KreeoLe Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 (edytowany) Woo, lool, patszcie jaka lamerska zabafa dla gimbusuw, polegajonca na odszukiwaniu wizerunku aplekack na tapetowych pulptach, OMG, LOL, WTF, hehe, jup. Hejka, misiaczki! Chyba każdy zna zasady tej gry, prawda? To ja tu jestem od prawdy i nie, nie każdy zna. I tak wytłumaczę, bo jeszcze przylezie jakiś rozgarnięty w niższym stopniu, ekhm... kuc, i będzie na mnie że nie tłumaczyła. Aktywnie? I na "luzie"? Chyba. Ahm, a więc: Co jakiś czas, ja, bądź też Moonlight, będziemy wstawiać obrazek - zapewne przyjemne dla oka tęło, krajobraz - a waszym zadaniem będzie odnalezienie na nim Applejack. Do wierzących w Kucołaja (sorry, Pinkie : v) i Poniuszkę Zębuszkę: Farmerka sama się tam nie znalazła, to my zmniejszyłyśmy ją do komicznych rozmiarów i wtopiłyśmy w tło. No, żeby było jasne. Zaczynamy? Świetnie! Na poniższym obrazku ukryte są gdzieś trzy małe wizerunki AJ. Opis, gdzie, lub zaznacz na screenie w jakimś programie graficznym. Proste i brzydkie, ale nie miałam czasu i zaraz spóźnię się do szkoły Powodzenia, misiaczki! Edytowano Październik 9, 2013 przez KreeoLe Link do komentarza
KreeoLe Napisano Październik 9, 2013 Autor Share Napisano Październik 9, 2013 (edytowany) Świetnie, Kruczek zgadł! Co nie wyklucza, że jego sygna i tak mnie przeraża ;-; To nie było trudne, ale mam nadzieję, że udzeili się tu trochę więcej osób. Bo dla kogo te nowe zabawy zakładać, hm?Dobra, a więc następne - również jest tutaj ukryte trzy AJ'ki, tym razem na tle Ponyville (można powiększyć przez kliknięcie na obrazek ; )). Edytowano Październik 9, 2013 przez KreeoLe 1 Link do komentarza
KreeoLe Napisano Październik 10, 2013 Autor Share Napisano Październik 10, 2013 (edytowany) Formutor - tak jest! Yeehaw! Tutaj ukryły się dwie Applejack. Czy dacie radę je odnaleźć? Edytowano Październik 10, 2013 przez KreeoLe Link do komentarza
KreeoLe Napisano Październik 12, 2013 Autor Share Napisano Październik 12, 2013 Taaaak jeest, Soczku! Teraz czas na coś trudniejszego, tak przynajmniej sądzi Kreeo. Ah, cudowny obraz namalowany przez Leonarda da Vinci. I że akurat tu ukryły się AJ'ki. Czy ja wiem, czy taki cudny... ładniejszy byłby krajobraz Equestrii z lotu ptaka! Być może. Ale najpierw miśki muszą tutaj odnaleźć dokładnie trzy Farmerki. No, powodzenia. Powodzenia! Link do komentarza
KreeoLe Napisano Październik 14, 2013 Autor Share Napisano Październik 14, 2013 Świetnie! Nie wiedziałam, że tak szybko się z tym uporacie. A więc... następne! Tym razem ukryły się tu dwie Applejack. Link do komentarza
Downdraught Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Na żółto to jakaś masakra była xD A teraz dam szansę innym, chyba że znowu będzie dłuższa przerwa Link do komentarza
KreeoLe Napisano Październik 16, 2013 Autor Share Napisano Październik 16, 2013 Dobrze, Darek! ...Wahaha! xD Pięć Farmerek - szukajcie! : P Link do komentarza
Downdraught Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 Znowu temat stanął, może jak coś wymyślę to podeślę :] A to odpowiedź: Link do komentarza
KreeoLe Napisano Październik 22, 2013 Autor Share Napisano Październik 22, 2013 (edytowany) Chwila... tak jest! Znów Darek, dobry jest w te klocki. To może teraz... Obrazek który podesłał mi Darek. Przepraszam, ale nie miałam czasu zrobić dokładniej - znalazłam tylko cztery z siedmiu! Teraz Darek ma przerwę, zapraszamy innych do brania udziału - byleby aktywniej. Zapraszam! Edytowano Październik 22, 2013 przez KreeoLe Link do komentarza
Downdraught Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Cóż, jeżeli nikt nie podejmie się wyzwania do czwartku, trzeba będzie dać podpowiedź (nie będzie to miejsce lecz zagadka ^^). Zadanie zaliczam, jeżeli ktoś znajdzie chociaż 5 zgub. Tak na marginesie jedną widać odrazu xD Link do komentarza
Hajime Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 (edytowany) Edytowano Listopad 5, 2013 przez KreeoLe Link do komentarza
KreeoLe Napisano Listopad 5, 2013 Autor Share Napisano Listopad 5, 2013 (edytowany) Cytując Darka112 sprzed chwili, z postu który usunęłam... xD "Powiem tak, prawie dobrze, a tą ze słońcem dosłownie musnęłaś A tutaj odpowiedź:" A więc odpowiedziałaś prawie idealnie - brawo! Dum, dum, dumturutututudum! Oto następny obrazek!: Wahaha! Brony Room, pełno kucy. Dziś wasze zadanie jest nieco inne... tutaj nie umieściłam graficznie żadnej AJ. Wy macie znaleźć ją... naprawdę! Tu na obrazku jest ich sporo - jako figurki, nadruki, pluszaki, czy chociażby wizerunek Farmerki na opakowaniu... Postarajcie się znaleźć jak najwięcej, misiaczki, powodzenia! ^ ^ Edytowano Grudzień 8, 2013 przez Moonlight Link do komentarza
Cassidy Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Przepraszam, czy mogłabyś dać nowe zdjęcie? Obrazek mi się nie pokazuje nawet jak na niego klikam i czekam z 45 minut Link do komentarza
Downdraught Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 (edytowany) Przepraszam, czy mogłabyś dać nowe zdjęcie? Obrazek mi się nie pokazuje nawet jak na niego klikam i czekam z 45 minut Zmieniłem hosting: Teraz nie powinno się tyle czekać Edytowano Grudzień 9, 2013 przez Darek112 Link do komentarza
Moonlight Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 OSTRZEŻENIE! Jeśli nikt nie odpowie w tej prostej zagadce zabawa ulegnie samozniszczeniu! Bez odbioru ... Link do komentarza
Magus Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Ja nie wiem jestem ślepy wpatruje się w ten obrazek i widzę tylko dwie figurki Applejack Link do komentarza
BB_RedFox Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Przepraszam, ale to jest niewykonalne. Ja widzę tylko dwie. Czy mogę prosić o inny obrazek? Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 (edytowany) Matejko podobno był Bronym, na swym obrazie "Bitwa pod Grunwaldem" ukrył trzy Applejack, która była jego ulubionym konikiem. Powodzenia! Edytowano Maj 18, 2014 przez Cuddly doggy Link do komentarza
kosiara120 Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 (edytowany) Dobrze? Edytowano Maj 18, 2014 przez kosiara120 Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 kosiara120 odnalazła wszystkie Applejack, więc idziemy dalej. Applejack występowała również w musicalu Moulin Rogue! Cztery trzeba odnaleźć. Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 (edytowany) Ok, Alciapl znalazła wszystkie!Applejack obecna była też podczas defenestracji praskiej w 1618 roku, polegała ona na wyrzuceniu przez okno polityków, w tym wypadku namiestników cesarskich. 3 trzeba znaleźć Edytowano Maj 23, 2014 przez Airlick Targaryen Link do komentarza
Recommended Posts