Bluedraft Napisano Czerwiec 16, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2012 U mnie zapewne była by kometa, laska TNT albo symbol oznaczający skażenie radioaktywne. No chyba że pałeczki perkusyjne (chyba w żadnym przypadku nie muszę tłumaczyć dlaczego) Domyślam się co do dwóch ale nie jestem pewny co do komety i skażenia radioaktywnego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Czerwiec 16, 2012 Share Napisano Czerwiec 16, 2012 U mnie albo delfin, albo atom. Ewentualnie pipeta czy inny sprzęt laboratoryjny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallenleaf Napisano Czerwiec 23, 2012 Share Napisano Czerwiec 23, 2012 Prawdziwy Cutie Mark? Nieee... boję się nawet myśleć jaki miałby być mój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProPanek Napisano Czerwiec 23, 2012 Share Napisano Czerwiec 23, 2012 Wiecie co jakbym miał mieć cutie mark. To... nie starczyło by miejsca na moim ciele... Tfu... Futrze Umiem grać na gitarze, lubię muzykę, pisze dobre opowiadania (Przynajmniej tak mi moja nauczycielka od polaka mówi ^.^) . Na pewno coś związanego z humanistyką... chociaż ścisłowcem też jestem, nie mato jak być dobry z fizyki, chemii, i informatyki a zarazem słaby z matmy ^.^(\ . Może ma ktoś pomysł na mój znaczek... Chyba że walne se zdjęcie "Leonarda Da Vinci" czy jak to się tam pisze jego imię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProPanek Napisano Czerwiec 23, 2012 Share Napisano Czerwiec 23, 2012 Jesteś po prostu... GENIALNY. Tylko jest jeden problem, za Trixie nie przepadam. Aaa wielkie S to bardziej by pasowało jakbym był Supermenem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Czerwiec 23, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2012 @ProPanek Wiesz co zastanawiałem się troche nad tym i wywnioskowałem że granie na gitarze to jest tworzenie nowych ruchów także ta sprawa trzyma się pisania opowiadań ponieważ masz już wizje tego co ma sie dziać w twoim opowiadaniu ,podobnie jak chemia informatyka i fizyka mają wspólną cechę jest ją struktura Te rzeczy opierają się na strukturze tekstów , ruchów , działań , a także kolejności łączenia A więc sądzę że masz talent do myślenia strukturalnego czyli widzisz coś przez jego budowę ..... oczywiście jestem tylko człowiekiem więc mogę się mylić co do twojego talentu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 23, 2012 Share Napisano Czerwiec 23, 2012 http://i.imgur.com/4p4Hb.png narysowane w 2-3 minutki xd jakoś tak by wyglądało xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 24, 2012 Share Napisano Czerwiec 24, 2012 Nie wiem. Mam z ok. 7 talentów w tum dwa najlepsze: granie na PS3/Move (przeszłam 3/4 moich gier w tym jednśą od 12 a mam 10) i ronbienie własnoręcznych origami (Na lekcji z ogłoszenia o zakończeniu zajęć zrobiłam papierową kobrę). PS. Chyba jestem zaklinaczką 5 do dziennika, a mojej rubryce żadnych pał więc 5 i skreślona 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 ja to pewnie albo kilof albo książka o tytule "wszystko z niczego"(albo zamiast książki agrafka) (raz zrobiłem PLANY karabinu zasilanego co2 co miota przedmiotami okrągłymi o średnicy ok.3 cm(tylko plany nigdy go nie skonstruowałem) mechanizm to korbka od butli którą się odkręca przed sztrzałem i zakręca po oraz "drzwiczki" w pomieszczeniu z pociskiem które po naciśnięciu spustu się otwierają oraz brak magazynka albo raz skonstrułowałem latarkę z batteri z ziemniaka (tata robił baterię a ja niedługo w szkole będę takie rzeczy robić)używając pustej baterii którą można ponownie ładować 2 pinezek 1 agrafki 1 tekturka kable i żarówka albo elektromagnes z baterii 10v kabli 2 pinezek 1 tekturka 1 agrafka śrubokręta i kabla telefonicznego) albo gwiazdy albo słońce i księżyc albo waga albo komputer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Może łuk i strzały. Jakoś sporo rzeczy mi się dobrze udaje (nie przechwalając się), ale jakoś mam sentyment do łucznictwa Albo może coś z tego, bo lubię Dary Anioła: http://i46.tinypic.com/2060rns.jpg Albo gwiazda. No nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Komputer na tle motylków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Forever blank flank:forever_alone: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 jej... ciężko by było... może piłka nożna albo kupon z długopisem(Lubie hazard) ,góra (wycieczki) ,dąb w herbie (herb wałbrzycha- lubie historie mojego miasta) ciężko by było naprawde... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkStorm Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 hmm.. u mnie ? deskorolka skrzyżowana z gitarą (moja jazda na desce i gra na tym instrumencie) albo ewentualnie Tornado (tutaj to bardziej nawiązanie do destrukcyjności mojego charakteru)... o i ew. karta z piórem ( uwielbiam coś pisać: książki, piosenki itp. ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trouble is Friend Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Kartka i ołówek! Albo pies. Jak ktoś ma pomysł na inny to niech mi napisze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Oranżadka truskawkowa :O?? Nie no żartuje a tak na poważnie pewnie ołówek lub coś przedstawiającego ogólny chaos hmm może Discord xP (nie no żartuje z tym Discordem). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Ja już mam swojego Cutemark'a... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sweet man Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 ja nie mam , zawęziłem pomysły do 17 wersj Cutemark'a :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trouble is Friend Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 A ja mam już kilka fajnych pomysłów na mojego Cutemark'a! 1. Ikonka Purble Place: KLIK 2. Ikonka PhotoFiltre 7: KLIK 3. Ikonka Gimpa: KLIK Jedno z tych na 100 % ja nie mam , zawęziłem pomysły do 17 wersj Cutemark'a :( Daj je, może wybierzemy najlepszą wersję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Hmmm... jak może wyglądać Cutie mark symbolizujący szaleństwo? xD Niby nie jestem rozmowny, ale mam takie odpały, jakbym spożył zbyt dużą ilość cukru, a czasami się też potrafię mocno wkurzyć... Podobnie jak Pinkie Pie/Pinkamena. xD Nie wiem jak może wyglądać. A drugie to... coś związane z filmami. Lubię robić filmy ze znajomymi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 krzyż Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerpyDash_0 Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Jak jedno wielkie nic XP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Dash * Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 Ja lubię rysować i kumpl mówią ,że i to ładnie wychodzi. Lubię też uprawiać sporty. Doradźcie jaki był by mój Cutie Mark. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 Ja lubię rysować i kumpl mówią ,że i to ładnie wychodzi. Lubię też uprawiać sporty. Doradźcie jaki był by mój Cutie Mark. ołówek ze znakeiem olimpijskim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Lipiec 3, 2012 Share Napisano Lipiec 3, 2012 Cutie mark Trixie przypomniał symbol Islamu Mój przypominałby symbol Chrześcijaństwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts