Anrizo Napisano Kwiecień 6, 2017 Share Napisano Kwiecień 6, 2017 Zapodaj mi beat'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Kwiecień 6, 2017 Share Napisano Kwiecień 6, 2017 Tak nie miało być... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 6, 2017 Share Napisano Kwiecień 6, 2017 Już dziś przecena z dorsza w LIDLU! Stoimy na pierwszym miejscu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Kwiecień 6, 2017 Share Napisano Kwiecień 6, 2017 (edytowany) ... zupełnie nie tak... my i wy mur bez skazy, kryształ i stal. Przemalowani, podzieleni, na dobrych i złych... P.S. Spoiler @Bertram Quist przypomniałeś mi słowa jednej z piosenek Budki Suflera Edytowano Kwiecień 6, 2017 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Kwiecień 7, 2017 Share Napisano Kwiecień 7, 2017 Jestem słodka jak malinka, Urocza ze mnie dziewczynka! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Kwiecień 7, 2017 Share Napisano Kwiecień 7, 2017 Co się tak patrzysz ? Czy ty mnie podrywasz ? 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Kwiecień 7, 2017 Share Napisano Kwiecień 7, 2017 35 minut temu Bertram Quist napisał: Co się tak patrzysz ? Czy ty mnie podrywasz ? O, trafiłeś w sedno odcinka xD Dzień dybry, jestem Anglikiem, który udaje, że zna francuski (kojarzymy typa?) xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Kwiecień 7, 2017 Share Napisano Kwiecień 7, 2017 Pogramy w żółwpiłkę? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Kwiecień 7, 2017 Share Napisano Kwiecień 7, 2017 (edytowany) Jestem taka słodka... nie no może Nie.... Edytowano Kwiecień 7, 2017 przez Dashidania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Kwiecień 7, 2017 Share Napisano Kwiecień 7, 2017 Jestem od ciebie 20% lepsza 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 7, 2017 Share Napisano Kwiecień 7, 2017 Witam państwa w ulubionym programie dla kanibali "Surowi rodzice". 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Kwiecień 7, 2017 Share Napisano Kwiecień 7, 2017 Nieruszaj się! Zostaw mojego ostatniego kurczaka, bo zastrzele! ( XD) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Kwiecień 7, 2017 Share Napisano Kwiecień 7, 2017 No, to pojedynek na rapowanie! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 7, 2017 Share Napisano Kwiecień 7, 2017 Jak się tak schowasz jak ja, to może cię nie zauważą i nie zbombardują! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Kwiecień 7, 2017 Share Napisano Kwiecień 7, 2017 Wiem, co chcesz powiedzieć i dla swojego dobra nie mów tego! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Kwiecień 8, 2017 Share Napisano Kwiecień 8, 2017 Śmigamy do wody? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Kwiecień 8, 2017 Share Napisano Kwiecień 8, 2017 Ale jestem dumna z tego graffiti Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Kwiecień 8, 2017 Share Napisano Kwiecień 8, 2017 zadzwoniłem do uwagi bo w nocy op****lili, znaczy pomalowali mi ścianę szprajem. Zamiast mi pomóc, zeżarli wszystko co miałem w lodówce i nie oszczędzili nawet zawartości kosza na smieci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Kwiecień 8, 2017 Share Napisano Kwiecień 8, 2017 *w myślach* oświadcza mi się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 8, 2017 Share Napisano Kwiecień 8, 2017 A może by tak pomalować te ściany krwią? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Kwiecień 8, 2017 Share Napisano Kwiecień 8, 2017 ja bym tam strzelił tapetę moro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Kwiecień 8, 2017 Share Napisano Kwiecień 8, 2017 Założę się że ty pierwszy mrugniesz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Ugotowałem dzisiaj jajka, na żywo w kuchni mojej mamy.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Can you feel the love tonight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elion_Time001 Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Dobrze, że stawiłaś się na spotkanie. Dziś w końcu wcielimy nasz plan w życie! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się