Flippyn Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Przypominam, dziś drużynówka lub kompania. Pozdrawiam ~Flippyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 O 19 czy o 20? Bo oglądam Anime i nie wiem kiedy kończyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Dla wszystkich niewiedzących proszę o dołączenie do grupy na faceooku by być na bieżąco Pancerna Pięść Eqestrii - klan WoT - https://m.facebook.com/groups/1418694258403516?refid=27 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilCzok Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 (edytowany) Zgłaszam się drugi raz bo niestety nie zdążyłem zaakceptować zaproszenia: Obsyder Dziękuje, bardzo się ciesze z dojścia i nie będę aktywny do końca tego tygodnia bo wyjeżdżam 23-28 Edytowano Czerwiec 22, 2014 przez WilCzok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 (edytowany) Wujek Józek oddał mi spore usługi i dzięki jego wydatnej pomocy doczołgałem się go IS-3. Aż żal sprzedawać tak dobry czołg, jak IS... Prawdziwy łowca. Poza tym do stałego KV-1 dołączył M4 Sherman. Edit - IS-3 stoi w garażu. W trakcie jednej z bitew byłem zmuszony wycofać się nim, cały czas pod ciężkim ostrzałem, mając resztkę hp. Pytanie - po co bawić się w sidescrap, skoro ma się go na czole? Edytowano Czerwiec 29, 2014 przez Pillster Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 W trakcie jednej z bitew byłem zmuszony wycofać się nim, cały czas pod ciężkim ostrzałem, mając resztkę hp. Pytanie - po co bawić się w sidescrap, skoro ma się go na czole? Sidescrapa jeszcze idzie zrobic, gorzej z kątowaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Ja, jak dorwę lepszy net, muszę znów was prosić o naukę SS i HD, bo co próbuję, to mi przebijają na T32... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Ja, jak dorwę lepszy net, muszę znów was prosić o naukę SS i HD, bo co próbuję, to mi przebijają na T32... t32 grasz wieżą. Nie możesz wyjeżdżać na pałe tak jakbyś grał ISem3. Masz miękki kadłub ale wieżę z podróbki stallinium. Wykorzystaj to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 i tak da się przebić tą wieżę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Ale mimo wszystko to największy ( jeśli nie jedyny) atut tego czołgu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 działo... daje radę i jest w miarę szybki... mimo iż ma miękki kadłub to takie szmaty w postaci KV-1S odbija często Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Wybierz dowolny czołg i powiedz, że jest wspaniały, bo czołgi 2 tiery niżej go nie przebijają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 Wybierz dowolny czołg i powiedz, że jest wspaniały, bo czołgi 2 tiery niżej go nie przebijają. skoro sport go nie przebija to i is oraz is3 na stocku go nie przebiją Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 Ale IS-3 z topowym działem już potrafi go roznieść, wiem coś o tym. Z innej beczki - film "Jestem Legendą", w rolach głównych T-34 i pechowcy, którzy wleźli mi pod lufę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 Dzialko 57mm prawda?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 skoro sport go nie przebija to i is oraz is3 na stocku go nie przebiją Och, mój czołg jest wspaniały, bo stokowe czołgi tego samego tieru nie robią mi krzywdy. Powiedz mi... Kto jeździ stockowym IS-3? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 Powiedz mi... Kto jeździ stockowym IS-3? Ten kto go jeszcze nie wymaxowal?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 (edytowany) Dzialko 57mm prawda?? Wiadomo, na T-34 jest najlepsze. Z innej beczki - odznaka "As pancerny" na IS-3. Ensk, najpierw piękny pojedynek z Lowe, później wspólne polowanie z innym IS-3 na dwa Tigery. Coś pięknego. Edytowano Lipiec 9, 2014 przez Pillster Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Co do Lowe, to słaby czołg, bardzo łatwo z nim wygrać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 ja tam wole to drugie 76mm. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Ex-dowódca melduje swój powrót. Coś się przez ten czas zmieniło? I trza coś aktualizować w tym temacie (pierwszy post, ankietę)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 (edytowany) No i widzicie towarzyszu Leninie, jednak zostałem na stanowisku w drodze demokratycznych wyborów . Na stronie właściwie nic nie trzeba, teraz organizujemy większość na facebooku - Pancerna Pięść Equestrii - klan WoT, dołącz do niej. Zagraliśmy chyba jedną czy dwie próbne klanówki, które nie wypaliły, a teraz zbieramy skład. Edytowano Lipiec 9, 2014 przez Flippyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 (Ten filmik był jednym z pierwszych z MLP jaki widziałem ^^ ) Jeżeli dobrze patrzyłem nikt zbytnio nie kwestionował zmian na górze. I dobrze Z Facebookiem ciut gorzej, najpierw trza go sobie zrobić, ale myślę że sobie poradzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 eee... a kto mial kwestionowac?? Jak prawdopodobnie ten klan istnieje tylko po to zeby ludzie w jakims byli?? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Lipiec 10, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2014 Coś w tym jest... niestety. z tych 70 członków może 10 jakoś się interesuje co się dzieje w klanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts