Black Hayate Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Siemka! Ostatnio na forum pojawiła się nowa gazetka. Brohoof stracił monopol, więc idąc za ciosem można stworzyć kolejną. Jest to raczej projekt głupota, ale czemu nie? Razem z Syskolem i Dupkiem wpadliśmy na najgłupszy pomysł naszego życia. Czyli gazetkę! http://issuu.com/nobodycares/docs/gazeta Pierwsze wydanie! Nie wiadomo kiedy będą się pojawiały nowe numery. Pewnie wtedy kiedy zbierzemy wystarczającą ilość głupiego materiału, jakichś dziwnych tekstów, obrazków etc. Nie będziemy narzekać jeśli będziecie nam takowe podsyłać. Byłoby miło. Zatem jeśli chciałbyś zrobić coś zabawnego, bo takowa jest nasza "gazetka" to zapraszamy. "Rekrutacja" jest otwarta, więc nie bać się zgłaszać. Super ekstra hiper mega naczelni lepsi od Boba i Solara, którzy się nie kłócą - Hayate & Syskol Prezes, redaktor, grafik i dupek - Mr.Douchebag znany jako Red Spy. 2 Link do komentarza
Generalek Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Aprobuję w 100% ten pomysł . Dalej, niech znowu pół forum się zgłasza! Link do komentarza
Matyas Corra Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 count me in Link do komentarza
MLO_pl Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 A gdzie pisać podanie? Link do komentarza
Syskiev Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 (edytowany) Potrzebujemy misiów do robienia durnych komiksów i przeróbek, ale jak chcecie to krótkie teksty też się nadadzą (tragiczna poezja, krótkie opowiadania, recenzje na poziomie klocuhca12 itp. ) Tylko jedna sprawa: Jak macie spinać anusy i pisać wujowe komenty to wyjdźcie ------ Piszcie do mnie albo Hayate na PW i wysyłajcie co macie Edytowano Grudzień 5, 2013 przez Black Syskol Link do komentarza
Black Hayate Napisano Grudzień 5, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2013 Jak macie jakieś teksty, obrazki, komiksy, wiersze czy inną sztuką to gibe! Link do komentarza
Dolar84 Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Ubawiłem się Fajny pomysł i epickie wykonanie Link do komentarza
Verlax Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Wspaniała idea! W pełni aprobuję, czekam z niecierpliwieniem na wasze następne dzieła. Link do komentarza
Gandzia Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Jestem Gandzia i aprobuję ten magazyn! Link do komentarza
Generalek Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 A tak szczerze - genialnie i krótko podsumowana ostatnia sytuacja na forum. Tak to przynajmniej przyjąłem . Link do komentarza
Parabellum Edge Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 (edytowany) DA! Halp inkoming from maj sajd! Edytowano Grudzień 5, 2013 przez Parabellum Edge Link do komentarza
Black Hayate Napisano Grudzień 5, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2013 Bez offtopu, bądźmy... poważni? Link do komentarza
Alder Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 hmmm...ciekawe, ciekawe a co mi tam zgłaszam się! chcecie głupich tekstów i recenzji? nie trzymających żadnego poziomu? proszę ja was, jestem do usług. A teraz wybaczcie idę smarować cebulę nutellą. Link do komentarza
Matyas Corra Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Alder, nie nadajesz się, za mało chaosu. Kto nienormalny smaruje cebulę nutellą? przecież każdy wie, że to nutellę smaruje się cebulą i dodatkiem z świecy zapachowej Link do komentarza
Black Hayate Napisano Grudzień 5, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2013 My przyjmujemy zgłoszenie od każdego tylko wyślijcie nam co macie. Niby ten 'numer' złożyłam w 5 minut, ale kolejny chcemy mieć trochę dłuższy ;3 Link do komentarza
Servant Saber Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Niby "najgłupszy pomysł waszego życia", a gazetka niesie za sobą większe przesłanie niż wszystkie numery Brohoofa i przyszłe wydania Manezette razem wzięte. 1 Link do komentarza
Kruczek Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Gazetka w stylu >>>Włącz Painta >>> Uderz głową w myszkę i klawiaturę >>> Dodaj tekst ośmieszający coś co oddycha APPROVED W środę nowy komputer, więc nowe pole do popisu, a jeżeli talentu nie trzeba, a bezsensem wojujemy, to tymbardziej jestem na tak Hayatełka i Syskol dobra robota. ^^ Link do komentarza
Alder Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 za mało chaosu? spójrz na PKP to moje dzieło! dziecie chaosu jak pragnę choasu. Natomiast smarowanie cebuli nutellą jest starożytnym rytuałem indian albańskich z egiptu. Link do komentarza
Matyas Corra Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 no, znów pomyłka, nie albańskich, a greckich. Ktoś nie słuchał na historii. A może mi jeszcze powiesz, że Starożytni Rzymianie z Cuby mieszkali w Chile, co? Link do komentarza
Guardian Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 ale hayate gratulacje. Ten projekt gazetki z dupy który ja miałem na poczatku i go porzuciłem ty kontnuowałas w bardzo dobrym stylu brawo. PS. Nie wiem co pisze bo jest 4 nad ranem a ja ide narabany do roboty Link do komentarza
Alder Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 no, znów pomyłka, nie albańskich, a greckich. Ktoś nie słuchał na historii. A może mi jeszcze powiesz, że Starożytni Rzymianie z Cuby mieszkali w Chile, co? Starożytni rzymianie w chile, discord był by z nich dumny! albo nie, starożytni rzymianie z patagonii to by było coś...dobra czas przestać świrowaćpawiana...do zwrotu przez sztag! bajdewind lewego halsu! lewy fok szot luzuj... Link do komentarza
Unbridle Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Chętnie pobawię się w artystkę i podeśle kilka głupich, brzydkich obrazków i komiksów. *Unek idzie tworzyć* Link do komentarza
Recommended Posts