5. Piątek: The Series by Dakann. Link do komentarza
Salmonella Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Seriale oglądam głównie z rodzicami, sama z siebie raczej bym po nic nie sięgnęła (mam wstręt do tasiemców). Są to głównie medyczne (Greys Anatomy, kiedyś Ostry dyżur, Doktor House, sporadycznie Hart of Dixie, które obecnie z medycyną ma tyle wspólnego co nic, Chicago Fire powiązane z nią pośrednio oraz podobna do niego, ale już zdjęta z anteny Trauma). Druga grupa to kryminalne, które osobiście bardziej lubię - Elementary, Body of Proof (w sumie podchodzi też pod te pierwsze, bo sekcje zwłok) i Cold Case. Link do komentarza
Prickly Rose Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 No więc oglądam: 1. Agenci NCIS: Los Angeles (dziś na AXN o 21 XD). 2. Świat według kiepskich (czasami z rodzicami). 3. Czterej pancerni i pies (bo nie ma to jak klasyka). 4. Z akt FBI (hmm.. dobry film dokumentalny o zbrodniach, nie jest zły). Link do komentarza
MnieTuNieMa Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 1. Jak poznałem waszą matkę 2. Dexter 3. Grimm 4. The Walking Dead 5. Doctor Who Link do komentarza
Gość Aspitia Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Z tych zwykłych seriali to lubię Dextera.A z animowanych spodobał mi sie Robot i Potwór. Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts