Litwinek Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Złoto Każdy je chce a nasz klan jakoś nie daje rady za malo dobrych tierów mamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Jak ktoś chce pluton, to można mnie zapraszać. Dziś (12 grudzień) gram całą noc. Nick taki sam jak na forum. Tylko w zaproszeniu napiszcie, że odpowiadacie na ogłoszenie. Zwykle nie przyjmuję zaproszeń od nieznajomych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow Dash Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Nie dajecie sobie rady powiadasz? Myślę,że mogę jakoś udzielić pomocy.Jak tylko odzyskam komputer..odejde od obecnego klanu.Mam nadzieje,że przejdzie za mną kilku moich znajomych broniaczy. Może nie jesteśmy na jakimś tam super poziomie..ale na klanowkach dajemy sobie rade:D hmmm..Posealor...jak tylko odzyskam PC to zaproszę Cię do plutonu.Liczę na przyjemną rozgrywkę .. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Byłoby miło. Ale ja mam dostęp do kompa tylko dwa razy w tygodniu. Będziesz musiał mnie jakoś złapać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow Dash Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Dobra wiadomość Już w poniedziałek powinienem mieć komputer. Padła karta graficzna i zasilacz...yhhhh... ale już w poniedziałek będziemy mogli pograć.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Nie wiem czy zagram w poniedziałek... Ale dam ci znać kiedy będę w grze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Zasilacz heh no to fajnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow Dash Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Co tam zasilacz...Karta graficzna spalona...yhhh:D W poniedziałek już powinienem mieć.Ale wbić będę mogł dopiero jakoś po 22:30 :/ W razie czego...powtarzam moj nick:D "OposPL" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Bu. Ja się dowiedziałem, że w poniedziałek będę... Ale max do 17. Potem dopiero we czwartek albo piątek. Później powiem dokładniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Akurat zasilacz to nic wielkiego mam z 2 zasilacze nowe i 1 karte graficzna przy sobie (obok biurka) kiedy będzie awaria Wiec nic mnie nie zaskoczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Mój były klan został rozwiązany z powodu niezgody na wyższych szczeblach władzy. Normalnie szukałbym nowego, ale już znalazłem. Jak będę w grze, to złożę oficjalne podanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Grudzień 17, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2013 ok. Ostatnio mnie nie było, bo... gra mi się znudziła. Sorry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Też mi się chwilowo gra znudziła. Ciągle mnie tylko nachodzą myśli jak by się to grało Bat. Ch. 25t :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 No każdemu się nudzi po pewnym czasie czasem wydaję się być troche... Monotonna. Ale od czego ma się Steama i F2P gry :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Widzę nowy materiał na rozstawiającego. Co o tym sądzisz jak już dołączysz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Że niby ja? No cóż, kiedyś zdarzało się rozstawiać. Mogę spróbować, choć nie jestem jakimś mistrzem taktyki. (Jeśli nie o mnie chodziło, to sooooooooooorry. ;__; ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Nie martw się dokładnie o ciebie mi chodziło, wiem że grasz w to nie od dziś i masz spore doświadczenie. ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 "Spore doświadczenie"? Na pewno o mnie mowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 W stosunku do mnie na przykład tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 oj dobra dobra ja tez kiedys probowalem rozstawiac i mi nawet nienajgorzej szlo ale teraz te mapy nowe sa i nie ogarniam ich -.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 A wiemc tak... Uprzejmie proszę o przyjęcie mnie do klanu. Nick w grze: posealor. Z góry dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 ano witamy teraz już oficjalnie! To w tą sobotę znowu będzie jakaś kompania lub drużyna. Potem mnie na 2 kolejne soboty nie będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 ale i tak moznaby zrobic kompanie po prostu ktos inny zorganizuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Na przykład ja. "W tą sobotę będzie kompania". Ale o której? Jeśli później niż o 16 to uczciwie informuję, że mnie nie będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Grudzień 21, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2013 raczej o 18. wcześniej ja raczej nie mogę. z drugiej strony każdy może oczywiście zakładać kompanię kiedy chce. jak jest dość chętnych... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts