Hajime Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Nie wiem co to jest. Zarób pieniądze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 A komu to potrzebne? Wyczyść mi miecz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Nie mam ścierki. Zrób mi kawe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Z cyjankiem czy bez? Zeskanuj kod z mojej sygnatury! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Nie mam urządzenia, które to potrafi. Udowodnij, że potrafisz mieć więcej niż 14 promili we krwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Jestem wampirem. Zrób coś ładnego w gimpie za pomocą myszki . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Gimp? Istnieje takie coś? Pierwsze słyszę. Spróbuj powiedzieć 28 razy ,,pierwsza wrona bez ogona, druga wrona bez ogona, trzecia wrona...itd." bez łapania oddechu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Nie umiem mówić. Zagraj w gre DMMd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Nie znam tej lamerskiej gry. Podrap Yargola w stopę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Już drapie po plecach Przytul mnie :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Sorry. Ale nie. Wyczyść mi kompa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 (edytowany) Wybacz,ale sama robię porządek ze swoim(gratem) Uduś Jack'a!Najlepiej jego długaśnym warkoczem. Edytowano Styczeń 5, 2014 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liar Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Wyłysiał. Kup mi buty! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Nieee.... naprawdę nie chciała byś Idź do szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Już byłam. Zjedz cytrynę na wideo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Przepraszam, ale nie mam, ani cytryny, ani kamery. Skocz z mostu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Którego? do wody ciepłej czy zimnej? z maską czy bez? daleko czy blisko? wysoko czy nisko? Wyrzuć śmieci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rita Croft Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 A zapłaciłaś za wywóz ? A do którego kubła ? Są posegregowane ? Dbasz o środowisko co nie ? Posprzątaj mi pokój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Przykro mi, jestem już po robocie Kup mi 6 tom, teraz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Czego? Gdzie jest? O czym? Daj huga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Tobie? em..ja muszę właśnie..em..Iść szybko przytulić świnie, bo czuje się taka samotna! Okradnij największych złodziei świata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 (edytowany) Wolę nie igrać z prawem Zaśpiewaj mi "bærums gramatikk" Edytowano Luty 10, 2014 przez Skoda Octavia De Lya Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Nie, bo czeka na mnie koleżanka.. Dotknij czubek nosa językiem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rita Croft Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 Język mi odcięli ^^ (a tak na serio to umiem XD) Powiedz że kochasz piosenkę Weekend - Ona tańczy dla mnie. <ochyda ^^> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 *pokazuje kartkę z napisem: "Przepraszam bardzo, ale straciłam głos." i odchodzi.* Powiedz, że jestem pokraką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts