Trum Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Emmm okulary usunąć, torbę usunąć, kolor sukni troszkę o pół tonu (czy jak to tam) jaśniejszy od jej sierści, przezroczysta narzutka w sensie że jak jest tylna część sukni (tłumaczę na podstawie kuca xP) to tam, jakiś mały kwiatek we włosach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Na głowę to ja bym jej dała beret w kolorze takim szaro-granatowym, do tego zwykłą, białą koszulę z rozszerzanymi rękawami u dołu i dużymi srebrnym guziczkami na tych rękawach, do tego zwykłą, skromną, czarną spódniczkę i może granatowy krawat ale nie tak zawiązany pod samą szyją tylko taki jakby wiszący, no i kokardę z włosów wyrzucić i może okulary też chociaż co do nich to nie jestem pewna. btw. Wciąż można robić swoje własne projekty sukni? A jeśli tak to czy można je robić metodą tradycyjną i zeskanować czy koniecznie komputerem? Edit. tej torby też się pozbyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Dat Dress Ale Trum, suknia to ubranie, a ubranie ma oddawać obraz własnej osobowości, czyż nie? EDIT: A tu znaleziono przez przypadek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 12, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Na głowę to ja bym jej dała beret w kolorze takim szaro-granatowym, do tego zwykłą, białą koszulę z rozszerzanymi rękawami u dołu i dużymi srebrnym guziczkami na tych rękawach, do tego zwykłą, skromną, czarną spódniczkę i może granatowy krawat ale nie tak zawiązany pod samą szyją tylko taki jakby wiszący, no i kokardę z włosów wyrzucić i może okulary też chociaż co do nich to nie jestem pewna. btw. Wciąż można robić swoje własne projekty sukni? A jeśli tak to czy można je robić metodą tradycyjną i zeskanować czy koniecznie komputerem? Edit. tej torby też się pozbyć Można, oczywiście, a forma zależy tylko od ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Astralis Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 A ja bym jej dała taką hipisowską białą sukienkę w kwiatki :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Jakie super suknie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Jak chcecie to mogę dać szkic, bo mam pewien pomysł związany z jedną z moich OC. Jak znajdę chwile to postaram się wstawić, ale ostrzegam rewelacji nie będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 13, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Jak chcecie to mogę dać szkic, bo mam pewien pomysł związany z jedną z moich OC. Jak znajdę chwile to postaram się wstawić, ale ostrzegam rewelacji nie będzie Jak my chcemy? To kwestia tego, czy ty chcesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Ok szkic gotowy, tylko wykolorować. Ale jutro, idę spać, dobranoc... Edit: No, jak mówiłem zrobione. Proszę, może niezbyt stylowe, ale ta postać to początek mojej przygody z MLP, pierwotnie zaprojektowana inaczej, ale nic... Może się komuś spodoba. P.S.: Albo mi się wydaje, albo ja pierwszy daje tu szkic własnoręczny... czy nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Tak, jesteś pierwszym, który udostępnia w tym temacie swój własny szkic. Doceniamy włożony wysiłek i podoba mi się postać Twojego OC'ka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Gdyby nie skaner wyglądałoby ładniej, poza tym to jest pierwsza postac jaką narysowałem, a po za tym szkolny mem Gdyby nie ten wypadek, to pewnie nigdy nie zostałbym bronym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 15, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Fajnie, fajnie. To będzie zrobione zaraz po sukni Cheerilee. Jeśli przyjdą ci do głowy jakieś zmiany/dodatki, które chcesz widzieć w tym stroju, to nie krępuj się i pisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Roger:spitfire: Edit: Słyszałem że tu pracuje specjalista od flasha, potrzebuję ładnie obrobić 2 symbole, które są mi niezbędne do repainta do CFS. Mógłbym liczyć na pomoc? To robota na ok 5min. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 16, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Napisz do Cartoon Tigera, na pewno pomoże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 23, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Strój dla Cheerilee gotowy. Teraz czas na wektorek dla deHavillanda, a potem... zobaczymy. Jak zwykle, możecie dawać kolejne sugestie co do tej albo poprzednich kreacji, a z pewnością zostaną wykorzystane, jeśli będą wystarczająco dobre. To samo tyczy się kolejnych zamówień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Mi Cheerlee kojarzy się z lekkimi, zwiewnymi ubraniami, w których wyglądałaby, jak jakaś rusałka, albo inna nimfa. Ma w sobie tego typu... Lekkość. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 W sumie to zmieniłabym kolor beretu na czarny i będzie zajefajnie. Bo według mnie cudnie wygląda ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 23, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Zgodnie z życzeniem, czarny beret: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 28, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2012 Zwektorowany OC deHavillanda, zgodnie z życzeniem: Jeśli nie pojawi się żaden request, to wkrótce zajmiemy się kreacją dla kolejnego backgroundowego kuca... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTwmP7A30wsIlBJLMdeShPYyFsaOu7db6wxC0YJWjuVpiHeoAo6gGNTFJJ2_Q TO... JEST... FABULOUS! Kawał niezłej roboty, i jeszcze odświeżyło coś tak starego... Dzięki, żadnych więcej poprawek. Jest super. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MintCupcake Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Co do nowej kreacji. To tak: -dałabym jakieś inne nakrycie głowy np. mału diadem z czerwonym akcentem -do sukni dałabym naszyjnik z perełkami i z tym znaczkiem co jest na czapce -suknie zrobiłabym bardziej bufiastą -niech sukienka zaczyna się w połowie, przód np. w stylu sukni Twilight z "At The Gala", tylko bez gwiadek -dodałabym falbanki na końcu sukni -może też jakieś wzorki pasujące kolorystycznie do kuca na sukni -butki zostają -kolczyki może w kolorze perełek z naszyjnika -jakieś inne uczesanie ... może rozpuszczone włosy z inną grzywką? Tak tylko pisze jak to widzę ^^" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 29, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2012 To nie jest nowa kreacja, to zwektorowany OC na zamówienie. Wkrótce będzie nowa kreacja do przeróbki, mam nadzieję, że się wypowiesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MintCupcake Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Ach, baaardzo przepraszam. Czekam na nową kreację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 1, 2012 Autor Share Napisano Październik 1, 2012 Tym razem dużo większe wyzwanie, a mianowicie... Big Mac! Daję tylko taki prosty obrazek, licząc na waszą inwencję. W co można ubrać kogoś, któremu najbardziej do twarzy jest w chomącie, żeby i on był fabulous? Czekamy na sugestie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Lololol xD Suknie z jabłek mu !! Nie no joke, chociaż jeśli Cartoon miałby czas.... A więc do rzeczy: nie wiem kompletnie jak go ubrać ale spróbuje xD Ymm chustkę zostawić bo me gusta jakiś gustowny kapelutek by mu się przydał ale no taki żeby pasował do cery może jeszcze jakąś koszule... w kratę.... ale żeby nie przesadzać xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts