Litwinek Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 (edytowany) Oczywiście że mam, a kto nie ma TS. Ale tera z powodów znanym przez nawet niektórych graczy (dowódca to id**ta) odszedłem z klanu w którym byłem przez pare dni. I własnie tak ze mną jest jak nie ma w klanie ogarniętych osób. Edytowano Wrzesień 21, 2014 przez Litwinek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 zaraz co\i na pw podam aders tsa i dobrze by było rozegrać bitwy kwalifikacyjne z plutonowym czyli mną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Czy ten konkretny zwrot był kierowany do mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 (edytowany) Nie.... Chodzi o Darka(losowe liczby whatever) Najgorszy dowódca jakiegokolwiek miałem w klanie od którego odszedłem dzisiaj, jeśli myślałeś że to o tobie to sorry :< Pewnie źle ująłem zdanie albo wgl już nie myśle ;p Edit: A nie.. Dobrze napisałem, piszę że odszedłem z klanu w którym byłem parę dni a w MLP byłem parę miesięcy więc jest git. Proszę uważniej czytać moje nieogarnięte komentarze :> Edytowano Wrzesień 21, 2014 przez Litwinek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 i co podoba się klan ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Wrzesień 22, 2014 Share Napisano Wrzesień 22, 2014 Hai! :3 Jeśli są jacyś chętni na pluton to jestem dziś do około północy. Nick: Grillosz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Wrzesień 22, 2014 Share Napisano Wrzesień 22, 2014 ucz mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Wrzesień 22, 2014 Share Napisano Wrzesień 22, 2014 Oj Flippyn... Jam jest człowiek zajęty. Nie mam czasu na bajerki, duperelki. Po prostu zapraszam chętnych i tyle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffey Napisano Wrzesień 22, 2014 Share Napisano Wrzesień 22, 2014 Grillosz ty cholero jedna... "Nie oglądam MLP, bo mi się nie podoba"... "Obejrzałem tylko z 10 odcinków"... Jak Cię kurna dorwę to Ci nogi z tyłka powyrywam wiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 E..... A kim Ty jesteś? JA Ciebie nie znam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 To się dowiesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Hai! :3 Jeśli są jacyś chętni na pluton to jestem dziś do około północy. Nick: Grillosz Ja jestem chętny. Jak zawsze. Gorzej, że na moim kompie WoT nie chce działać. ;__; PS. Jest praca. Dziś składam podanie. Jak dobrze pójdzie, to za 2 miesiące będzie pierwsza wypłata i kupię sobie nowego kompa. Trzymajcie kopytka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Trzymam jedno drugim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 powiem tak... Grillosz nie jest złym graczem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 (edytowany) powiem tak... Grillosz nie jest złym graczem Ale najlepszy też nie... Gram jak gram, to dla zabawy, to żeby ponerdzić... Zresztą sami oceńcie: EDIT: Ludziki - Potrzeba plutonu na gwałt. Zostało mi tylko 6k expa do jagdtargaja. Chelp mi maj frends Edytowano Wrzesień 23, 2014 przez Parabellum Edge Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 dobra, net przestał świrować... plutonik ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffey Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Grać chce ale na TS Cię nie widać bocie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morning Crash Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Ktoś coś dziś wieczorem w okolicach V-VII tieru by pojeździł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Ja siedzę teraz. mam wszystko od IV do X poza VII. Zapraszam chętnych - nick: Grillosz. Mogę być w bitwie więc poczekajta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffey Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 (edytowany) Ech... Nowy patch wyszedł i się pobrać nie chce Ok.. Czas wrócić do BF3 Edytowano Wrzesień 25, 2014 przez Coffey Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffey Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Dobra... Patch patchem... Doszedł nowy budynek do twierdz co oficjalnie sprawia, że moglibyśmy zacząć częściej grać bitwy o surowce... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 (edytowany) Pytanie, czy jest sens teraz zaczynać grę? A jeśli tak, to macie jakieś porady dla nowych? Edytowano Wrzesień 25, 2014 przez MewTwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Zawsze jest sens. Każdy jakoś zaczynał. Rady? Hm... Myśl nie o obecnym czołgu tylko o ostatnim - 10 tierze. Pod niego rób załogę. I baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Pytanie, czy jest sens teraz zaczynać grę? A jeśli tak, to macie jakieś porady dla nowych? Poradzę ci dwie rzeczy. Po pierwsze, nie przejmuj się porażkami. Na początku każdy ma ich więcej. Po drugie, obejrzyj sobie jakieś poradniki na YT. Polecam cykl "Szkoła czołgisty" (Hallack05). Nie tylko nowym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 (edytowany) Jak będziesz zakładał konto to wpisz któryś z tych kodów: NTRDS-WKGUA-C4XGM-HM7HC B5TZ2K-2XD5KX NTRDB-SCVYX-TGHNX-F2FXB VR6SA-X83M9-C8P4G-WCHZY NTRDD-CMAEM-9D6CM-RZRUR 6FBN2-3UNCW-N753T-2ZKM2 6FBNR-UBZ6B-GZ788-FZND9 6FBNK-WBN37-RSUTD-UX82G Jak 1 nie działa spróbuj drugi. Daje on 7 dni konta premium i 1000 golda Przyznaje sie kody są z innego forum Edytowano Wrzesień 27, 2014 przez BlackBird Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts