Karcia Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Jeżeli malarke to w poplamionych od farby ciuchach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuddly Doggy Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Ja bym dodała jej na szyje czerwoną chusteczkę w białe paski albo kropki, do tego koszulkę w biało-czarne paski, na tylne kopytka czarne buty. I to by było na tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartoon Tiger Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 (edited) Mam wstępny szkic. Dzisiaj lub jutro przerobię go na wektorowy obrazek. Oto i on.https://www.dropbox.com/s/45wlsaz770gqche/Projekt.jpg Edited February 23, 2014 by Cartoon Tiger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zappter Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Fajne, tylko te kapcie jak dla mnie dziwacznie wyglądają. Brzydkie są, bo są za małe. Nie lepiej zrobić bez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Fajne, tylko te kapcie jak dla mnie dziwacznie wyglądają. Brzydkie są, bo są za małe. Nie lepiej zrobić bez? Nie, bez kapci będzie właśnie gorzej, trzymajmy się tego co jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alekseł Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Fajne, ale krawat zamieniłabym na chustkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcia Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Szkic jest śliczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartoon Tiger Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 (edited) Oto gotowy projekt. Co zmienić? A może zostawić tak jak jest? To już od was zależy. Edited February 24, 2014 by Cartoon Tiger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 (edited) Jaka piękna! Nic nie zmieniać! Widzicie? w kolorach te buciki są super słodkie ^^ I jedno pytanie.. Czy kolejną OC poszukującą sukni może zostać Fire Wings ? Edited February 24, 2014 by Wilk Cassidy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartoon Tiger Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 (edited) Jeśli tylko reszta się zgodzi, nic nie stoi na przeszkodzie, aby zająć się i twoim OC. Tylko w co ubrać płonącego alicorna? Poczekamy na post autora OC. Edited March 18, 2014 by Cartoon Tiger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcia Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Kucyk wygląda świetnie a te buciki wyglądają śliczne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alekseł Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Cudo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Nie wiem w co ją można ubrać . Mogę zaprezentować łatwiejszą ponysone . Mam nadzieję, że to będzie o wiele łatwiejsze ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berette Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 Jejciu, niby szkic, a jaki epicki ;w; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartoon Tiger Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 (edited) Jest szkic i wektor. Edited February 27, 2014 by Cartoon Tiger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berette Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Ojej *.* Nie zauważyłam tej strony! ( bo widziałam szkic na poprzedniej stronie i skomentowałam ) Ona jest taka epicka ;w; Taka urocza i epicka w jednym ;w; Tak bardzo dziękuję! Tak bardzo ;W; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartoon Tiger Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Skoro wszystko jasne, nie pozostaje nic innego, jak zabrać się za projekt nowego ubrania dla kolejnego OC. Oto i on. W co najlepiej ubrać tego kucyka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryś Raindrops Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Nie wiem czemu, ale ubrałabym ją w dżinsową kamizelkę, a pod to białą koszulę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuddly Doggy Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Ta kolorystyka jest kijowa... więc niech wygląda jak emo, bo nic innego to tego konia nie pasuje. Czyli tak: kokarda w czarno-białe kwadraty w grzywie. Takie ocieplacze niech ma na kopytach, najlepiej w biało-czarne paski, chociaż różowo-czarne lub fioletowo-czarne też mogą być. Ale nich tylko na tylnych kopytkach takie coś ma, na przednich jakieś kolorowe rzemyki niech będą. Jak będzie widać szyje, to można tam jakiś naszyjnik z czaszką wrzucić. Powinno być ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zappter Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 (edited) Glany i ćwieki. Czarna, skórzana kurteczka. Irokez i grube rzęsy. Edited March 1, 2014 by Zappter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berette Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 A ja ją widzę w stroju sprzedawczyni z McDonald's xD A tak na poważnie: - Czarna skórzana kurtka. - Z dwa czarne kolczyki w JEDNYM uchu. - Mocno wytuszowane ( kurczę, dobrze napisałam? ) rzęsy. - Na tylnych kopytkach czarne siatki. ( co ja z nimi mam? ;-; ) I to chyba tyle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alekseł Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Czarna opaska z ćwiekami, czarno-różowa mini w kratkę z koronką, czarne kolczyki, czarna bluzka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcia Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Ja bym jej dała czarną opaske z ćwiekami i kokardką, duże czarne, okrągłe kolczyki, bordowofioletową mini z koronką do tego czarna bluzka bez rękawków, siateczka na przednich kopytkach i brązoletka z ćwiekami na jednym z przednich kopytek, może jakiś naszyjnik lub tatuaż, jakiś mocny makijaż i jakąś fajną fryzure pasującą do stroju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartoon Tiger Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Wstępny szkic już jest. Co zmienić, dodać, może usunąć?Kolorowa wersja już niedługo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuddly Doggy Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Koszula niech będzie w drobną biało-czarną kratkę i będzie git! I obroża z kolcami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts