Churchille Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 ...z pianki. Jestem mistrzynią we wszystkim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Poprawię to zdanie: " Jestem mistrzynią w psuciu wszystkiego". Jestem tylko powietrzem i nikt mnie nie widzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Wybacz złotko...mogła byś się chociaż uczesać .. To ja stworzyłam Tennessee Kid'a ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secretive Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Nabazgrałaś jego dość nieudaną karykaturę, a teraz twierdzisz, że to wymyśliłaś. Mam plan jak zostać Wielkim Avatarem. Już jutro, na mlppolska zawita: Wielki Avatar Magiczna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 A chwilę później odpowiedni administrator pomyśli " Damned, pomyliłem przyciski" Panowie, panie, przeczytałem CAŁĄ wikipedię! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 E tam, nonsensopedia lepsza! A ja udaremniłam plan Magicznej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secretive Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 Natomiast Magiczna udaremniła wszystkie inne Twoje plany. Tak naprawdę, to ja podkładam głos Rarity w serialu. Tak, jestem teraz w USA. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Ta akurat. Tak się składa, że wjazd do USA jest od dawna zamknięty. A Rarity nie ma głosu! Tak się składa, że właśni jestem na koncercie, wzięli mnie na scenę i kazali śpiewać na odwal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Niemożliwe, ty jesteś na forum. Jestem najlepsza na całym świecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 (edytowany) Poprawa : "Jestem najgorsza na całym świecie" Wiem, kiedy skończy się cywilizacja ludzka! Edytowano Luty 9, 2014 przez Violett Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Niech no zgadnę, ty ją zakończysz? Znam już cały plan na 5 sezon mlp fim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 A ja na tysięczny. No właśnie, znam i mogę powiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Ja z chęcią wysłucham twoich bajeczek. Wszyscy będą mi się kłaniać, gdy okradnę Tuska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 To on okradł Ciebie. To ja wymyśliłam pomysł na Sombrę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 *rozmawia przez telefon* yhym..tak..dobrze, przekaże . *odkłada* Sombra mówi, że cię nie zna. To ja i tylko ja wsadziłam Derpy 4 sezon! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Hmm, "wsadziłaś Derpy 4 sezon", ale czy Derpy jest W 4 sezonie? Jestem taboretem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Taa. Pewnie taboretem bez nóg. Jestem bardzo mądra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 Wybacz, przeczytałaś nie tę kartkę od psychologa. Umiem zawładnąć nad światem, ale mi się nie chce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rita Croft Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 Póki nie zobaczę nie uwierze. No chyba że o globus ci chodzi. To ją zrobiłam. Jak po wpisaniu słowa Kłamca. Pojawia się Tusk Tusk to zło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 Co? Nie macie już pomysłów .. Tusk to niewinna mała dziewczynka.. Potrafię zjeść ogień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rita Croft Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 No. Jak mieszkasz na syberii. I ogień ci gaśnie. To to jest możliwe. To ja wynalazłam koło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 A może to koło znalazło ciebie pierwsze... Wymyśliłam Nutelle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rita Croft Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 Niestety to co znalazła za ogrodzeniem to nie była nutella. Poznałam osobiście ufoludka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 Wiesz, że w lustrze to nadal TY? Dałam Lauren pomysł na MLP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rita Croft Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 Tia. Jasne to nie byłaś ty. Tylko ci się przyszło. To ja wynalazłam broń białą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts