Halik Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 heh może więcej niż ci sie wydaje wystarczy ustawić side crap i nie do rozwalenia XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 KV-1 dobry czołg, czasem myśle aby go odkupić Nawet jak mam teraz tego IS-3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Po odkupywac 3-4 razy? Lepiej kup i nie sprzedawaj Kasa zostaje a zaciesz rośnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 tak... ze 122mm na goldzie i jak na V rzuci to rzeźnik, czasem tak robię żeby się odstresować XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Ten klan jeszcze dycha czy już zdycha? Drugi raz podanie wysyłam i nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Dycha, ale tymczasowo mnie nie ma jeśli do mnie wysyłałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Siła sprawcza? Nie wiem, ale już jestem w klanie. Jak widać, a garażu na razie t5 stoją, a zbieram na t-34 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Przyjąłem twoje podanie, po prostu mam teraz problemy z lapkiem, a stacjonarny to już dziadek więc zazwyczaj na tablecie siedzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffey Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 A ja niestety jak zaglądam na stronę to się okazuje, że każde podanie to padło... Btw. muszę oświeżyć drugie konto, specjalne takie, konkretne dla bronych (PrincessLunaPL) XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 proponuję wziąć udział w tym turnieju i zrobić drużynę http://www.tf2sounds.com/1735#p%3D17 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffey Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 http://www.tf2sounds.com/382#q%3DNope Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Witojcie!! http://worldoftanks.eu/uc/tournaments/249-Fantastic_Five___Tier_5/ Moze by tak uformowac druzynke i zagrac? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Tylko jakbym miał jakąś dobrą V..... KV-1 sprzedane, M4 sprzedane, Pz IV H sprzedane. Więc ja odpadam na ten turniej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 oj tam sprzedane... odkup Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Tja Jakby mi się chciało, zostało mi 800000 kasy do Is-8. Nie chce wydawać dużo więcej skoro jest obniżka. A jedyne V co mam to T49 która nie nadaje się do turnieju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 (edytowany) jak to nie.. ja tym topguny na 6 wykrecalem worldoftanks.eu/uc/teams/78505-Hell_Raiders/ wbijac haslo: JebacAraba Edytowano Czerwiec 8, 2014 przez ad0n Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Hahaha xD Padłem, ale hasło xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Tak jestem rasistą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 ja też XD... jaką V trzeba ? mam każdą... a narazie T14 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 sie zobaczu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Ja bym wziął udział z moim AT2... Ewentualnie kupiłbym coś... Ale niestety nie mam na czym zagrać. Odpadam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Ja bym wziął udział z moim AT2... Ewentualnie kupiłbym coś... Ale niestety nie mam na czym zagrać. Odpadam. no coz... juz tak za pozno bo druzynk juz zatwierdzona ;-; at2 sie nie nadaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 (edytowany) nie nadaje bo żeby było dobrze wykorzystane potrzebuje wsparcia... proponuję zebrać drużynę i potrenować jakieś manewry albo sprzęt ustalić najlepiej by było spotkać się na TS'ie Edytowano Czerwiec 9, 2014 przez H@L!K Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 wiem wiem. skontaktuje sie z kolegami i ustalimy. Planuje potrenowac we czwartek bo wtedy moj ziomek nie ma treningu n tsa tego albo na mojego klanowego wejdziemy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffey Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 (edytowany) Ten turniej jeszcze ma zapisy? Edit... Kurna... Spoźniłem się o dzień... Ja pier******* Edytowano Czerwiec 10, 2014 przez Coffey Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts