WilczeK Napisano Marzec 23, 2014 Autor Share Napisano Marzec 23, 2014 (edytowany) Bardzo ciekawy kucyk, trochę histeryzuje. Lubię ją za to że jest oddana pasji. Co myślisz o szczerości? Edytowano Marzec 23, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Jest jedną z najbardziej cenionych przeze mnie cech. Co myślisz o religii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Zależy jakiej. Co sądzisz o szczodrości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 To bardzo fajna cecha, ale nigdy bym jej nie przypisała Rarity. Co sądzisz o dżemie czekoladowym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Przepyszny. Co myślisz o świecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Że jest trochę nudny Co sądzisz o Twilicornie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Nie mam nic przeciwko. Co sądzisz o syrenkach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Uhm... Nie istnieją, ale są fajne o3o Co sądzisz o książkach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 (edytowany) Uważam, że są dobrym sposobem na zrelaksowanie się, kiedy nie ma się internetu, bądź po prostu ktoś chce odpocząć od telefonów, internetu, telewizji, itp. Co myślisz o przesadnym optymizmie? Edytowano Marzec 24, 2014 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Optymizm jest dobry, nawet przesadny, jednak czasem trzeba wrócić na ziemię. Co sądzisz o Polsce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Totalnie wspaniała. Co myślisz o chrześcijaństwie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 (edytowany) Religia dominująca w Europie, według mnie jedna z najbardziej agresywnych na świecie. Poza tym nic do niej nie mam. Jak każda inna daje nam na tacy spis wartości jakie są cenne, oraz motywacje do czynienia dobra. Cenna dla ludzi którym jej brak. Czyli rzecz jak najbardziej dobra, ale w praktyce różnie bywa. Co myślisz o sensie życia (niech będzie mądrze!) ? Edytowano Kwiecień 2, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Hmmm... Trudne pytanie. Myślę, że sens ma wszystko, a sens życia każdy, lecz nie każdy go znalazł (podobnie jak cel). Często szuka się obu tych rzeczy bardzo długo, ale kiedy już się je znajdzie, to satysfakcja i radość są ogromne. Nie wiem, czy jest mądrze, mam tylko 14 lat *Korn taki filozof* Co sądzisz o Banksy'm? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Maj 19, 2014 Autor Share Napisano Maj 19, 2014 Myślę że kiedyś wielcy artyści malowali na płótnach. Ich prace były ciekawe i zawsze nosiły jakieś przesłanie. Jednak w dzisiejszych czasach wszystko co piękne zostało zrzucone na sam dół przez tandetę, taką jak ,,Czarny kwadrat na białym tle'' który według krytyków daje pełną swobodę interpretacji. Jednak prawdziwi artyści jeszcze istnieją, choć samego Banksy'ego nie znam za dobrze. Co myślisz o technologi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Jest fajna i ciekawa. Co myslisz o zboczencach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Huh, to zależy co się miało na myśli. W moim wieku to jest po prostu normalne, ale jeżeli jest to przypadek jak w "American Pie Wesele", to niezbyt. Co myślisz o Viking Metalu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Nie słuchałem, więc nic o nim nie myślę. Co myślisz o mundialu w Brazylii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Wrzesień 30, 2014 Share Napisano Wrzesień 30, 2014 Fajny, Niemcy wygrali ;P Co sądzisz o Szajsungach ? Wysłano z Księżyca przy użyciu Tapatalk Space Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 30, 2014 Share Napisano Wrzesień 30, 2014 Sama mam telefon firmy Samsung i uważam, że dobrze się sprawdza aczkolwiek jest już przestarzały. Jednakże laptop i DVD z tej firmy są bardziej niż wadliwe. Dlatego uważam, że jest do dobra firma jeśli chodzi o smartfony i tym podobne, ale za laptopy i DVD nie powinni się brać. Co sądzisz o Harrym Potterze (serii, nie postaci)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Wrzesień 30, 2014 Share Napisano Wrzesień 30, 2014 No, ciekawa nawet. Co myślisz o tym forum? Wysłano z Księżyca przy użyciu Tapatalk Space Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 30, 2014 Share Napisano Wrzesień 30, 2014 Ładnie zrobione, jest wiele ludzi, którzy mają chęci i zakładają ciekawe wątki wątki, ale brakuje mi luzu. Spora część zdaje się być taka..trochę nadęta i ponura Co myślisz o smokach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Wrzesień 30, 2014 Share Napisano Wrzesień 30, 2014 Smoki... Są... ŚWIETNE Co sądzisz o użytkownikach, którzy zakładają konta i nic nie piszą ? Wysłano z Księżyca przy użyciu Tapatalk Space Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyxgrim Napisano Wrzesień 30, 2014 Share Napisano Wrzesień 30, 2014 Nie mam nic przeciwko nim, ale nic nie wnoszą do fandomu. Co myślisz o wielkich mieczach( bez skojarzeń proszę)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Wrzesień 30, 2014 Share Napisano Wrzesień 30, 2014 (skojarzenia ) Trochę nieporęczny ten miecz. Jak on go używa? (znowu skoja... no dobra już nie będe) Co sądzisz o nauczycielach polskiego? Wysłano z Księżyca przy użyciu Tapatalk Space Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 30, 2014 Share Napisano Wrzesień 30, 2014 Jak dotąd wszyscy, których znam byli bardzo fajni. I uczą najlepszego przedmiotu w polskich szkołach ;3 Co myślisz o anime? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się