Skocz do zawartości

Chwytliwy przydomek? Nie szukaj sam, my pomożemy!

Kruczek

Recommended Posts

Dnia 28.11.2013 o 20:09, Mirmił napisał:

Wielki Awatar, księżniczek forum, towarzysz Luny, księżyc Equestrii, piękność nocy, mroczniejszy niż noc, poskramiacz whisky, władca gwiazd na niebie i muszelek na plażach, opiekun szaraków, towarzysz uciśnionych, obrońca biednych, pogromca trolli, i tak tego nie przeczytasz, ani tego, nie wcale nie idę na ilość, Pierwszy kapłan Gmochizmu, artysta kolorowych wskaźniczków, mąż stanu, ulubieniec wdów i sierot, ten, które ludzie zwracają się z pytaniem "Jak żyć?", urodzony zwycięzca, człowiek, który nie przegrywa, syn swoich rodziców, napiszę jeszcze jeden zapełniacz może nikt nie zauważy, ten, który swymi wizytami w Polsce powoduje wędrówki ludów, a swym wzrokiem zapładnia rozmarzone niewiasty, przez co boi się wrzucić swoje zdjęcie w internety, pan i władca hip-hopu, na widok którego Eminem zaczyna zbierać bawełnę, przewodnik prądu, artysta słowa, wybitny fristajlowiec, miażdżyciel gimbazy, Idol Tedego i Sokoła, inspiracja Wyspiańskiego i Mickiewicza, mistrz painta, miłościwie nam panujący w tych trudnych chwilach Arjen o niebieskim sercu.

BUM! Napisałem.

40791952.jpg

But then...

P4vzsid.jpg

Poprawnie jest "this" i "you're". Tak pisze jakby ktoś chciał kręcić bekę, że nie wiem :rainderp:

• +1 1

Chyba jednak wygrywa pan Mirmił. 
Lista przydomków pojawi się potem, bo na razie mi się nie chcę i zaraz zmykam do kościółka. 

NASTĘPNA OSOBA, KTÓRA POTRZEBUJE CHWYTLIWEGO PRZYDOMKA TO TARRETH (Wielki Avatar Celestii)

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Dobrze, więc Kapitanie Mozart, powodzenia!
Następną osobą jest:

Niklas Dominique (ten od RPG)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • Utwórz nowe...