Magus Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 Slytherin Przydzielić mnie do najgorszych ciamajd eh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 Slytherin Mnie też przydzielcie. Chcę być Puchonką~! XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Slytherin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Listopad 29, 2014 Autor Share Napisano Listopad 29, 2014 Gandzia trafia do Slytherniu. Kto by się spodziewał? Teraz przydzielamy Uszatkę! Przydzieleni: Gryffindor: -RedBalance12 -Tarreth -Insomnia -Camed -Lisica-chan Hufflepuff: -Celly. -Harmony -Skoda Octavia De Lya -Ukeś -Szeregowa Rainboww Dash -Littlepip -Magus Ravenclaw: -KreeoLe -Khornel -Parabellum Edge -Burning Question -Maisha737 -Cava. Slytherin: -Elizabeth Eden -Trivus -Hidoi -Arjen -Sajback Aliquam Grey VFV -Gandzia ____ Twórzmy swój forumowy Hogwart! Zapraszam do zgłaszania się z prośbą o przydział! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Uszatka chyba chciała do Hufflepuff. Więc niech tak będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Po długich analizach....Hufflepuff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Hufflepuff. Uszatka pewnie będzie się czuć spełniona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 Hufflepuff, bo tak ładnie prosiła. PS. Można mnie przydzielić? Proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Styczeń 3, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2015 Marzenie Uszatki się spełniło, zapełniła rzesze uczniów Hufflepuffu Teraz przydzielmy... Lunę the Moon! Przydzieleni: Gryffindor: -RedBalance12 -Tarreth -Insomnia -Camed -Lisica-chan Hufflepuff: -Celly. -Harmony -Skoda Octavia De Lya -Ukeś -Szeregowa Rainboww Dash -Littlepip -Magus -Uszatka Ravenclaw: -KreeoLe -Khornel -Parabellum Edge -Burning Question -Maisha737 -Cava. Slytherin: -Elizabeth Eden -Trivus -Hidoi -Arjen -Sajback Aliquam Grey VFV -Gandzia ______ Twórzmy swój forumowy Hogwart! Zapraszam do zgłaszania się z prośbą o przydział! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 HufflePuff. Też możecie mnie przydzielić do Ravenclaw odpowiedniego domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 Niech więc będzie Hufflepuff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 Ravenclaw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 Hufflepuff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Luty 12, 2015 Autor Share Napisano Luty 12, 2015 Luna the Moon zostaje Puchonem Teraz pora na .... Gray Picture! Przydzieleni: Gryffindor: -RedBalance12 -Tarreth -Insomnia -Camed -Lisica-chan Hufflepuff: -Celly. -Harmony -Skoda Octavia De Lya -Ukeś -Szeregowa Rainboww Dash -Littlepip -Magus -Uszatka -Luna the Moon Ravenclaw: -KreeoLe -Khornel -Parabellum Edge -Burning Question -Maisha737 -Cava. Slytherin: -Elizabeth Eden -Trivus -Hidoi -Arjen -Sajback Aliquam Grey VFV -Gandzia _____ Twórzmy swój forumowy Hogwart! Zapraszam do zgłaszania się z prośbą o przydział! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 Ravenclaw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 16, 2015 Share Napisano Luty 16, 2015 Ravenclaw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Marzec 13, 2015 Share Napisano Marzec 13, 2015 Ravenclaw PS Czy mogę zostać przydzielona? (O ile te 'zapisy' nadal trwają ^u^) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Czerwiec 14, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2015 (edytowany) Gray Picture zasila szeregi Krukonów Teraz Tiara zadecyduje gdzie trafi .... Velvettia von Orchberg! Przydzieleni: Gryffindor: -RedBalance12 -Tarreth -Insomnia -Camed -Lisica-chan Hufflepuff: -Celly. -Harmony -Skoda Octavia De Lya -Ukeś -Szeregowa Rainboww Dash -Littlepip -Magus -Uszatka -Luna the Moon Ravenclaw: -KreeoLe -Khornel -Parabellum Edge -Burning Question -Maisha737 -Cava. -Gray Picture Slytherin: -Elizabeth Eden -Trivus -Hidoi -Arjen -Sajback Aliquam Grey VFV -Gandzia _____ Twórzmy swój forumowy Hogwart! Zapraszam do zgłaszania się z prośbą o przydział! Edytowano Czerwiec 14, 2015 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Czerwiec 14, 2015 Share Napisano Czerwiec 14, 2015 Dałbym ją do Gryffindoru. P.S. Zgłaszam się, aby mnie następnego przydzielić. Jeśli można oczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2015 Share Napisano Czerwiec 16, 2015 ((Też bym chciał zostać przydzielony)) A przydzielić... Gryffindor chyba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Sierpień 29, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2015 (edytowany) Velvettia von Orchberg zostaje Gryfonką Spójrzmy, gdzie Tiara przydzieli użytkownika...Rex *Monster* Crusader Przydzieleni: Gryffindor:-RedBalance12 -Tarreth-Insomnia-Camed-Lisica-chan-Velvettia von Orchberg Hufflepuff:-Celly.-Harmony-Skoda Octavia De Lya-Ukeś-Szeregowa Rainboww Dash-Littlepip-Magus-Uszatka-Luna the Moon Ravenclaw:-KreeoLe-Khornel-Parabellum Edge-Burning Question-Maisha737-Cava.-Gray Picture Slytherin:-Elizabeth Eden-Trivus-Hidoi-Arjen-Sajback Aliquam Grey VFV-Gandzia ____Twórzmy swój forumowy Hogwart! Zapraszam do zgłaszania się z prośbą o przydział! Edytowano Sierpień 29, 2015 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Sierpień 29, 2015 Share Napisano Sierpień 29, 2015 (edytowany) Zgłaszam się z prośbą o przydział. A uczestnika przydzielam do... Gryfindoru. Ma odważnie brzmiący nick Edytowano Sierpień 29, 2015 przez MewTwo Bo Elizabeth poprosiła a ja ją lubię więc prośbę spełniłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 Gryffindor! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 (edytowany) A z reszta idź już do tego Gryffindoru Edytowano Listopad 9, 2015 przez BlackHawk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Tak więc Gryffindor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się