Zaraza Napisano Lipiec 1, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2012 Sentry Servers? Znam ten serwer chyba I ja zaklepuję Pyro. I chcę być w Red. I mogę pobrać wszystko co trzeba (ale jeśli będziemy gadać przez mikro - to uwaga: nie mam mutacji i mogę gadać głupoty). I czemu teraz zaczynam zdania od "I"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Jakby co - rezerwuję Medyka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Ja mogę jako W M1 Pyra z dupalaczem, snajper albo gruby, ostatecznie chaotic sold. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 ja tam każdym moge grać i mam pare rzeczy na sell Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Z tobą KorQ i Cygnus można grać. Skoda że sam premium nie mam bo tak to bym się wymieniał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 ja mam bo kupowałem w orang boxie czy cuś i miałem załadowane jako premium Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 ja mogę być:medykiem,heav albo jakąkolwiek klasą byle nie pyro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 ja mam bo kupowałem w orang boxie czy cuś i miałem załadowane jako premium być może spróbuję jutro kupić sobie premium Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 najlepiej spotykać się na Sentry Servers bo widzę że dużo osób z forum na tym serwie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Lipiec 2, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2012 Pasuje mi ten serwer. I fajnie by było, jakbyśmy np. zarezerwowali taki serwer tylko dla nas, ale to potem. To zbierajcie składy i już ustalajmy kiedy gramy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 Kiedy tylko będzie okazja, na przykład mówimy że dziś/jutro/kiedykolwiek włazimy na serwer i gramy. No i gramy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 Wersja z Orendż Boksa czymś się różni od standardowej? Mam jeszcze orange boxa, ale nie chce mi się wyciągać, wolę po prostu ściągnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 Oranje Box chyba ma od razu premium. Ale nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 tak ma premium ale na niektórych grach (w tym tf2) to nowe masz konto na steam czyli jak masz już założone to sie nie opłaca bo skasuje ci rankingi , przedmioty na starym koncie ma jeszcze parę gierek ale jakich to nie pamiętam ja też mam premium i moge sie z kimś podzielić jak coś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Mike Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 TF2, eh? Zacząłem grać jak wyszedł WAR Update z klanem dawnego kumpla pocinałem jak szalony, przez ten rok z hakiem nabiłem z 560 godzin. Good times. A później gra zaczęła się zmieniać i w końcy odechciało nam się grać, klan się posypał a ja w TF'a nie grałem od dawna. Co nie zmienia faktu, że mógłbym z wami pograć. Co do klasy to Demospam, ew. Soldier, ew. co tam jeszcze będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 Ja w TF2 zacząłem grać w okolicach wydania Meet Ze Doktor. "Szlachectwo" (i kupę innych gier) uzyskałem poprzez Valve Complete Pack na święta 2011. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGIT Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 Mogę być snajperem lub szpiegiem i jak jest wolne miejsce to w BLU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 Jakby co to zgłaszam się jako Heavy/Pyro/Spy. Od 05.07 do 15.07 mnie nie będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 jak wgrać spreja w tf2 (rysunki) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 W opcjach zaawansowanych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 mam informacje z powodu że nie mam myszki nie mogę leczyć i aktywować übercharge jednocześnie żeby aktywować muszę przestać leczyć a potem aktywować i leczyć spowrotem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 próbowałem ale coś pisze ale dokładnie ci napisze jutro bo dzisiaj nic już nie czaje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 Może to ci pomoże http://www.youtube.com/watch?v=w-iM5nFKw9w&feature=related Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 Spray można wgrać tylko przy odpalonym j.angielskim na Steamie (jakiś bug jest). Ofc. można potem zmienić na polski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doctor Whooves Napisano Lipiec 6, 2012 Share Napisano Lipiec 6, 2012 Gram tą grę! Najlepiej umiem szpiegiem, Grubym z medykiem, Żołnierzem ( z medykiem wszystkich dominuję) , I demomanem to samo co z żołnierzem medyk = Dominacja! Nie lubię Inżyniera , snajpera i skaucika. P.S Mój nick Chevy Wolfs [PL/ENG] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się