Posealor zwany Pose Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Raczej nie. Zostało założone forum klanowe, a z 34 osób zarejestrowało się aż... 9. Reszta nas chyba olewa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marshewa Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Cześć wszystkim jest możliwość dodania mnie do klanu, moja aktywność będzie największa w weekendy (szkoła i te sprawy). Jestem dość ogarnięty, mam mikro i tsa. Byłem już w jednym dość dobrym klanie TAS, ale zostałem wykopany za nieobecność, po prostu musiałem odpocząć od wota. Tutaj macie mój profil na stronie PROFIL. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Napisz podanie na stronie WoTa a nie tutaj. Tu tylko informuj że to zrobiłeś. I podaj nick. Oraz rejestracja na tej stronie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffey Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Jakieś zmiany po tym jak odszedłem pół roku temu? Grillosza też nie widzę i nie ma z kim w plutonku pograć... a na TS od groma gimbazy się zrobiło... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 1. Przy tak małym klanie forum to zły pomysł. 2. Ogólnie WoT zaczyna się przejadać z sprawą nadchodzącego Warshipsa od WG oraz Armored Warfare - czołgi teraźniejsze, od II wś do teraz z lepszą technologią. 3. Połowa czy nie więcej kanału to gimbusy które po prostu chcą mieć jakiś TS do gadania w grze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 Coffey, chyba nic, poza faktem, że mamy własną stronę. A tak to pustkowie jak w Falloucie. Czasem tylko ktoś wejdzie, na czacie cisza, bo nie ma o czym gadać. I nic więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morning Crash Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Czasem na facebooku jest aktywność. Poza tym w chwili obecnej tylko Ci co się znają grają razem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 Zawiadamiam , że nie będzie mnie przez jakiś czas z powodu braku sprawnego kompa,który uciągnie WoT. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 29, 2015 Share Napisano Kwiecień 29, 2015 (edytowany) Uprzejmie zawiadamiam, że w najbliższym czasie (prawdopodobnie okres 1-3 maj) zabieram się za wstępną organizację klanu. Obejmie to między innymi aktualizację strony klanowej i regulaminu oraz usunięcie nieaktywnych graczy (takich, którzy nie logował się od przynajmniej 3 miesięcy). Wszelkie prośby, wnioski i propozycje proszę przesyłać mi na PW na stronie mlppolska.pl Edytowano Kwiecień 29, 2015 przez Posealor zwany Pose Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_KucKorwina_ Napisano Kwiecień 30, 2015 Share Napisano Kwiecień 30, 2015 A moszna bez TSa? Armored Archer 1457 wn8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Maj 2, 2015 Share Napisano Maj 2, 2015 Jaki to jest problem pobrać i zainstalować TS? Kwestia 5 minut. A jeśli masz na myśli mikrofon... Nie jest potrzebny. Ale jak będziemy w przyszłości grać jakieś zorganizowane bitwy (drużynówki, CW i tak dalej), to będzie trzeba jakoś słyszeć rozkazy dowódców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_KucKorwina_ Napisano Maj 2, 2015 Share Napisano Maj 2, 2015 Jaki to jest problem pobrać i zainstalować TS? Kwestia 5 minut. A jeśli masz na myśli mikrofon... Nie jest potrzebny. Ale jak będziemy w przyszłości grać jakieś zorganizowane bitwy (drużynówki, CW i tak dalej), to będzie trzeba jakoś słyszeć rozkazy dowódców. Mam limitowany internet więc wiesz już chyba o co mi chodzi.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Maj 2, 2015 Share Napisano Maj 2, 2015 A ja mam z kolei pytanie. Skoro w wymaganiach do dołączenia do klanu stoi "posiadanie 5 tieru, 2k bitew i 50% celności" - może by zrobić drugi, niższy poziom klanu (tzw. akademię) z lżejszymi (no, może poza 5 tierem, celność do ustalenia) wymaganiami? Pozwoliłoby to na ewentualny odsiew graczy... jakby to powiedzieć... "niefajnych" [złe zachowanie, podejrzane osobowości etc.] Mógłbym się podjąć tego zadania, z tym, że na założenie takiej "akademii" poczekać trzeba do następnego weekendu (8-10 V). 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_KucKorwina_ Napisano Maj 2, 2015 Share Napisano Maj 2, 2015 A ja mam z kolei pytanie. Skoro w wymaganiach do dołączenia do klanu stoi "posiadanie 5 tieru, 2k bitew i 50% celności" - może by zrobić drugi, niższy poziom klanu (tzw. akademię) z lżejszymi (no, może poza 5 tierem, celność do ustalenia) wymaganiami? Pozwoliłoby to na ewentualny odsiew graczy... jakby to powiedzieć... "niefajnych" [złe zachowanie, podejrzane osobowości etc.] Mógłbym się podjąć tego zadania, z tym, że na założenie takiej "akademii" poczekać trzeba do następnego weekendu (8-10 V). Hmm, a może standardowo, Akademia +500wn8, normalny +1000 wn8 ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion Napisano Maj 4, 2015 Share Napisano Maj 4, 2015 Można zrobić i tak, ale jest problem. Dokładnie to chodzi o złoto, a raczej jego brak. Macie na zbyciu 2k golda (bo chyba tyle potrzeba aby założyć nowy)? Raczej nie. To raz, a dwa, kto miałby dowodzić akademią? Ja w weekendy widzę tylu grających w WoTa, co kot napłakał. Jak widzę prócz siebie jeszcze kogoś, to jest dobrze. I ostatnia rzecz - ilu byłoby chętnych do akademii, co? Dwie lub trzy osoby? Nieopłacalny interes. Ale nie ja decyduję, tylko Posealor. To moja opinia nt. akademii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Maj 4, 2015 Share Napisano Maj 4, 2015 Można zrobić i tak, ale jest problem. Dokładnie to chodzi o złoto, a raczej jego brak. Macie na zbyciu 2k golda (bo chyba tyle potrzeba aby założyć nowy)? Raczej nie. To raz, a dwa, kto miałby dowodzić akademią? Ja w weekendy widzę tylu grających w WoTa, co kot napłakał. Jak widzę prócz siebie jeszcze kogoś, to jest dobrze. I ostatnia rzecz - ilu byłoby chętnych do akademii, co? Dwie lub trzy osoby? Nieopłacalny interes. Ale nie ja decyduję, tylko Posealor. To moja opinia nt. akademii. 1. Co do 2k golda - ostatnie zdanie mojego poprzedniego postu. 2. Dowodzić mógłbym ja, czemu nie? 3. Co do chętnych... z waszego "odsiewu" (czyli nieprzyjętych graczy) możnaby się może skontaktować. Do tego coś na forume WoTa. Poszło w świat przez GT-I9001 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Maj 4, 2015 Share Napisano Maj 4, 2015 Skoro w wymaganiach do dołączenia do klanu stoi "posiadanie 5 tieru, 2k bitew i 50% celności" . To między innymi będzie zmieniane. Wymagania będą inne, a na akademię mamy zbyt mało czołgistów. Przy stanie osobowym w okolicach 80 można zacząć myśleć o klanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morning Crash Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 W tym z 20 online w weekend, żeby dało się myśleć o kompaniach czy drużynówkach, czy nawet treningach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 Słuszna uwaga. W najbliższy piątek i niedzielę (sobota nie, bo idę do pracy) o godzinie 19 organizuję bitwy. Czy to będą plutony, drużynówki czy nawet kompanie zależy od ilości osób, które się zjawią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Czerwiec 29, 2015 Share Napisano Czerwiec 29, 2015 Bo władza się zmieniła, a z powodu utrudnionego dostępu do internetu nie zdążyłem zmienić wszystkich danych. Na stronie WoT są nieaktualne informacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Czerwiec 29, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2015 Jeżeli mam coś zmienić w pierwszym poście tematu - nadal jestem obecny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morning Crash Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 Zastanawia mnie jaki jest stan osobowy klanu... Wydaje mi się że w chwili obecnej aktywnych w grze jest 4-5 klanowiczów... Oczywiście nie na raz, ale ogólnie. Macie jakieś własne statystyki? Nie wiem jak jest w weekend bo rzadko jestem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion Napisano Lipiec 24, 2015 Share Napisano Lipiec 24, 2015 Mnie ostatnio nie ma w grze, bo z braku Neta nie mogę zaktualizować wota, ale jutro już będę. Z tym, że tylko do 29.06 bo wtedy wyjeżdżam na osiem dni. Wysłane z mojego Z160 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Lipiec 26, 2015 Share Napisano Lipiec 26, 2015 Dobry. Od dłuższego czasu obserwuję Wasz kanał na TSie i stwierdzam, że jest on kompletnie nieużywany (albo zwyczajnie nie ma mnie w tych godzinach). Stąd pytanie; nadal z niego korzystacie, czy jest całkowicie zbędny? Jeżeli korzystacie, wybierzcie kogoś z klanu, kto będzie za niego odpowiedzialny i taka osoba otrzyma ode mnie prawa jego edycji. Na decyzję czekam do piątku, najlepiej na PW. Miłej nocki życzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion Napisano Lipiec 26, 2015 Share Napisano Lipiec 26, 2015 Ja dość często tam zaglądam, ale szybko wychodzę, bo... nikogo nie ma, a sam siedzieć i sobie łącze obciążać nie zamierzam. W samej grze też kanał klanowy świeci pustkami, oprócz mnie to dzisiaj jeszcze jedną osobę widziałem. Tymczasowo ilość kanałów można ograniczyć do dwóch, może trzech, ale to niech dowódca (Posealor) zadecyduje. Wysłane z mojego Z160 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts