PlagueOverlord Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Typ pracy: Sygnatura 2x Tematyka: MLP: Derpy i Dashie z moim OC Kolorystyka: D - brązowe tło. RD&HH - niebieskie tło Napis: MasterDash Inne: U Derpy muffinki w tle. A u Dashie i Heart'a tło z Cloudsdale Oto art mojego OC: https://www.dropbox.com/s/barlejv5552xckz/Hunterheart%20%282%29.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThunderKon Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 (edytowany) Złożę zamówienie. Typ pracy: Avatar Tematyka: MLP Thunderlane Kolorystyka: Obojętne Napis: Brak Inne: Brak Typ pracy: Sygnatura Tematyka: MLP Rumble Kolorystyka: Obojętne Napis: ThunderKon Inne: Brak Typ pracy: Tapeta Tematyka: Neymar JR Kolorystyka: Obojętne Napis: Kondziu ( Jeśli można jeszcze zmienić to chciałbym napis Neymar JR) Inne: Brak Dziękuję za wykonanie prac. Potem dam punkt reputacji. Edytowano Sierpień 13, 2013 przez ThunderKon 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Dzisiaj wykonam 2-3 sygnaturki, bo brak czasu, ale to wieczorem. Przepraszam ;P 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Jeśli mogę, moja skromna uwaga. Nie za dużo tego żaru na niektórych sygnaturkach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Po prostu mam taki styl wykonywania prac, jeżeli ktoś coś określi inaczej to przecież zrobię ;p 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Ja też chcę~ *q* Typ pracy:Sygnatura i tapeta Tematyka:MLP/Axis Power Hetalia -Rarity razem z Francisem Bonnefoy`em (France) [Raczej takie portrety żeby były,nie cała postać(sygnatura)] Kolorystyka:Jasne,pastelowe kolory,aby pasowały Napis: Tapeta-"What is love… What is lust… A lesson in the ways of love, dedicated to the mademoiselle. Whom will you fall in love with when the song ends?" Sygratura-"Ah, Worldwide à la mode..." Typ pracy:Tapeta Tematyka:Axis Power Hetalia -Emil Steilsson (Iceland) Kolorystyka:Lodowe kolory ._. Napis:"You must be thinking it`s pretty cold,right?" Z góry dziękuje~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Po prostu mam taki styl wykonywania prac, jeżeli ktoś coś określi inaczej to przecież zrobię ;p Arashel bawił się długo w sygnaturki i doradził nieużywania masy żaru. Najlepiej w ogóle. To wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThunderKon Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 (edytowany) Kiedy Dostanę Moje Zamówienie ? Proszę Zrób To Szybciej Dziękuję za zrozumienie Edytowano Sierpień 16, 2013 przez ThunderKon 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Typ : Sygnatura Temat: Inne, Lampy nocne! Kolorystyka: Jasne, zależy jakie Lampy znajdziesz. Inne: Najlepiej, lampa po lewej, lampa po prawej Napis: Na środku u góry małymi literkami. 'Rozświetlająca noc', Pod nim 'Kawaii-Hipsta-Neko-Lampa' większą czcionką. Kolor taki aby pasował do tła/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheUnbridle Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 *o* cudowne sygnaturki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Nabrałem trochę sił, więc jutro już będę kminił coś. Przepraszam najserdeczniej za brak czasu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Świetne robisz te sygnatury/avatary/tapety. *u* Naprawdę szacun! Jak będę coś potrzebować,jesteś pierwszą osobą do której się zgłoszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Dzięki. Na razie tempo trochę zwolniłem. Robię dla Cameda pracę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Jeśli to nie będzie dla ciebie problem oczywiście to... czy dałbyś może radę narysować mojego OC. Wszystkie informację umieściłam w linku poniżej, w tym jego wersje i Cutie Mark w "Pony Creator". Byłabym bardzo wdzięczna : http://mlppolska.pl/watek/7233-pro%C5%9Bba-o-pomoc/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 (edytowany) Niestety, ale ja nie rysuję OC. Przykro mi to nie mój fach. Gdybym umiał to bardzo chętnie ^^ Edytowano Sierpień 25, 2013 przez Littlebart Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Wiem, że masz zamówień w ciul, ale po chamsku dorzucę coś od siebie :> Aby zamówić pracę, wystarczy że złożysz post według wzoru: Typ pracy: sygnatura Tematyka: MLP, AJ i/lub Rarity Kolorystyka: Obojętne Napis: Luna Inne: - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Następne zamówienie dla Luny-WIllow. Zrobiłem trochę szybciej z racji tego że urodziłem się w Chrzanowie oraz nie było jeszcze Applejack. Dziś jeszcze pojawią się dla Insomni ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Dzięki Ci :> To było miłe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Dla Insomni ^^ No to wracam z zamówieniami pełną parą jak to się mówi i postaram się to wszystko wykonać, gorzej będzie z tapetkami bo je się dłużej robi :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 (edytowany) Dałbyś może rade zrobić dla mnie sygnaturę z tym obrazkiem? : http://photos.nasza-klasa.pl/49327143/31/main/9346fa318c.jpeg Czekam cierpliwie na odpowiedź ^^ EDIT: Jeśli potrzebujesz jakiś szczegółów to też mów Edytowano Sierpień 26, 2013 przez Breeze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Gdzie ja jestem na tej liście, bo dodałem swoje zamówienie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 (edytowany) Gdzie ja jestem na tej liście, bo dodałem swoje zamówienie? Dałbyś może rade zrobić dla mnie sygnaturę z tym obrazkiem? : http://photos.nasza-...9346fa318c.jpeg Lista zaktualizowana przed sekundą, dziś jeszcze coś zrobię + jutro więcej sygn, powinienem je skończyć nawet do jutra. Breeze, przykro mi ale na tym obrazku znajduje się znak wodny i nie da się go jakkolwiek zamazać. Jeżeli chcesz mogę zrobić z Fluttershy inną bo nie robiłem jeszcze z nią nic a chciałbym Więc pisz czy chcesz czy nie, jak coś to dam parę vectorów i sobie wybierzesz. Edytowano Sierpień 26, 2013 przez Littlebart Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Spoko Możesz dać linki na PW Ja też postaram sobie coś do jutra wyszukać i cię powiadomię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 (edytowany) Witaj, towarzyszu grafiku! Tak właściwie to sama potrafiłabym sobie zrobić sygnaturę ale e od ciebie są naprawdę śliczne ^^ Więc poprosiłabym dwie sygnaturki. Jedną z tym artem: http://fc09.deviantart.net/fs70/f/2013/237/8/8/uhhhh_by_dennybutt-d6jq0o8.png A drugą z tym: http://fc01.deviantart.net/fs70/i/2012/138/9/3/aj_by_derpiihooves-d504gu9.png W pierwszej proszę żebyś postawił ma beż zaś w drugiej: na zieleń ^^ Na obu sygnaturach prosiłabym o pojawienie się mojego nicku Oczywiście jeśli coś będzie nie tak to mów od razu Edytowano Sierpień 27, 2013 przez Symphony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 (edytowany) Dla Breeze. Cześć Symphony. Postaram się ^^ Edytowano Sierpień 27, 2013 przez Littlebart Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts