WilczeK Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 (edytowany) Witam! Dobra ostatnio wpadł mi do głowy pomysł na nową zabawę, nie będę się rozpisywał więc chodzi o to: . . . X: [Pisze co myśli w powyżej podanej czynności/rzeczy, oraz podaje kolejną nazwę,] y: [Pisze co o niej myśli, oraz podaje kolejną nazwę, czynności lub rzeczy] . . . Łatwe, co ? No to jedziemy, na początek: _______________________________________________________________________________________ Serial ,,My little pony'' Edytowano Listopad 23, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Jest bardzo fajny i niech nikt nie mówi, że zły. Bo poszczuje dziećmi Co myślisz o iguanach zielonych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Jak każde stworzenie są bardzo ciekawe i na swój sposób urocze Co myślisz o dzisiejszym świecie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Schodzi na kamyki...(nie pytaj) Co sądzisz o naszym forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Jest społecznością ciekawych i miłych osób, chętnych do pomocy. Co myślisz o Tree Happy Friends? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Jest dziwną animacją. Co sądzisz o dzisiejszych mediach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Uważam, że jako narzędzie nastawione tylko i wyłącznie na zysk grubych kapitalistów są zakłamane. Co myślisz o zapijaniu wódki piwem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Nie pije, więc nwm. Ale na pewno potem będzie wielki kac xD. Co myślisz o mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Hm.. wielka fanka anime, dostała kiedyś bana jak mnie pamięć nie myli, ogólnie średnio ją lubię. Co myslisz o ludziach, którzy nie jadają mięsa? c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Zazdroszczę im sam chciałbym być wegetarianinem Co myślisz o grach ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Kocham je i jednocześnie nienawidze, bo zabierają mi tyle wolnego czasu ;_;. Co myślisz o Aobie? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Niebieskowłosy pedzio Co myślisz o anime? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Jednym słowem: Wielbie. Co myślisz o moim profilu? c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Kawaii Co myślisz o Norwegi? *u* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Że to piękny kraj. Co myślisz o roślinach owadożernych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Uwielbiam je sam hoduje jedną Co myślisz o kłusownictwie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 (edytowany) Że to piękny kraj. Szkoda, że nie rozumiesz, że chodzi jej o postać Co myślisz o roślinach owadożernych? Że lepiej nie wkładać do nich palcy jeśli się chce je jeszcze kiedykolwiek ujrzeć Co myślisz o lekcjach Panny Cheerilee ? Edit : Wyprzedzili mnie :< Edytowano Grudzień 29, 2013 przez Wilk Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Szkoda, że nie rozumiesz, że chodzi jej o postać Nie, chodziło mi szczególnie ani o kraj, ani o postać.Zależało jak ktoś zrozumiał ;^; Cheerile-jedna z gorszych postaci w FIM, hejce chociaż mam jej czesaną figurkę xD Co myślisz o smokach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Smoki to najwspanialsze istoty w literaturze fantasy. Co myślisz o LARPie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Wziąłbym udział z wielką chęcią, ale moje środki są bardzo, bardzo ograniczone. Co myślisz o otwieraniu drzwi kobietom? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herudin Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Panuje równouprawnienie, więc niech same sobie otwierają Co sądzisz o Latającym Potworze Spaghetti? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Grudzień 29, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2013 (edytowany) Wielki i potężny, ciekawe czy dobrze przyprawiony? Co myślisz o śmigłowcach? _____________________________________ Szczere podziękowania dla Cassidy za rozkręcenie zabawy. Edytowano Grudzień 29, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Całkiem ciekawe a zarazem i smaczne zjawisko Co myślisz o Discordzie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Piłbym z nim. Jak potrafi pędzić ze szkła, to nawet dam mu swój szacunek. Co myślisz o rumiankowym naparze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 (edytowany) Nie piłem, więc nie wiem lubię za to melasę. Co myślisz o wyposażeniu wojska polskiego? Edytowano Grudzień 29, 2013 przez Flippyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się