Flippyn Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 (edytowany) No coż, mówiąc bez ogródek mówiąc dzisiejsza frekwencja była do d*py i mam żal do tych którzy w klanie, są... i tyle! W klanie mamy prawie 30 osób, a problem jest, żeby 10 osób zebrać! Nawet Dark mimo, że należy do innego klanu ma czas, żeby z nami pograć! Prosiłbym, żeby na następnym spotkaniu zgłosiło się tyle osób ile może :YhZzy: (nie mam pretensji do osób które były zajęte, albo miały problem ze sprzętem czy internetem, ale ludzie 22 osoby ma tyle problemów jednego dnia i to akurat w weekend? ) Edytowano Październik 27, 2013 przez Flippyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 27, 2013 Autor Share Napisano Październik 27, 2013 właśnie, o co chodzi? Pora nie pasuje? nie chce wam się? czy co? Nie może tak być że na 30 osób w klanie ledwo co dobijamy do ośmiu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Sądzę, że pomysł z rozpoczęciem kampanii na mapie globalnej VI tierów trzeba wstrzymać, póki nie będziemy mieli pełnego, co najmniej jednego składu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vastik Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Ja nie mogłem byc ponieważ robiłem format komputera i nie mam wota ale do nastepnej niedzieli albo soboty bede juz miał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 27, 2013 Autor Share Napisano Październik 27, 2013 ok, jeden usprawiedliwiony. pozostaje 21. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 (edytowany) Bardzo żałuję, że nie mogłem być, ale nie miałem zbytnio czasu dzisiaj. Mam w tym tygodniu dużo roboty na uczelni i musiałem się przygotować Też mnie dziwi, że tyle osób jest, a nawet połowa nie może się zjawić w wyznaczonym terminie. Brakuje dyscypliny Niby gramy 4fun no ale fajnie by było w większym składzie czasem zagrać... Edytowano Październik 28, 2013 przez Ravin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 27, 2013 Autor Share Napisano Październik 27, 2013 dobrze. jeżeli na 60 osób zjawia się 20-30 to na 30 powinno być 10-15. a to w zupełności by wystarczyło. nawet na klanówkę. wtedy by nikt nie narzekał... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 (edytowany) Bardzo żałuję, że nie mogłem być, ale nie miałem zbytnio czasu dzisiaj. Mam w tym tygodniu trudny tydzień na uczelni i musiałem się przygotować Też mnie dziwi, że tyle osób jest, a nawet połowa nie może się zjawić w wyznaczonym terminie. Brakuje dyscypliny Niby gramy 4fun no ale fajnie by było w większym składzie czasem zagrać... Jeśli tak to cię rozumiem i jak juz mówiłem nie mam żalu do tych którzy byli poważnie zajęci http://worldoftanks.eu/pl/news/cw/cw-second-global-map/ Czyli co jednak do 8 tieru? Edytowano Październik 28, 2013 przez Flippyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 30, 2013 Autor Share Napisano Październik 30, 2013 (edytowany) Jako że pojawiła się aktualizacja w ten weekend nic nie organizuję. potrzebuję trochę czasu zanim ją ściągnę. Edytowano Październik 30, 2013 przez izy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Październik 30, 2013 Share Napisano Październik 30, 2013 Chyba, że ja mogę bo już ściągnąłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Ja od raazu mowie ze jezeli cos bedzie to jest to bardzo prawdopodobne ze nie dam rady sie stawic ;( u dziadkow nie mam wota i internet 2mbps :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 (edytowany) No cóż dzisiejsze bitwy 7/7 nie poszły może po naszej myśli, ale w ostatniej udało nam się sformować odpowiedni skład, który można by jeszcze dopracować. Jutro mam zamiar utwożyć bitwę nowego trybu jeśli znajdzie się odpowiednia liczba chętnych min.5, pewnie też coś koło godziny 18, mam nadzieję że będziecie Edytowano Listopad 2, 2013 przez Flippyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vastik Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 mam pytanie skoro mamy skład to kto rostawia graczy bo jazda bez taktyki to przegrana bitwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 3, 2013 Autor Share Napisano Listopad 3, 2013 Niestety w ostatnich dniach miałem problemy z internetem na kompie, tak że aktualizację nie mogłem ściągnąć. problem wydaje się być rozwiązany, ale dopiero co zacząłem ściągać i raczej nie będzie gotowe przed ósmą. za tydzień, a właściwie już jutro, będę znowu dostępny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanWesz Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Witam! Chciałbym dołączyć do klanu mój nick w grze to PanWesz ale e-mail nie podam publicznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 5, 2013 Autor Share Napisano Listopad 5, 2013 jeżeli co jakiś czas będziesz zaglądał do tego tematu nie musisz podawać adresu E-mail. Kliknij na ''Dołącz do klanu'' tutaj http://worldoftanks.eu/community/clans/500030213-MLP-P/ i gotowe :-) Następna bitwa będzie w Sobotę o 18tej. Będzie to kompania, no chyba że znowu nie będzie dość zawodników (mam nadzieję że tego problemu już nie będzie). Teoretycznie możemy też zagrać w tym nowym trybie 7 vs 7. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanWesz Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 dziękuje bardzo! na temat będą zaglądać ale ze względu na dużo nauki (3 gim) grywam najczęściej tylko w weekendy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 5, 2013 Autor Share Napisano Listopad 5, 2013 W weekendy z reguły też coś organizujemy - w sobotę o 18. W pierwszym poście tematu jest napisane, kiedy i jaka jest następna bitwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanWesz Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 izy97 a namiary na team speak dostane? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 5, 2013 Autor Share Napisano Listopad 5, 2013 ts3.clop.pl na samym dole dział 1. Equestriański batalion pancerny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 11, 2013 Autor Share Napisano Listopad 11, 2013 Sorry że mnie nie było, ale rodzice uprzejmie zasugerowali żebym pouczył się do chemii (i tak nic nie pomogło), bo nie będzie internetu na czas nieokreślony. za tydzień spróbuję być, ale... W sobotę o 18. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLaCKTiGER Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 BLaCKTiGERmlp chciał by zgłoscić się do służby niestety dopiero co zacząłem gre w World of Tanks więc jeszcze nie ogarnołem tej gry ale ad0neY mnie poduczy ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 (edytowany) BLaCKTiGERmlp chciał by zgłoscić się do służby niestety dopiero co zacząłem gre w World of Tanks więc jeszcze nie ogarnołem tej gry ale ad0neY mnie poduczy ^^ Nie wiem czemu ale zaproszenia wysłać nie mogę. Edytowano Listopad 13, 2013 przez Flippyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 spoko luz ja tam juz mu all ogarne nie martw sie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 14, 2013 Autor Share Napisano Listopad 14, 2013 Nie wiem czemu ale zaproszenia wysłać nie mogę. hmm, ja także. możesz kliknąć na ''Dołącz do klanu'' tutaj? http://worldoftanks....00030213-MLP-P/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts