Sosna Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Tak w sumie pomimo tego, że jestem na tym forum od grudnia zeszłego roku i jestem w forumowej ekipie( I mogę bezczelnie pisać kolorem ) jakoś przypomniałem sobie, iż nie napisałem tematu powitalnego dla siebie. Ok czas to nadrobić tak więc: Interesuję się kucykami od grudnia zeszłego roku.Z kucyków najbardziej lubię Spitfire.Z zespołów muzycznych uwielbiam:Maleńczuka, Three Days Grace, Sabaton, Bullet for My Valentine, Avenged Sevenfold, Guns'n'roses, Gorillaz,Papa Roach i elektryczne gitary. Ogólnie lubię dość ciężką muzykę.Uwielbiam gry z serii Mass Effect i Wiedźmin. Z gier lubię też Tomb Raidera, Deus Exa, Darksiders i serię Batman. Po za tym staram się być w miarę ogarnięty i nie jestem kolejnym wcieleniem EverTree. Tyle ode mnie w razie jakiś pytań chętnie odpowiem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Gays'n'roses Spłoń. A tak to witaj, baw się na forum i mam nadzieję, że zostaniesz tu na dłużej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Uwielbiam gry z serii Mass Effect i Wiedźmin. Też je lubię, zwłaszcza Wiedźmina! serię Batman. Właśnie gram w Batmana 2 xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba567g Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Na początek żeby nie offtopować to cześć. Teraz bym chciał cię zmartwić że niestety pan Maleńczuk odbywał stosunki płciowe z tą samą płcią w wiezieniu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 7, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2013 a jaki to ma związek z jego muzyką? Bo nie rozumiem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba567g Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Taką ciekawostkę dałem, skoro to jeden z twoich ulubionych wokalistów warto żebyś wiedział o nim więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 7, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2013 tak właściwie ta wiedza nie była mi do szczęścia potrzebna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Hm hm,Witaj stary dobry użytkowniku ~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Hello Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Witaj. W końcu. Bawisz się dobrze, mam nadzieję? Masz tu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Здравствуй. Czemu mnie to nie dziwi? Między nami ponad miesiąc różnicy w stażu. I sześć w powitajkach. Ale, jak to się mówi, co się odwlecze to nie uciecze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Witaj opóźniono na forum Ja też nie zrobiłam takiego wątku, może już czas... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Witaj na forum! xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Witaj:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron_Ilyushin Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Witajcie towarzyszu mam nadzieje że będziecie szczęśliwi na tym forum i o nim oraz o nas nie zapomnicie a to na dobry start P.S. Też uwielbiam Maleńczuka i Spitfire. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Witaj na forum, baw się dobrze i przestrzegaj regulaminu 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 5, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Właśnie teraz Decaded napisał: Witaj na forum, baw się dobrze i przestrzegaj regulaminu http://pronas.pl/attachments/ai106-photobucket-com_albums_m267_basiulek_lopata-png.11323/ inb4 odgrzebywanie tematu po czterech latach 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Właśnie teraz Sosna napisał: http://pronas.pl/attachments/ai106-photobucket-com_albums_m267_basiulek_lopata-png.11323/ inb4 odgrzebywanie tematu po czterech latach Cicho, to mój niecny plan rozruszania forum 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 @Sosna Dzięki Decowi dostałeś repkę za temat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 O kuźka Ale odkop Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Nie witałem się jeszcze z tobą to co mi szkodzi. Czesć! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan B Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 To ja też się przywitam: hej hej hej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się