timber Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 Ja zajełabym się recenzją gier, co mi najbardziej odpowiada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 Tak jak mówiłem, tych co interesuje pisanie recenzji zwykłych gier, wyślijcie mi na PW recenzje dowolnej gry, ja to sprawdzę, i powiem czy mi pasi :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 (edytowany) Spróbowałabym na redaktora muzycznego... Ale nie mam doświadczenia... Cóż, warto spróbować... Tylko, jakie są jego obowiązki? Widzę, że się nikt nie zgłasza więc korzystam XD A cóż to podanie ma przede wszystkim zawierać, bo nie wiem :c Edytowano Grudzień 3, 2013 przez Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 Zgłaszam się na korektora! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Grudzień 4, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2013 Spróbowałabym na redaktora muzycznego... Ale nie mam doświadczenia... Cóż, warto spróbować... Tylko, jakie są jego obowiązki? Obowiązkami redaktora muzycznego jest pisanie recenzji płyt z muzyką fandomową oraz publicystyki dotyczącej tejże muzyki. Zgłaszam się na korektora! Zgłoszenie przyjąłem. Jeśli nie był to słomiany zapał to podeślij mi na pw swojego maila. Choć ostrzegam, że to raczej praca jest dla osób doświadczonych i obytych z tekstem pisanym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Też na korektora, ale mam pytanie. Musi być na e-maila? Bo jakoś tak e-mailem nie lubię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seelestaelker Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 (edytowany) No tak, nie ma to jak założyć konto na MLPPolska tylko dlatego, że zobaczyło się ogłoszenie na WoE Mógłbym zająć się pisaniem w zasadzie czegokolwiek, przy czym na pewno z naciskiem na recenzje fanfików i ewentualnie gier/modów do gier. Nie jestem aż tak bardzo zaangażowaną w fandom osobą, ale kocham pisać i myślę, że mógłbym się jakoś przydać :3 W kwestii mojego doświadczenia jestem wiodącym redaktorem licealnej gazetki szkolnej. Edytowano Grudzień 4, 2013 przez Seelestaelker Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Grudzień 4, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2013 Też na korektora, ale mam pytanie. Musi być na e-maila? Bo jakoś tak e-mailem nie lubię.A jak inaczej mam Ci wysłać dokument tekstowy do korekty?No tak, nie ma to jak założyć konto na MLPPolska tylko dlatego, że zobaczyło się ogłoszenie na WoE Mógłbym zająć się pisaniem w zasadzie czegokolwiek, przy czym na pewno z naciskiem na recenzje fanfików i ewentualnie gier/modów do gier. Nie jestem aż tak bardzo zaangażowaną w fandom osobą, ale kocham pisać i myślę, że mógłbym się jakoś przydać :3 W kwestii mojego doświadczenia jestem wiodącym redaktorem licealnej gazetki szkolnej.W sumie mogłeś tylko napisać do mnie maila Choć faktycznie, konto na forum odrobinę ułatwia komunikację Więcej szczegółów już dosyłam Ci na pw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainbowdash03 Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Chciałabym zostać tym od oceniania gier, filmików itd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don DJqubol Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Mógł bym być u was korektorem radzę sobię dobrze z ortografią a na gazetę znalazł bym czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Grudzień 7, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2013 Chciałabym zostać tym od oceniania gier, filmików itd. W takim razie prosiłbym o nadesłanie mi na maila jakiejś próbki swojej twórczości Mógł bym być u was korektorem radzę sobię dobrze z ortografią a na gazetę znalazł bym czas W takim razie prosiłbym o wysłanie do mnie maila, choć ostrzegam, że bycie korektorem to wcale nie jest taka prosta sprawa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don DJqubol Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 A gdzie takowego maila wysłać?A gdzie takowego maila wysłać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elion_Time001 Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 Chętnie zrecenzowałabym parę fanfików. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 A gdzie takowego maila wysłać? A gdzie takowego maila wysłać? Zastanawiam się kiedy komuś żyłka pęknie bo ktoś nie czyta pierwszej wypowiedzi w temacie :yHRvV: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 A gdzie takowego maila wysłać? A gdzie takowego maila wysłać? Pierwszy post i zdublowało się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don DJqubol Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 (edytowany) Wybacz ale jakoś mi się to rozdwoiło. Edytowano Grudzień 8, 2013 przez DJqubol Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Grudzień 9, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2013 Wszystkim zainteresowanym na maile odpowiedziałem. Jeśli jednak coś się po drodze zgubiło to proszę mnie męczyć, trochę tych maili jednak było Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don DJqubol Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Bobule czy ty napisałeś "Uciekające kurczaki"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 Napisałam maila. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 A ja mam wysłać jakąś recenzję czy jakieś coś? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Grudzień 11, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2013 Bobule czy ty napisałeś "Uciekające kurczaki"? Tak, to ja. W tym fandomie nie ma więcej bobulów A ja mam wysłać jakąś recenzję czy jakieś coś? :3 Możesz wysłać Na kolejną partię maili odpisałem (a trochę ich było). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wielki JO Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 Ja chętnie mogę zająć się recenzją fanfików tylko ktoś musi je wynajdywać . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 Ja chętnie mogę zająć się recenzją fanfików tylko ktoś musi je wynajdywać . Wynajdywanie to robota redaktora. Czasami pojawiają się tylko propozycje, ale głównie trzeba szperać samemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 Ja chętnie mogę zająć się recenzją fanfików tylko ktoś musi je wynajdywać . Bez względu na to co piszesz, sam musisz coś zaproponować. Oczywiście przy rekrutacji wyjątkowo możesz dostać konkretny tekst, ale ja tu jestem od pisania i nie ja decyduję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 Jak chcesz, to możesz "wynaleźć" mój , w końcu sama go nie zrecenzuję. Ale tak bardziej poważnie- jak już panowie wyżej pisali, to redaktor szuka fanfików, czyta i pisze recenzję. By to miało ręce i nogi, to recenzent powinien być dosyć oczytany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się