Elizabeth Eden Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 (edytowany) Jako iż nudzę się postanowiłam zrobić zabawę podobną do tej, która jest w Domku na drzewie. Podaję nazwę użytkownika, a wy mówicie do jakiego domu go przydzielić. Na koniec podliczam i daję oficjalny werdykt. Kto chce zostać ,,przydzielony'' pisze do mnie wiadomość prywatną. Ah, zapomniałabym, minimum 3 osoby muszą napisać by dać werdykt. (czemu tylko 3? Dlatego że nie wiem ile jest na forum osób które lubią hp) Dla przykładu może zacznę od siebie więc, Gdzie mnie przydzielicie? Edytowano Czerwiec 14, 2015 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 No cóż Elizabeth>sygna z Tomem Riddle>Voldemort>Slytherin. Mistrz Dedukcji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Szlytherin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Slytherin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Listopad 5, 2013 Autor Share Napisano Listopad 5, 2013 Ah więc Slytherin. Good jednak miłość do T.M.R musi o czymś świadczyć. XD No ale ludzie zapisujcie się do mnie bo nie mam kogo dać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Slytherin, ponieważ ma sygnaturę z Voldemortem, który jeszcze wtedy miał nos! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 No dobra to mnie przydzielcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 (edytowany) uh...ja radzę tak:Niech Elizabeth wylosuje kogoś lub wybierze z waszej dwójki... Edytowano Listopad 5, 2013 przez Chibi Ma_Linka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Listopad 5, 2013 Autor Share Napisano Listopad 5, 2013 (edytowany) Piszcie mi prośby na priv ^^. No ale ok Pierwszy Red później Celestyna. Pamiętajcie PRIV. By tu nie zawalać. (em usuńcie te offtopy na górze Good?) Więc. DO JAKIEGO DOMU TRAFI RedBalance12? Edytowano Listopad 5, 2013 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Ravenclaw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Ravenclaw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Gryffindor, bo ogień w sygnie, który kojarzy się z feniksem, który kojarzy się z Dumbledorem, który jest z Gryffindoru Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Gryffindor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Listopad 6, 2013 Autor Share Napisano Listopad 6, 2013 (edytowany) Dobra teraz mój głos który zadecyduje..... więc... Gryffindor! RedBalance zostaje Gryfonem Teraz: Gdzie trafi Celestyna? Edytowano Listopad 6, 2013 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 6, 2013 Share Napisano Listopad 6, 2013 Ravenclaw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 6, 2013 Share Napisano Listopad 6, 2013 Hufflepuff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 6, 2013 Share Napisano Listopad 6, 2013 Hufflepuff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Listopad 6, 2013 Share Napisano Listopad 6, 2013 Idę za głosem ludu HufflePuff. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 6, 2013 Share Napisano Listopad 6, 2013 Ravenclaw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Listopad 6, 2013 Autor Share Napisano Listopad 6, 2013 Celestyna trafia do Hufflepuffu!!! A gdzie trafi Trivus? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 6, 2013 Share Napisano Listopad 6, 2013 Slytherin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 6, 2013 Share Napisano Listopad 6, 2013 Slytherin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Gryffindor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Listopad 7, 2013 Autor Share Napisano Listopad 7, 2013 Trivus trafia do Slytherinu!! A gdzie trafi Tarreth? Nasz wielki avatar... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psoteł Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Gryffindor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się