Generalek Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Tak więc, oto temat, w którym można się pochwalić swoim nowym avatarem, sygnaturą lub nickiem (bo są osoby, które często zmieniają także nicki) oraz dlaczego go zmieniliście. U mnie aktualnie na avatarze Raiden z Metal Gear Rising, a na sygnie ukłon Rozen Zulu z Gundam Unicorn Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 (edytowany) Moja piękna nowa sygnaturka, tak bardzo Hopuraiowa Jest taka awesome, że łapcie http://www.youtube.com/watch?v=4piFXkBtGA4, żeby móc się lepiej nią jarać Na avku Avanowo-świąteczna Lightning. Czemu zmieniłam? Bo zaczęłam się jarać shipem Hope x Lightning, a gif i cytat są takie ładne ;_; A avek dlatego, że avki Avana są super Edytowano Grudzień 2, 2013 przez Syrenka K. Link do komentarza
Applejuice Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Mój avatar jest krulewski, godny krulowej. Sygnatura z Erunem, tekst z Shingeke, link do mojego fanfica. Link do komentarza
Servant Saber Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 (edytowany) Glacuś rysowany przez Vapka aka Kspmilla i Luniak... w sumie nie ma się co tłumaczyć Wcześniej Arturia Pendragon ładująca Excalibur duszami swoich zmarłych poddanych i wojowników. Edytowano Grudzień 2, 2013 przez Aglet Link do komentarza
ATIMKOS Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 A proszę bardzo - w awatarze mam mojego OC Atimkosa który smuta bo dostał(em) vac bana na tf2, w sygnie to też on i sobie na was paczy. Link do komentarza
Magus Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 Mój Avatar to skucykowany Scorpion czyli moja ulubiona postać z ulubionej gry Sygna też jest nawiązaniem do niego normalnie jest widmem więc teraz kuc widmo Link do komentarza
Barrfind V. Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Mój ponysona z rogami i czymś co nie potrafie nazwać. xD Tak świątecznie. :3 Od przyjaciółki. Genialne. Link do komentarza
Burning Question Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Av: rozczarowana Luna, czyli cała ja po każdym wyjściu do ludzi. Sygna: no... chyba widać. Moja ponysonka was zaprasza ;D Link do komentarza
Tsukumi Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Ym. Avatar i sygnaturka robiona przeze mnie. Randomowe postacie. Po prostu. Dobra sygna jest z Hatsune. Avek to random. Link do komentarza
Ukeź Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Z racji że akurat pozmieniałam. Av: Ezio, bo faza, bo gram w Assassina, bo chcę jego cosplay i ogółem no FAZA. Sygna: Życiowa wiecznie aktualna prawda o tanich winiaczach, znów Ezio, z wyżej wymienionych powodów. I taka tam pseudo reklama mojego dA~ Link do komentarza
Cassidy Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 awatar - bo lubię tą postać z gry sygnatura - bo lubię tą postać z gry? xD Link do komentarza
Spinwide Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Święta bardzo, pozdro spunz Link do komentarza
delet this Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 ((Cassidy, wyczuwam Kawiku w sygnie czyż nie? XD)) Avek: Mayhem i Mischief z Lapfox Trax. Sygna: Lapfox trax, tekst i linki. Link do komentarza
Kacpi Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Nick: Używam tego samego niemal wszędzie, gdzie się loguję. Taki sam lub podobny (różnica to końcówka "_PL" która czasem jest, a czasem nie i duża litera na początku) mam na Steamie, PlayStation Network, innych forach w grach online itd. Avatar: Tak samo jak z nickiem, ale on ma swoją długą historię jeszcze z czasów, gdy nie byłem bronnym. Sygnatura: Nie mam na nią pomysłu więc wpisałem pewne mądre zdanie którym w jakimś stopniu kieruję się w życiu. Link do komentarza
Sir Hugoholic :3 Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 Nick : naprawdę muszę pisać, czemu? xD Uwielbiam hugi - krótko i na temat! :3 Avatar: taki sam jak na innym forum za zgodą autora rzecz jasna :3 Przedstawia jedną z najsłodszych postaci w MLP - Coco Pommel i sporo czasu minie, nim pomyślę o jego zmianie :3 Sygnatura: także z innego forum wykonana według mojego "projektu", skromna, ale jestem z niej bardzo zadowolony :3 Mam nadzieję tylko, że tekst, który w niej jest zawarty pasuje do Coco Pommel... pasuje, prawda? Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 Nick... Cóż. To nie ma głębszego przesłania. Pochodzi stąd http://elwiki.net/w/Blazing_Heart A ja zwyczajnie uznałem że brzmi całkiem nieźle na imię dla kucyka. Avatar... Medal z kartofla dla tego kto wie co to za żaba. Sygnatura... Hyhyhy... Link do komentarza
Recommended Posts