Future Pony Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Rarity i żadna inna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 No chyba Rarcia, bo któż inny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Luty 2, 2014 Autor Share Napisano Luty 2, 2014 - Witajcie, kochani! Ponieważ Cava ostatnio zaniedbała swoje obowiązki, postanowiłam zagonić ją do pracy. - Tak, księżniczko. Ale może by tak Księżniczka podała wyniki? - Do tego właśnie dochodziłam. Dlatego bez kolejnych zbędnych słów ogłaszam, że Rarity zostaje opiekunką Naszego miłosiernego moderatora, Airlicka! I to jednogłośnie. - Tak... Gratulujemy. I zanim Księżniczka Cadance wygłosi kolejne mowy, zacznijcie już szukać opiekunki dla Cassidy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Fluttershy. Powinna sobie dać rade z Wilkiem Cassidy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Apple Bloom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Myślę, że Cassidy powinna się zająć Fluttershy. ; ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Skoro jest wilkiem... Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Luty 3, 2014 Autor Share Napisano Luty 3, 2014 - I jakie są wyniki, Cavo? - Wygląda na to, że Fluttershy ma kolejną podopieczną. - Im więcej towarzyszy, tym lepiej, prawda? - Zależy dla kogo... Dobrze. Teraz opiekunki szuka DiscorsBass! - Powodzenia, kochani. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Pinkie Pie będzie idealna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Dajmy Pinkie pie inny kucyk nie przychodzi mi do głowy.. No może Discord jeszcze, to przez nazwę...Ale niech nim się zajmie Pinkie pie. Ale fajnie, Fluttershy będzie się mną zajmować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Cheese Sandwich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Oczywiście, że Pinkie Pie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Luty 4, 2014 Autor Share Napisano Luty 4, 2014 - Discors powinien szykować się na epicką imprezę, ponieważ Pinkie Pie została jego nową, wspaniałą opiekunką! - Doskonale... A tera... - Ja tam wiedziałam, że tak będzie. - Tak, Cavusiu. Wiemy... Rodzice Lyki wyjeżdżają i poprosili Was o pilne poszukanie opiekunki dla niej. - Powodzenia. Przyda Wam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Apple bloom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Pinkamena niech opiekują się sobą nawzajem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Snow Drop! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Pinkamena. Niech ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Pinkamena powinna być dobra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Luty 5, 2014 Autor Share Napisano Luty 5, 2014 No, no, no. Widzę, że Pinkamena ma kolejną podopieczną! Lyka jest naprawdę w ,,dobrych" kopytkach... Ale nie zapomnijcie o Harmony, która poszukuje miłej, opiekuńczej klaczy, która zajmie się nią, zrobi ciepły obiadek i poczyta bajeczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 (edytowany) Diamond Tiara? tylko ona wpadła mi do głowy Edytowano Luty 5, 2014 przez Wilk Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Pinkie Pie!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 (edytowany) Babcia Pinkie Pie, ktokolwiek to jest. Edytowano Luty 5, 2014 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts