Hussarya33 Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 Pójdziemy do księgarni? Plose Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 Nie rzucim ziemi skąd nasz ród... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Grudzień 23, 2016 Share Napisano Grudzień 23, 2016 Ten wschód słońca jest prawie tak piękny jak powieść którą wczoraj czytałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hussarya33 Napisano Grudzień 23, 2016 Share Napisano Grudzień 23, 2016 Obserwuję Cię... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 23, 2016 Share Napisano Grudzień 23, 2016 Jam hetman wielki koronny... co się gapisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Grudzień 23, 2016 Share Napisano Grudzień 23, 2016 Jaka ta książka gruba, musze ją przeczytać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Grudzień 23, 2016 Share Napisano Grudzień 23, 2016 Potnę Cię, czaisz? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Grudzień 23, 2016 Share Napisano Grudzień 23, 2016 "Kra kra kra kra kra kra kra" po przetlumaczeniu "Jestem łącznikiem między światem żywych i umarłych" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Grudzień 24, 2016 Share Napisano Grudzień 24, 2016 czarno to widzę przez tą dziurę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 24, 2016 Share Napisano Grudzień 24, 2016 Ukradłam Mikołajowi sanie... ciekawe jak teraz będzie i to w taki ziąb prezenty po całym świecie rozwoził? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Grudzień 24, 2016 Share Napisano Grudzień 24, 2016 Dziękuję, że mnie tu przyprowadziłeś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 24, 2016 Share Napisano Grudzień 24, 2016 ile wynosi znaleźne za Nemo? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Grudzień 24, 2016 Share Napisano Grudzień 24, 2016 Hmmm ciekawe o której otwierają nową bibliotekę (patrzy na zegarek) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Grudzień 26, 2016 Share Napisano Grudzień 26, 2016 Gdzie Ja kurde jestem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Grudzień 26, 2016 Share Napisano Grudzień 26, 2016 Everybody fakin jump Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Grudzień 26, 2016 Share Napisano Grudzień 26, 2016 Ty mnie nie widzisz, ale ja ciebie tak! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Grudzień 28, 2016 Share Napisano Grudzień 28, 2016 "Lordzie Voldemort.... ojcze" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 28, 2016 Share Napisano Grudzień 28, 2016 właśnie przygryzłem sobie język i się dre... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Grudzień 29, 2016 Share Napisano Grudzień 29, 2016 W telewizji pokazują talerz a ja ciągle bezsensownie gapie się na ten talerz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Grudzień 29, 2016 Share Napisano Grudzień 29, 2016 Witam państwa dzisiaj relacja prosto z mojej kuchni, zademonstruje wam jak przygotować kanapki z pasztetem zapraszam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 29, 2016 Share Napisano Grudzień 29, 2016 Chwilunia, przecież w kuchni są noże... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Grudzień 29, 2016 Share Napisano Grudzień 29, 2016 Dopiero teraz się kapnąłem, że jestem mechanikiem, a nie ku*wa pilotem i lecę. Brawo ja! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Grudzień 29, 2016 Share Napisano Grudzień 29, 2016 Tactical Nuke incoming !!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Grudzień 29, 2016 Share Napisano Grudzień 29, 2016 Dobra,ofiara wybrana teraz tylko który nóż ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Grudzień 29, 2016 Share Napisano Grudzień 29, 2016 Przeprowadze wywiad ze znaną polską mistrzynią kuchni Magdą G, no ale się spóźnia pewnie znowu zapomniała o wywiadzie i sie na chacie opycha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się