Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Szkoda, że nie wezmę udziału. Nie mam drużyny :( Na pewno nie ma wolnego miejsca lub nie zwolniło by się jakieś dla mnie? Nie musi być ktoś z klanu. Bierzesz kogokolwiek (w ostateczności na randomkach możesz kogoś poszukać), formujesz drużynę i grasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Grudzień 2, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2013 pisałem przecież - załóżcie trzecią drużynę. teraz za późno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 Może dla was ale troll w KV-1może zdjac nawet polowe paska hp a reszta czolgow dobija. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 Może dla was ale troll w KV-1może zdjac nawet polowe paska hp a reszta czolgow dobija. Może zdjąć połowę HP. Ale może też trafić za np. 20 hp. Strzelanie z trolla to loteria, kiedy wróg ma dużo pancerza. A KV ma go dużo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 Trolla na KV-1 probowalem dla mnie może nawet być bo zdejmuje duzo hp, ale faworytem i tak jest 85mm. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Grudzień 3, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2013 2 KV-1 z 85mm i 1 ELC AMX 2 KV-1 i 1 Średni (a ten które działo?) 1 KV-1, 1 AT-2 i 1 Średni/ELC. jak sądzicie? o to teraz jest pytanie. bo inna kombinacja chyba nie będzie się nadawać. zbiórka jutro o 18:30. a im wcześniej tym więcej czasu takie rzeczy omówić. bitwa zaczyna się o 19. potem kolejne (jak wygramy). i nie wiem ile dokładnie to się będzie ciągnąć. niewykluczone że nawet po 21... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 2 KV-1 i jeden średni z działem 105mm(amerykańskie) 10,5cm(niemieckie) najrozsadniejsze wyjscie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 Jak walisz z golda wchodzi prawie zawsze. Nie walę z golda, bo są 40 razy droższe od zwykłych. Nie stać mnie na to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 (edytowany) Ale się znacie na Dziale do M4...... Najlepsze jest do M4 105mm, a 75mm może wiecie co zrobić. (105mm wiecej dmg a jak chcecie to ladujcie gold na bitwe.....) Edytowano Grudzień 3, 2013 przez Destroid.Brony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 Nie sądzę że po kupnie 3-5 pocisków na bitwę specjalną zbankrutujesz. Ja już zbankrutowałem. Kupiłem nowy czołg i nie stać mnie na szkolenie załogi. Ale nie w tym rzecz. Kiedyś strzelałem z goldowych na klonówkach i nawet boków wrogich czołgów nie przebijałem. Doszedłem do wniosku, że korzyści są niewspółmierne do kosztów. Może i są lepsze, kupujcie sobie, nie bronię wam. Ale ja osobiście z nich nie korzystam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 To zależy czy umiesz dobrze wycelować bo niektóre czołgi mają lepszy pancerz na boku albo są pochylone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 Mam na M4 ponad 1300 bitew na 105mm bez golda to moja ulubiona 5 jak się nauczy ja grać gniecie system lecz.. ten czołg zupełnie inaczej wyglądał przed aktualizacją 8.6 ... Tu jest święta racja. Najlepszy czołg to ten, którym nauczy się grać. Druga kwestia też prawdziwa, po aktualizacji czołgi mogą się zmieniać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Ale i tak do 5 tiera lepsza 105mm tym przynajmniej możesz się prawie wszędzie przebić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Dobra, Izy na 80 % będę, mam i kv i elc z lornetką i siatką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Dobra bitwe mamy ustaloną na 19:07 więc niech Pancerna Pięść Equestrii się nie spóźni! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Grudzień 4, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2013 ja też będę... oczywiście bądźcie wszyscy na TS. Zastanawiam się też... jak sądzicie, może BGR G1B z wymaksowanym działem się przyda? pancerza co prawda nie ma, mobilność praktycznie jak KV jednak damage robi sporo. 250. jakby co mam w garażu... nawet idealnie skątowany KV ma się czego obawiać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 To więc jakie czołgi Bo ja mam KV-1 z 85mm wymax. oraz M4 Sherman z działem 105mm jednym i drugim dobrze się gra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Grudzień 4, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2013 ja bym był skłonny zaryzykować i póścić ELC AMX. tylko flippyn, eee umiesz nim grać? Char BGR G1B to też trudna sprawa... możnaby póścić KV przodem na pierwszą linię, BGR G1B trochę dalej z tyłu ustawić jako wsparcie a ELC/Średni przez zamek na ich tyły. ELC może porządnie walnąć jednak tylko z bardzo bliskiej odległości (inaczej musi celować) i musi być w ciągłym ruchu, bo będzie po nim. a to dość skomlikowane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 No cóż... Widzę, że taktyka ustalana na ostatnią chwilę. Mimo wszystko powodzenia życzę. Przy okazji... Izy, możesz sobie "póścić" słownik poprawnej polszczyzny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Grudzień 4, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2013 taa u otwarte... winę za to beznadziejnie zrzucam na życie w Niemczech. Proponuję też poczekać aż oni pierwszi wjadą do bazy. wtedy nie będą mieli osłony. zresztą omówimy całość już na TS. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Jeżeli, co to sam widziałeś jak gram na elc na ostatniej drużynówce, ja siebie ocenić nie umiem bo zazwyczaj gram tym na VIII-IX. Mam pewien pomysł który polegałby na ustawieniu się na liniach przejazdowych z lornetką i ładowaniu za 240 w boki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Według mnie ELC nie byłby odpowiedni może jest szybki ale ja kiedy go widze umiałem go zdjąć na jeden strzał w silnik. A trudne to nie było skoro wiem że trafianie w ruchomy cel jest proste. (umiejętności z innych gier) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Elc najlepiej się walczy na zerowym dystansie czyli przytulonym do przeciwnika, bo praktycznie, żaden czołg nie ma odpowiedniej depresji działa by go trafić, ale tylko i wyłącznie w walce 1vs1, niech izy zdecyduje ja mam też kv-1 więc nie ma problemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Najlepiej by było 2 ciężkie i jeden Med bo inaczej nie damy rady. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilos1921 Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 (edytowany) Mnie raczej nie będzie bo z 5 mam tylko Pz.Sfl. IVc z pierwszym działem i penetracją 139(a to działo nie jest zbytnio celne ) i wymaksowanego grille(ale narazie nim nie umiem grać ) Edytowano Grudzień 4, 2013 przez Kamilos1921 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts