psoras Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Łoł. Rany julek. Jasny Kurdwanów. Pierwszy mój udział w konkursie literackim i od razu drugie miejsce. Tego się nie spodziewałem. Pomysł na taki (lub podobny) fanfik chodził mi po głowie już od jakiegoś czasu, a konkurs pomógł mu nabrać realnego kształtu i skierował niektóre z rozwiązań w określoną stronę. No i skłonił mnie do starannego zadbania o stronę techniczną, co, jak zauważyłem, zostało docenione. Dziękuję Gratuluję wszystkim pozostałym uczestnikom, zwłaszcza tym, którzy wraz ze mną zajęli podium, czyli niedoścignionemu (po raz kolejny) Hoffmanowi, autorowi dość niezwykłej teorii na temat powstania pewnego artefaktu, a także WładcyCiemnościIWszelkiegoZła i jego werterowskiemu (takie ja miałem skojarzenia) opowiadaniu w kucowej wersji. I dziękuję jurorom oraz wszystkim, którzy docenili moje skromne dziełko na tyle, żeby je skomentować Do następnego konkursu i następnego pomysłu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Cóż, jeśli chodzi o finał Hoffmana raczej spodziewałem się jego dołączenia do jury... Niegłupie by to było, no ale... jak będzie wyglądało jury w przyszłości, dowiemy się zapewne później xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 No dobra, temat powisiał, powisiał... I jeszcze powisi. Jednakowoż, zamykam go, albowiem czas na sprzeciwy i wnioski minął. Oczekujcie następnej edycji w granicach... Bo ja wiem? Szesnasty Luty brzmi całkiem całkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts