izy97 Napisano Wrzesień 24, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Alder: Czekam aż wszyscy dołączą do klanu. Na ten Weekend chyba będzie pierwszy trening/kompania. Arctic Cat: Jak znasz kogoś kto by coś takiego zrobił... Ravin: Dzięki, ale tych pieniędzy nie możesz mi chyba przesłać. chociaż, gdybym na chwilę dał ci stanowisko dowódzcy... poczekajmy te parę dni, może znajdzie się jakiś fajny emblemat a ja będę już miał złoto. Flippyn: to samo co do Aldera i Ravina. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evexis Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Nick: _Tiramissu_ Najwyższy Tier: VIII (Ferdinand) Drzewka techniczne: Francja (lekkie), Niemcy (TD, średnie), Rosja (średnie), Ameryka (lekkie: T1 XDD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 (edytowany) Co do TS możemy chyba założyć kanał na ts3.clop.pl (clopownia) albo ja mogę zrobić kanał na moim (nie jest związany z kucami tylko z multiplayerem do GTA ale to nie przeszkadza, adres: ravin.tk). Można by też oddzielny serwer postawić, ale po co. Edytowano Wrzesień 24, 2013 przez Ravin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Wrzesień 24, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Zapytam Decaded, chyba szefa clopowni, jak by to wyglądało. Ale myślę że posiadanie Teamspeak można już dodać do regulaminu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Mógłbym też udostępnić wam kanał na TSie zaprzyjaźnionej ze mną serwerowni Minecraft, na której jest również bardzo wielu czołgistów, muszę tylko dorwać HeadAdminkę, by obgadać szczegóły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Wrzesień 24, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Nic konkretnego na razie nie róbcie. Nowy punkt regulaminu - wymagane jest posiadanie Teamspeak3. mikrofon nie jest konieczny, ale zalecany. (sam teamspeak używałem może raz...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Jak obiecałem, tak zrobiłem. ip: ts3.clop.pl Nasz kanał znajduje się na samym dole. Hasła nie ma na chwilę obecną, ale dodam, jeśli będziecie chcieli. Zapytam Decaded, chyba szefa clopowni, jak by to wyglądało. Wejdź i sam zobacz, jak wygląda Samo "Dec" lub "Deca" styknie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vastik Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Dobra zgłaszam się do klanu jako artylerzysta. nik: rom1421 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Wrzesień 25, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2013 (edytowany) Jeszcze paru brakuje. Czekamy na was - zapisujcie się: http://worldoftanks.eu/community/clans/500030213-MLP-P/#wot&mt_order_by=-role_hierarchy Jak już pisał Decaded - jest serwer teamspeak dla klanu - ip: ts3.clop.pl . Hasła brak. Pamiętajcie ściągnąć teamspeak3 - w weekend będzie pierwszy trening. Jeżeli by nie było problemu chciałbym w tym uczestniczyć. ( nie należę do klanu) oczywiście - przydadzą nam się doświadczeni gracze. Edytowano Wrzesień 25, 2013 przez izy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Można znać dokładniejszą datę treningu? Z góry uprzedzam, że jeśli odbędzie się on w piątek - nie ma szans, że na nim będę, mam odgórnie zaplanowany wyjazd, z którego nie mogę już się teraz wycofać; za to w sobotę jak i w niedzielę w godzinach wieczornych jestem zawsze do dyspozycji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Wrzesień 26, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2013 ok, są prawie wszyscy (nie wiem jak to najlepiej zorganizować, dlatego proponuję tak) proponuję trzy terminy: Sobota 16-18 Niedziela 16-18 Niedziela 18-20 niekoniecznie całe dwie godziny. Niech każdy pisze kiedy może. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vastik Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Mnie pasuje sobota. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk616 Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Zgłoszenie wysłane mam nadzieję że moje niszczyciele się przydadzą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Co do godziny, to 16-18 jest dosyć dziwną godziną, część osób mogłaby nei chcieć siedzieć w domu w środku dnia, żeby spędzić czas, który można spożytkować na spotkania ze znajomymi, na grę w "czołgi". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Wrzesień 26, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2013 po 20 ja raczej nie mogę. chociaż... no, z trudem. a przed 16 wydawało mi się jeszcze dziwniejsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulberk Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 (edytowany) Niedziela 18-20 wydaje mi się najlepsza, o ile będzie możliwość "dojścia i wyjścia" w każdym momencie Edytowano Wrzesień 26, 2013 przez Ulberk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Mi każda godzina pasuje pod wyjątkiem że brata nie będzie w okolicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Na chwilę obecną dzień i godzina są mi obojętne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 Godzina i data jest mi obojętna, jednak zawsze jest "ale". Na owych "spotkaniach", nieważne o której i w jaki dzień, pojawię się tylko pod warunkiem, że nie będę zawalony robotą, a ta może wypłynąć w dowolnej chwili Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 To jak towarzysze organizujemy dziś jakieś spotkanie na wocie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Wrzesień 27, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2013 dziś nie. W Niedzielę o 18. Nie będzie Treningu tylko kompania do 6 tieru, chyba że ktoś inny poprowadzi ów trening. Bo ja za słaby jestem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 Klanowicze, jedzie ktoś z Was na My Little Konwent do Krakowa? Ja jadę na sobotę także w niedzielę mogę pograć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Wrzesień 29, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2013 To dziś wieczorem o 18 zakładam kompanię na szóstych tierach (pod warunkiem że będzie minimum 10 osób). Niech każdy będzie na Teamspeak. Później zrobię też ankietę z trzema możliwymi emblematami. Błąd fix ~Decaded Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 (edytowany) Ogłoszenia parafialne... Jeżeli ktoś ma zamiar dopiero zacząć walczyć dla 1. Batalionu pancernego Equestrii, to posiadam kod zaproszeniowy do oddania. Proszę o kontakt na PW. Ps. Stosunek wygranych do przegranych w pierwszej kompanii mieliśmy 1:1 więc sądzę, że całkiem nieźle Edytowano Wrzesień 29, 2013 przez Flippyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Wrzesień 29, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Pierwsze wspólne bitwy były bardzo udane - niech nieobecni żałują! następną kompanię proponuję na następną niedzielę o tej samej porze - 18. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts