Cava Herondale Napisano Listopad 2, 2013 Autor Share Napisano Listopad 2, 2013 Fluffie Puff jest już opiekunką Morvilesa, ale Fluffie postanowiła zająć się także Celestorem. A więc lecimy dalej, misiaczki! I tym razem swojej opiekunki szuka Future Pony! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Lyra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 BonBon ( byłoby łatwiej gdyby pod każdym postem komu przydzielić była lista, kto już ma opiekunkę i jaką) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Nom Lyra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Niech Lyra będzie z tobą! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 BonBon ( byłoby łatwiej gdyby pod każdym postem komu przydzielić była lista, kto już ma opiekunkę i jaką) Lista powinna być w spoilerze zawsze, by wiadome było kto już był i jaki kucyk był itd. A opiekunka to Lyra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Listopad 5, 2013 Autor Share Napisano Listopad 5, 2013 Listę macie w pierwszym poście. Nie mam zamiaru bawić się w wklejanie... Opiekunką Future Pony została Lyra! Ale kto zostanie opiekunką Niklasa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 BonBon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 BonBon będzie ok. ps.: Chyba muszę częściej przeglądać zabawy forumowe... Dobrze wiedzieć, że mam jakąś opiekunkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 (edytowany) Krab. Ew. Bon Bon Edytowano Listopad 5, 2013 przez Generalek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Cukierek Bon Bon :u Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Listopad 5, 2013 Autor Share Napisano Listopad 5, 2013 Bon Bon została opiekunką Nikraba, a tymczasem Marszałek Sos szuka swojego zaginionego opiekuna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Hm.. no to może shining armor? W roli opiekunki xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Czajnik...niech będzie :u Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Czajnik dla Soseła. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Shining Armor, książę i gwardzista, na pewno świetnie nada się do roli piastowania człowieka określanego Marszałkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Czajnikusiex. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Listopad 18, 2013 Autor Share Napisano Listopad 18, 2013 Opiekunką Sami-Wiecie-Kogo (Soseła) został Shining Armor! Gratulujemy. Tym razem to Skoda Octavia szuka swojej opiekunki. Pomóżmy jej w poszukiwaniach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 18, 2013 Share Napisano Listopad 18, 2013 Najlepsza opiekuna dla Skody to <fanfary Krecik a tak na powąznie to Octavia jest wolna ? PS Ja na razie nie mam opiekunki i sam się wychowuję ale jak mi ją znajdziecie to dajcie znać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 18, 2013 Share Napisano Listopad 18, 2013 Ja na razie nie mam opiekunki i sam się wychowuję ale jak mi ją znajdziecie to dajcie znać To ci wtedy napisze na poczcie, według mnie Octavia dla Skody może? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Listopad 18, 2013 Share Napisano Listopad 18, 2013 Octavia, a co Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 18, 2013 Share Napisano Listopad 18, 2013 Vanadyss ma już Oktavię... więc dla Octavii zalecam Scootaloo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 Scootaloo Zandi mam ten sam problem, ja też się wychowuje sam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 Scotaloo, bo przynajmniej jak Skoda zgłodnieje, to nie będzie mieć wyrzutów sumienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 (edytowany) Scotaloo ! ja też chce opiekunkę ;D Edytowano Listopad 19, 2013 przez arameje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts