Airlick Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 (edytowany) Widzę, że wywalili mój wielki i potężny temat z cosplayami. Nie wiem, jak mogli, ale trudno. Robię nowy. Tu można wrzucać ciekawe (albo i nie) cosplaye grupowe, backgroundowych kuców które nie mają własnych tematów dla cosplayów, i tak dalej, i tak dalej.Uwaga, zaczynam:Wczoraj widziałem zdjęcie lepiej ukazujące strój tej Trixie, ale w tym jest ładniejsza. P.S. Może ktoś uprawniony poczuje się do podpięcia tematu? Akurat czytałem, ale na następny raz wystarczy PW do moderatora/administratora. ~Emronn7PW? Ain't nopony got time for dis shit. Edytowano Sierpień 7, 2013 przez Airlick Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Background Princess Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Sierpień 18, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2013 (edytowany) Mainstream PrincessFix'd. Tavia niezbyt, ale co tam, i tak wrzucę.Mah lawd, CMC nie mają tematu dla cosplayów. Cóż, nie będę ich uszczęśliwiać, wrzucę tutaj. Edytowano Sierpień 18, 2013 przez Airlick Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Fix'd. Wciąż lepsza niż jakaś paskuda Rzadkusia *** Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Sierpień 18, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2013 Wciąż lepsza niż jakaś paskuda RzadkusiaA żeby cię pokręciło. A żeby cię franca zeżarła. Idź i umrzyj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Sierpień 26, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2013 Ta Molestia. Czciłbym. I ja jeszcze z nią nie skończyłem. Jeden z najlepszych cosplayów Flima i Flama, jakie widziałem. Pasują.A to rzadkość, bo cosplayu Photo Finish chyba do tej pory nie widziałem żadnego.Pogodynki? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Best cosplay Spike`a ever ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Tyle WTF na jednym zdjęciu. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 11, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2013 Fajny Discord, ale widziałem lepszych.GAK GAK GAK GAK GAK GAK GAK GAK GAK Zdecydowanie aprobuję. Przyłożyli się do tych mundurów, nie ma co. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KHAAAN! Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 A macie może troszkę takich no... ciekawych cosplayów Doctora Whoovesa/Time Turnera pod ręką? Potrzeba mi tego naprawdę bardzo ale to baaaardzo pilnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Ja to chciałbym zobaczyć cosplaye Neon Lighta! Akurat za niego to bym się chętnie przebrał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faimy Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 Ja chętnie przebrałbym się za Soarina z wonderbolts Gdybym miał kasę i pomysł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Znalazłem coś takiego. Może być? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 2, 2013 Autor Share Napisano Listopad 2, 2013 Znalazłem coś takiego. Może być? Najlepszy backgroundowy... pieseł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 7, 2013 Autor Share Napisano Listopad 7, 2013 Hyh, ale pasują.Fajna AJ. A tego to jeszcze nie było. Dobre. I tego też nie. Podobno postać z Fallout: Equestria, ale co ja tam wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 To i ja mam Derpy Hooves w wykonaniu mojej przyjaciółki. Zdjęcie by ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Grudzień 13, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2013 Czyżby najlepsza Kadencja, jaką widziałem?Tą Celestynę chciałbym zobaczyć w lepszym ujęciu...Now... Kiss! Bardzo dobry Mac.I jako specjalny bonus... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chikayoshi Yami Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 (edytowany) Świetny cosplay Winony. http://theonlypj.deviantart.com/art/F-A-C-T-S-2013-Saturday-Diamond-Dog-Fido-408437009 Diamentowy pies kolec Trisia Edytowano Grudzień 13, 2013 przez Chikayoshi Yami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 Temat powraca po długiej przerwie... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chikayoshi Yami Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 (edytowany) https://www.youtube.com/watch?v=KoLCOc3lo6E ] Bonusy: Edytowano Marzec 29, 2014 przez Chikayoshi Yami 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Dodam coś od siebie Tutaj nie trzeba spoilerach umieszczać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 6, 2014 Autor Share Napisano Maj 6, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts