Brainiac Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Siemanko! Ostatnio zagnieździła mi się w głowie pewna myśl a właściwie pewien pomysł. Chciałbym stworzyć 5 minutowy filmik, na którym pokazani byliby użytkownicy Naszego forum w kolejności bardzo różnorodnej. Chodzi mi o zainteresowania poza MLP. Po jednej osobie od każdego. 1 anime, 1 śpiewanie, rysunki, taniec itd. Zmontować to razem z jakimś dobrym PMV. Każda psoba która chciałaby wziąść w tym udział musiałaby dostarczyć odpowiedni materiał. Przed nim pokazany byłby nick osoby a potem to co robi. Nikt bie musi pokazywać twarzy ^^ Potrzebuję osób, które znają się na montowaniu filmików oraz chętnych do reprezentowania forum. Byłaby to swego rodzaju reklama Co wy na to? Kto się pisze? 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 (edytowany) Jak wyjdzie to ja mogę bo dlaczego nie. Mogę nawet dać zdjęcie mojej pięknej twarzy. Edytowano Wrzesień 25, 2013 przez 牧瀬紅莉栖 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 25, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Najpierw potrzebuję ludzi, którzy znają się na obróbce, ja mam wizję w głowie lecz nie posiadam sprzętu :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Nawet ciekawy i oryginalny pomysł, pomógłbym w obróbce gdybym miał czas i gdybym ciut więcej znał się na Vegasie ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Ja sklejam filmiki w Power Directorze 10. Proste, bez bajerów. Poza tym mógłbym w tym wziąć udział. Sam nie wiem jak pokazać swoją pasję - muzykę elektroniczną, bo nie mam żadnego sprzętu (nie licząc software - Virtual DJ... hmm krótki filmik?). Chyba że gry: mam gotowy filmik z UT2004 (odgłosy kucyków). Chyba że jakieś fotki, ewentualnie coś związane z fanficami... Jeśli cokolwiek ma sens, dajcie znać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 25, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Widzę to w ten sposób. W tle muzyka np. "Join the herd" itd. Czyli filmik nie mają dźwięku! To bardzo ważne. Jeśli chcecie pokazać muzykę to chciałbym jakichś innowacyjny pomysł. (Hip-Hop! Zaklepany! xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 (edytowany) Zawsze mogę jakoś pomóc. (co do swoich zdjęć - pomyśle ) Edytowano Wrzesień 25, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 25, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Jeszcze raz powt rzam. Nie chodzi mi o wasze zdjęcia tylko o filmik pokazujacy Wasze zainteresowanie. Nie może być on długi (max 30 sekund) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 To zainteresowania są napisz tylko co trzeba i tyle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Brainiac - o tym samym myślałem. Jakiś fajny fandomowy kawałek, na który masz / mamy zgodę. Jeśli użyjecie/my licencjonowanych kawałków to filmik może z hukiem wylecieć z YT. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 26, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Więc trzeba będzie pogadać z autorem Niech każdy chetny załatwi/zrobi 20 sekundowy, bezdźwięczny filmik o swoim zainteresowaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Pytanie: może być montaż zdjęć składających się na filmik? Jakby co, wrzucę go na Google Drive. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Postaram się coś zrobić albo o archeologii, albo o modelarstwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beton Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Mógłbym zrobić coś o elektronice, tylko do kiedy ten filmik miałby być gotowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Ja jestem za. Mogłabym narysować jakieś ilustracje do filmiku i powiedzieć to i owo o astronomii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 A ja nie, bo nie mam pojęcia jak zrobić filmik. Miłej zabawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 Mogę dać obrazek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 Dajcie termin, a wrzucę 15-20 sekund "jeszcze nie wiem czego" (albo gry, albo muzyka. Jeśli muzyka to filmik ze zdjęć, jeśli gra, to w zasadzie już mam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 27, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2013 Jeśli można to prosiłbym o umieszczenie tu max. 30 sekundowego filmu o waszych zainteresowaniach. Tu, do tego tematu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 Ja postaram się zrobić taki filmik... Zmieścić w 30 sekundach? A może być takie 35? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 27, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2013 31 sekund max pamiętajcie że ma być bez dźwięku! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 (edytowany) Dlaczego bez dźwięku? Ale Maiszu chce mówić na głos, nie lubi pisać. Koniecznie musi być bez dźwięku? D: Edytowano Wrzesień 29, 2013 przez Maisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 29, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2013 W sumie, chcialem najpierw żeby w tle leciała muzyka ale można spróbować tak i tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 (edytowany) 30 sekund bez dźwięku? Co wolisz? Coś z muzyką trance (pokaz slide'ów) lub filmik z gry. PS. Filmik z gry (99.99% Forza 4 - wyścigi) z dźwiękiem. To zbrodnia wyciszać Ferrari. Ale jeśli zechce będziesz mógł to zrobić. I jeszcze jedno. W przypadku gry nie trzeba dawać nicku przed filmem. Ten pojawi się na aucie. Edytowano Wrzesień 29, 2013 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 30, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Wymyśliłem coś takiego. Najpierw czarne tło z nickiem i długością bycia na forum z miłą muzyczką w tle, potem filmik normalnie z dźwiękiem i dalej. Co wy na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się