Mrs.Octavia Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Fajnie,też bym chciała mieć wszystkie figurki z M6 Znam drogę do Upendi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Ale nie znasz z powrotem do domu Umiem czytać w myślach! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Swoich Mam w domu figurki całego mane 6+ Sunset Shimmer+ Celestii+ cmc+ Spike. (Poważnie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 pobijesz to że mam ręczniczek MLP (do herbaty), 2 gazetki, dwie figurki, przypinkę z ślicznyn obrazem fluttershy, 50 naklejek xD, i pamiętnik? wiem mało xD Lubię Fluttershy, jak jest zła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Ja też. Jestem podmieńcem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Teraz to zauważyłaś? Jestem podmieńcem, podmieńca! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Nie ma czegoś takiego Znalazłam portal do Equestrii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Stajnie? Osobiście znam Ludwiga Beilschmindt`a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 A może to on zna ciebie. Mam moc rządzenia! Nad światem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Globus nie jest prawdziwym światem. Tak naprawdę jestem Nyo!Norway i panuję nad królikami i wróżkami z całego świata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 11, 2013 Autor Share Napisano Listopad 11, 2013 Przeprowadziłem ankietę wśród królików wszelkiej maści i one twierdzą co innego... Tak naprawdę to ja przychodzę w nocy i zjadam wasze budynie waniliowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 wcale nie jestem uczennicą Chrysalis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Wmawiaj sobie Zadzwoniłam wczoraj do Celestii, wtedy kazałam jej zjeść gazetę i zrobić sobie zdjęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Jakim cudem jeszcze żyjesz? Mogę robić co chcę i nikt się nie będzie czepiał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 11, 2013 Autor Share Napisano Listopad 11, 2013 Panowie, tutaj jest, zakuć w kajdanki i do pierdla! To ja stworzyłem internet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 ...Ty...Nie możesz nawet tak żartować. Mam własną grupe i tłumacze mangi yaoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Nie. Gadałam z Celestią, ale nudno było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 A, sory to byłam ja. Umiem porozumiewać się z zwierzakami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Phi, jak masz zamiar wymyślać takie bajki to chociaż nie wzoruj sie na Fluttershy :YhZzy: To ja rysowałam mange Love Neco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Ta a ja jestem chińczyk. Żyję już ponad 2 i pół tysiąca lat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 I masz 19 lat. Phi. Mam pluszowego kota który się porusza ma pazury i drapie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Elektroniczne się nie liczą . Gwizdaniem potrafię wywołać tornado . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Tornado uczniów... którzy krzyczą "Przestań gwizdać!" AOBA NA YATTA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 12, 2013 Autor Share Napisano Listopad 12, 2013 Przykro mi, to strona tylko dla Japońców. Od czterdziestu lat jestem nauczycielem w letniej szkole dla szopów praczy pokrzywdzonych przez los. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Wehikuł czasu jest dopiero w fazie testów ergo to niemożliwe. Zjednałem sobie obcą osobę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts