Berette Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 A ja tam nadal jestem przy siatkach... Cassidy miała rację, słodko wygląda w krawacie ! A może dodać jeszcze buciki? Cartoon, a będzie mogła być potem moja OC Beret? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 (edytowany) Obecnie po tym OC'ku jest zarezerwowany kolejny. Jednak nic nie stoi na przeszkodzie, aby i nią zająć się w następnej kolejności. PS. Z butów zrezygnowałem, ze względu na pozycje kucyka. Edytowano Grudzień 30, 2013 przez Cartoon Tiger Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Ok ^-^ ( zapomniałam dodać, że obrazek nie robiłam ja, lecz moja znajoma ) No z tymi butami to prawda... cóż... ja bym chyba już nic nie zmieniała... kucyk bardzo ładnie się prezentuje w tym stroju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Wg mnie prezentuje się bardzo ładnie w tej kreacji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Ok, tak więc przejdziemy do następnego zamówienia. OC'ek użytkownika Rarity0810 czeka na nową kreację. W czym będzie mu najlepiej ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 (edytowany) W długiej granatowej sukni coś a la to : http://i2.pinger.pl/pgr313/2981331b0006284150c461b7 Można by jeszcze jej zdjąć bransoletkę i zrobić takie buciki w stylu Luny. Ciężko mi coś wybrać, pewnie przez tą jej minę. Ps. wiedziałam, że krawaty są spoko Edytowano Styczeń 3, 2014 przez Wilk Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Styczeń 3, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2014 W czymś obcisłym i zakrywającym skrzydła, żeby oszczędzić ludziom widoku alicorna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Zrób ją w lateksie i z wysokimi obcasami na platformach Chce zobaczyć jak to będzie wyglądało. Przy okazji nie będzie widać skrzydeł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Według mnie pasowałaby do niej długa suknia z czarnymi elementami i coś zakrywającego róg (wiem wszystko o OCku Rarity0810) bo nie radzi sobie z magiom, a i srebrny cień do powiek musi być. Dobrze by było gdyby sukienka wyglądała na wygodną i by mogła w niej swobodnie latać i jeszcze dwie srebrne bronzoletki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 To może ja coś napiszę o mojej OC'ce, żeby było łatwiej coś dopasować. Jest markotna, nie radzi sobie z magią, kocha latać i jest realistką, a czasem można ją uznać za wredną i oschłą. Ekhm, to chyba na tyle z tego pobieżnego opisu. Ja się więcej nie wtrącam, a jak coś to PrincessSunshine wszystko wie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 No to może ubrać ją jakoś gotycko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Lateks i obcasy, ale jak lubi latać to zrobić dwie dziury na skrzydła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Styczeń 9, 2014 Share Napisano Styczeń 9, 2014 Alicorns... Coś z gotyku albo renesansu. Kolory najlepiej myślę, że jakieś na granicy ciemnoniebieskiego i nieco ciemniejszego szarego, ewentualnie białe. Suknia jakaś długa, nieco nad ziemią, a może nawet ciągnąca się po niej. Co do zakrycia rogu, to myślę, że łatwiej byłoby ze skrzydłami, ale można go zakryć np. jakimś kapeluszem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Na gota ją Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 (edytowany) A oto i oczekiwane zamówienie. Co dodać, zmienić, a może jest wszystko w porządku? Jakie jest wasze zdanie? Edytowano Styczeń 26, 2014 przez Cartoon Tiger Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Opływowość tego stroju na pewno się przyda Wspaniała robota. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Wow! Piękne! (dawniej Rarity0810) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Niesamowite . Nic dodać, nic ująć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Śliczne, tylko te piegi mnie przerażają bo jakieś takie wielkie są Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Cudowny strój, bardzo pasuje do tego oc'ka i nic nie trzeba poprawiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Skoro wszystko jest jasne, czas na kolejną przemianę. OC Beret użytkownika FlutterYey czeka na wasze pomysły. Co będzie najlepsze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Widział bym ją jako francuską reporterkę z aparatem. Oczywiście berecik obowiązkowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Berecik ma zostać, do tego garnitur, krawat i aparat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Popieram Zapptera jednak do tejże francuskiej "kreacji" dodałabym małe, złote okularki i czarną miniówkę, ewentualnie jakiś płaszczyk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Widzę ją jako francuską malarkę w berecie, bluzce w paski z czerwona chustką i pędzlem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts