izy97 Napisano Październik 7, 2013 Autor Share Napisano Październik 7, 2013 (edytowany) Flippyn - w kompaniach seniorskich ekkie są tylko do 4 tieru. no i moim zdaniem ELC nie jest celny. chociaż całkiem fajny Co do KV-2 - ok, zrobimy eksperyment. każdy kto będzie miał wyjedzie KV-2 i zobaczymy co będzie. Co do KV-1S. Na pewno możecie już iść na KV-1. Potem każda opcja jest dobra. na serwerze testowym wszystko będzie jasne - chyba też ściągnę Victoriatus - ni ma problemu. bierzemy wszystkich, byle się trzymać regulaminu. pamiętaj tylko ściągnąć teamspeak 3. darmo jest a mówić w sumie nie musisz. dołącz do klanu po prawej na stronie http://worldoftanks.eu/community/clans/500030213-MLP-P/ :-) Edytowano Październik 7, 2013 przez izy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 8, 2013 Autor Share Napisano Październik 8, 2013 (edytowany) Wygląda na to że ich serwer z klanami ma problemy - na jakiejkolwiek stronie któregoś klanu pokazuje że strona nie istnieje (w każdym razie u mnie), dlatego boję się teraz cokolwiek robić (np przyjmować członków). Ale zgłoszenie doszło, Victoriatus. kiedy to minie natychmiast przyjmę. Edytowano Październik 8, 2013 przez izy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Październik 8, 2013 Share Napisano Październik 8, 2013 no o nie tylko u cb. paczalem teraz i mi sie tez nic nie wyswietla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jag_a Napisano Październik 8, 2013 Share Napisano Październik 8, 2013 (edytowany) Dzięki. TSa zainstaluję przy najbliższej okazji (muszę przełamać lenia by go pobrać enty raz w życiu) ale trochę ... sorka, przepraszam za offtop. Potrzebuję neutralnej opinii w prywatnej sprawie do rp. Szybkie pytanie, wymagające dwóch głosów max. Klacz czy ogier? Ewentualnie, by było do tematu: Niszczyciele czy arty? edit: dobra, płeć odpada, ale mini ankietę o czołg pozostawię Edytowano Październik 8, 2013 przez Victoriatus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 9, 2013 Autor Share Napisano Październik 9, 2013 Ok, problemy techniczne zniknęły. Wygląda na to że następna kompania nie będzie w niedzielę, tylko Sobota od 18! I po raz kolejny - pamiętać o Teamspeak. Victoriatus: eee klacz... a w czołgach niszczyciel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 Niszczyciele definitywnie. Art sie na kompanie nie bierze zwykle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 ooo to dobrze mamy oczy ja mam na drugim koncie ARL44 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 9, 2013 Autor Share Napisano Październik 9, 2013 Do soboty aktualizacji chyba nie ma, więc KV-1S nadal będzie podstawowym czołgiem kompani. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jag_a Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 powiem tak. Za kija nie wiem o czym konkretnie mówicie (znaczy o kampaniach), ale jak słyszę, to przynajmniej do czegoś się przydam, choć z gorszym działem ,-, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 9, 2013 Autor Share Napisano Październik 9, 2013 kompania (nie żadna kampania) - grupa graczy (8-10 graczy) która gra przeciwko innym kompaniom. ja ją zakładam i rozsyłam zaproszenia, które się pojawia u każdego gracza na dole po prawej. i potem gramy razem jako reprezentacja equestrii. Dark - w grze Damian545 rozstawia jako najbardziej doświadczony za pomocą Teamspeak nas po mapie w strategicznie ważnych punktach. my gramy w kompaniach do max 6 tieru (są też inne) gdzie najlepsze dwa czołgi to KV-1S i Hellcat. następna jest w sobotę wieczorem o 18 - im więcej graczy będzie tym lepiej. czyli jak masz czas... tylko że KV-1S bez działa 122mm nie jest już najlepszym czołgiem. ale jak nie masz nic innego to trudno. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jag_a Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 sobota 18? No... 13k musiałbym nabić... w sumie się da, ale z moim leniem... Postaram się... A odnośnie dalszej gry. W poniedziałek (święto edukacji narodowej) jakoś czas ludzie mają? Bo szkoła już raczej nie przeszkodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 (edytowany) dasz rade ja dzailo na sporcie nabilem w ok. 8-10 godzin grania roznymi czolgami btw. jutro juz komp bedzie w pelni sprawny wiec na sobote powinienem byc gotowy Moje czolgi (kv1s i arl44) sa gotowe do obrony Equestrii Edytowano Październik 9, 2013 przez ad0n Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jag_a Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 8-10h grania .-. Ja tam w Wota nie nolifię więcej niż 1.5h dziennie. Po prostu mi się nie chce. Ale mam już prawie 7k, więc zostało nieco ponad połowę nabić i będzie. Może się wyrobię do piątku z takim tempem. Tak czy inaczej, ja chyba wystąpię w Stugu /kavie1s, bo skoro o arty się nie martwimy... ew. Może mi się uda churchila nabić, ale to będzie wtedy totalny begginer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 9, 2013 Autor Share Napisano Październik 9, 2013 Churchill I bez porządnego działa? to już lepiej matyldę bierz :-P arta może być jak koniecznie chcesz, ale to najlepiej 6 tier. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jag_a Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 mam V, więc się nie wychylam. Ale wgl, mnie chyba nie bierzcie pod uwagę, bo (co przypomniało mi się teraz - wieczorem) Internet nam ostatnio tak fajnie działa, że rankiem nawet i przy całorodzinnym użyciu da się go używać, jednak wieczorami muli tak bardzo, że nawet przy włączonym jednym komputerze jakość 144p nie chce się ładować... Wygląda więc na to, że nie ma co liczyć na płynną grę przy dodatkowo odpalonym steamie... Chyba jednak piszę się na wcześniejsze godziny... Nie na tę kompanię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 (edytowany) Churchill I bez porządnego działa? to już lepiej matyldę bierz :-P arta może być jak koniecznie chcesz, ale to najlepiej 6 tier. Zalezy jaka ma ta arte i jak na niej umie grac Znajomy ma Grille maxowe i gra na nim lepiej niz na hummelu czy ruskach a co do matyldy to jest ona OP na swoim tierze tylko na seniorska to raczej sporta bysmy woleli Edytowano Październik 9, 2013 przez ad0n Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 10, 2013 Autor Share Napisano Październik 10, 2013 (edytowany) ech - byłem raz cały weekend sam w domu. szkoda że wtedy miałem problemy techniczne z WoTem, inaczej bym już miał 9 tier teraz. (W poniedziałek potem w szkole myślałem że zaraz umrę). Im wcześniej kompania, tym mniej chętnych było. wieczòr jest dla większości optymalny. Ps: Miałem w grze mały cud - logo RD nas chroni! KV-1S ze 122mm nie spenetrował przedniego pancerza mojego BDR G1B! a ślad po pocisku był dokładnie w miejscu obrazka ^^ Mała informacja - ludzi, co MIMO ZAPYTANIA nie dają znaku życia, oraz podają bardzo niedokładne informacje typu: "hej to ja." albo "podałem nick" (którego nigdzie nie mam) WYWALAM! Edytowano Październik 10, 2013 przez izy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 aaa wlasnie... Ja dalem chyba jedno podanie z konta kolegi (00james czy cos w tym stylu -.- Jak znerfia sporta to seniory bd grac tam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 10, 2013 Autor Share Napisano Październik 10, 2013 a jakim cudem mam wiedzieć kto to. podanie usunąłem, czyli jak chcesz, musisz wysłać jeszcze raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 spoko luz. jak juz bedzie sport znerfiony (no chyba ze wtedy juz od 8 t grac bedziemy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 (edytowany) Ps: Miałem w grze mały cud - logo RD nas chroni! KV-1S ze 122mm nie spenetrował przedniego pancerza mojego BDR G1B! a ślad po pocisku był dokładnie w miejscu obrazka ^^ Aura Eqestrii nas broni. To był znak, znak,że możemy podbić świat! A propo nerfa sporta to kiedy to ma wejść, bo nie mam kasy na kolejną szóstkę. Edytowano Październik 10, 2013 przez Flippyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 (edytowany) Aura Eqestrii nas broni. To był znak, znak,że możemy podbić świat!Wszystko w swoim czasie Przemysl ciezki jeszcze sie dobrze equestrii nie rozwinal a ty juz o ataku na swiat myslisz A propo nerfa sporta to kiedy to ma wejść, bo nie mam kasy na kolejną szóstkę. Nerf sporta bedzie w nastepnej wersji (8.9) ale mysle ze dalej bedzie dalo sie na nim grac. Co do kasy... Kup sobie premium na 24 h i graj przez caly dzien. Ewentualnie questy (misje) wykonuj. 13k? mój rekord to 74k ale cały dzień przed kompem oczywiście jest szansa zebys mi ISa poexpil?? moge nawet premium na ten dzien zasponsorowac ;P Edytowano Październik 10, 2013 przez ad0n Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jag_a Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 to już lepiej matyldę bierz :-P Tak mi się teraz przypomniało. Idę przez Valentine. Więcej funu jest. a jak ostatnio dobiłem KaVu-1 to już wgl wszyscy ze śmiechu leżeli, a od wroga zarobiłem, sądząc po reakcjach ze trzy czy cztery zgłoszenia o heaty. Tak to już jest jak się wali pod kątem 90% w machę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Tak mi się teraz przypomniało. Idę przez Valentine. Więcej funu jest. a jak ostatnio dobiłem KaVu-1 to już wgl wszyscy ze śmiechu leżeli, a od wroga zarobiłem, sądząc po reakcjach ze trzy czy cztery zgłoszenia o heaty. Tak to już jest jak się wali pod kątem 90% w machę Osobiscie Valentinem gralem moze z 10 razy ( + 3 razy tym premium na drugim koncie ) i nie mam co do niego milych wspomnien. Za to na niszczycielach brytyjskich sie fajnie gralo. UC2Pdr. 70% zwyciestw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Jeżeli potrzebujecie kogoś to mogę dołączyć, na razie jeżdżę KV-1 ale już zbieram na KV-1S, ewentualnie mogę uzbierać na KV-2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts