Churchille Napisano Listopad 6, 2013 Share Napisano Listopad 6, 2013 (edytowany) Hej jestem Hole. Tak naprawdę to Wiki, ale mówcie mi Hole. Pewien użytkownik chodzi ze mną do klasy dokładne użytkowniczka TheTinkaMLP. Kocham koty i chciałabym mieć jakiegoś, ale nie mogę. Uwielbiam mlp, a szczególnie Equestria girls i Sunset Shimmer. Moim ulubionym kucykiem z mane 6 jest Twilight. Z cmc najbardziej lubię Swietie Belle, a moją ulubioną księżniczką jest Cadance. Cieszę się że Twilight została księżniczką, ale wolę ją bez tej przemiany. Nie wiem co jeszcze napisać więc nic nie piszę. Edytowano Grudzień 14, 2013 przez Hole Hooves Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Listopad 6, 2013 Share Napisano Listopad 6, 2013 (edytowany) Witam Panią! Muszę przyznać że dorównuje pani inteligencją użytkowniczki źrebaczek. Hug na start. Napisał coś więcej o sobie, prosimy. Pozdrawiam martosia2004 (Ha! Pierwsza!) Edytowano Listopad 6, 2013 przez martosia2004 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Listopad 6, 2013 Share Napisano Listopad 6, 2013 Witaj na forum jestem arameje i mam zaszczyt powitać cię jako drugi ^^ może napiszesz coś więcej nam o sobie np: -ulubiony kucyk z głównych bohaterek -ulubiony kuc drugoplanowy, -ulubiona kucykowa księżniczka, -zainteresowania, -jaki jest twój ulubiony rodzaj muzyki , mam nadzieje że będziesz bawić się dobrze na naszym forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Listopad 6, 2013 Share Napisano Listopad 6, 2013 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Listopad 6, 2013 Share Napisano Listopad 6, 2013 Bóg z Tobą! Przyznam Ci, że też uwielbiam koty, od czasu do czasu się zdarza, że ratuje jakieś kociambry z opresji i później je rozdaje do dobrych domów i ogólnie staram się kociambrom wszelakim pomagać. Jeżeli będziesz mogła mieć kotka, daj znać ( nie ważne, w której jesteś części kraju) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Listopad 6, 2013 Share Napisano Listopad 6, 2013 (edytowany) Witaj na forum i baw się dobrze! Edytowano Listopad 6, 2013 przez Rainbow Dash ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Listopad 6, 2013 Share Napisano Listopad 6, 2013 Witaj na forum, baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 6, 2013 Autor Share Napisano Listopad 6, 2013 Oto wściekły niedźwiedź, czekający żeby kogoś rozszarpać. Jest samotny. Przytul go.Biedaczek.......................................ten kogo rozszarpie. He he :-) Witam Panią! Muszę przyznać że dorównuje pani inteligencją użytkowniczki źrebaczek. Hug na start. Napisał coś więcej o sobie, prosimy. Pozdrawiam martosia2004 (Ha! Pierwsza!)Znaczy co? Gratuluję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Listopad 6, 2013 Share Napisano Listopad 6, 2013 Zwyczajnie, powiedz coś więcej o sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 6, 2013 Share Napisano Listopad 6, 2013 (edytowany) Witam na forum.Ostrzegam cię za w czasu,na tym forum roi się od gimbów,pesymistów,małych niekumatych dzieci itp. itd. Radzę ci pokazać poziom kiedy piszesz posty.Czyli odpada takie coś: "Hej Jestem ... Mam ... lat Z chęcią poznam kogoś nowego " itd. Mam nadzieję,że rozumiesz o co chodzi. Mam do ciebie kilka pytań: Co lubisz poza MLP? Czego słuchasz? Znasz jakieś języki obce? Ulubiony kucyk? No i to na razie tyle Adiós (po hiszpańsku) / Sayōnara (po japońsku) i jeszcze na powitanie coś czego nikt tu nie zna pewnie: http://youtu.be/XAVR26Fz7ec Edytowano Listopad 6, 2013 przez Chibi Ma_Linka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Listopad 6, 2013 Share Napisano Listopad 6, 2013 Pochwalony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 6, 2013 Share Napisano Listopad 6, 2013 Hej jestem Lissi. Tak naprawdę to Wiki, ale mówcie mi Lissi. Pewien użytkownik chodzi ze mną do klasy dokładne użytkowniczka źrebaczek. I pewnie ta użytkowniczka poradziła Ci zmianę danych na forum, żeby utrudnić wykrycie potencjalnego multikonta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 6, 2013 Share Napisano Listopad 6, 2013 Zero emotikonów. Congratulations~! :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Listopad 6, 2013 Share Napisano Listopad 6, 2013 Hej, witaj na forum. Lubisz rysie, kapibary i / lub ślimaczki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 6, 2013 Autor Share Napisano Listopad 6, 2013 I pewnie ta użytkowniczka poradziła Ci zmianę danych na forum, żeby utrudnić wykrycie potencjalnego multikonta? Nie mam multikonta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Listopad 6, 2013 Share Napisano Listopad 6, 2013 Witaj na forum!!! Lubisz rysować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 6, 2013 Autor Share Napisano Listopad 6, 2013 Lubisz rysować? Tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 uważasz szkołę za niepotrzebną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Hmm, ''dziewiętnastoletnia'' dziewczyna nie zna znaczenia słowa ''potencjalne'' i chodzi do klasy z dziewięciolatką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Hmm, ''dziewiętnastoletnia'' dziewczyna nie zna znaczenia słowa ''potencjalne'' i chodzi do klasy z dziewięciolatką? Nie zdało jej się parę razy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 9, 2013 Autor Share Napisano Listopad 9, 2013 uważasz szkołę za niepotrzebną? Tak Nie zdało jej się parę razy Po prostu podałam wiek oc'ka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Arctic Fox Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Uważasz szkołę za niepotrzebną a potem będziesz żałować. Cóż chyba niedoceniasz tego co masz. A potem płacz że życie jest złe, smutne itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 9, 2013 Autor Share Napisano Listopad 9, 2013 Nie o to chodzi, ja po prostu się w niej nudzę, ale niektórzy jej potrzebują (bez urazy). No, ale na angielskim się czegoś można nauczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Po prostu podałam wiek oc'ka. http://www.youtube.com/watch?v=vH_0c_lvQPk#t=0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 11, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2013 Zobaczcie: http://imagizer.imageshack.us/v2/800x800q80/690/ykk2.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się