Churchille Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Nie. No to zabij FS. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Tu mam wymówkę - powinno zamordować, nie zabić. Ok. Usuń zielony napis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Może... ale to nie mój. Idź spać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 (edytowany) Ne. Utnij sobie nos. Edytowano Listopad 29, 2013 przez Hidoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 29, 2013 Autor Share Napisano Listopad 29, 2013 Ale ten nos jest mi bardzo potrzebny ! D: Zrób sobie okład z chleba razowego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysia Krysia Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Ale w tedy się zaziębie (XD) Zjedz swoja rękę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 29, 2013 Autor Share Napisano Listopad 29, 2013 Prawą czy lewą? Właśnie dostałeś/aś zlecenie na brodatego pana w czerwonym płaszczu. Leć! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysia Krysia Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 mam lecieć? Nie mam skrzydeł (Ale brodatego pana bym zobaczyła xD) odetkaj kibel xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 lekarz mi nie pozwala idź po zakupy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysia Krysia Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 po zakupy? jakie: Duże, małe, średnie, pepsi, cole, warzywa, sałate, groszek, buraki, jeśli tak, to małe, duże, średnie, małe i srednie, średnie i małe, duże i średnie, małe i duże, średnie i duże, owoce?, jabłko, gruszke, porzeczke, hm... napoje? wode, mała? 5l? może w dzbanku, w butelce?, pięciolitrowa i pól, czy mało-duża, chipsy? Duże, małe, średnie, średnio duże, mało średnie, cebulkowe?, serowe?, paprykowe?, czy mam kupić ubrania? dla niemowląt, dorosłych, starców, jeansy, bluzki? jaki kolor? biały, czarny, niebieski, czerwony, zielony, żółty, ? nie mogem iść do sklepu nie wiedząc co kupić xD Posprzataj dom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 Jestem bezdomna kup mi domeg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 30, 2013 Autor Share Napisano Listopad 30, 2013 Niestety, nie wiem gdzie chciałabyś zamieszkać. Szastnij hajsem w moją stronę a zyskasz błogosławieństwo niebios. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 Bardzo chętnie, ale muszę sprawdzić czy nie ma mnie za drzwiami. Idź za mnie do sklepu po papier do prezentów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysia Krysia Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 zastanowie sie... nie bo nie wiem jaki, mały duży, średni...CIENKI!! czy gruby... ach, bo się zowu rozpisze xD nie wiem jaki chcesz, więc nie. Idź sprawdzić za mnie lodówke Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 Nie, bo jest pusta. Wywal śmieci! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysia Krysia Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 nie bo śmierdzą zabij sie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lariska Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 Jestem uczulona na próby samobójstwa. Obejrzyj ze mną maraton Transformersów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 (edytowany) Nie lubię Smerwóf. Obesz ze mną HTF i się na tym wychowaj. Edytowano Listopad 30, 2013 przez Hidoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Grudzień 2, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2013 (edytowany) Mama mnie woła Uzupełnij deficyt białka zjadając tego ślicznego robaczka Edytowano Grudzień 2, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Proszę o wybaczenie, nie mogę. Jestem właśnie na ścisłej diecie typu zen, co oznacza mniej więcej tyle, że próbuję się zagłodzić. Bardzo opóźniłoby moje postępy posilenie się takim oto wijem. Jeszcze raz przepraszam. Zatańcz kazaczoka w różowej sukience. Na stole z jedną nogą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Nie mam nóg. Siedź nadal przy kompie i słuchaj swojej ulubionej muzy i rób co chcesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Muszę złapać chęć do zrobienia pracy z muzyki, bo właśnie mi uciekła. Leć do świętego Mikołaja, zabierz mu prezenty i daj mi :3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Dorośnij dziecko, on nie istnieje. Podaruj mi na urodziny bogactwo :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Grudzień 2, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2013 Najpierw muszę na to bogactwo zarobić, czyli jeszcze sobie poczekasz... Bo nie mam pracy. Kup mi kwaśne żelki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 Ale ja ci wszystkie zjem. Hugnij całą ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts