Generalek Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Jak w temacie. Co tam dostaliście? U mnie nowe słuchawki i nowy "Sezon Burz" Sapkowskiego :3. Link do komentarza
Celly Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Dwa trójpaki kucyków z Biedronki CelestiaXChrysalisXTwilight i OctaviaXLyraXLiryca Plus standardowo mikołaj z czekolody Link do komentarza
Alder Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Kufel piwa 0,5L fajnie Link do komentarza
FlutterFan Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Sezon burz nadciąga naprawde. Wiater taki ze strach się ruszyć z domu :3 Link do komentarza
Camed Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Ja dostałem BlindBag'a i pendrive'a 16gb 8-D Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Mydło... , dużo mydła. Nie pytajcie dlaczego... Link do komentarza
Mon Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 nie poszliśmy do szkoły, bo wichura :3 A poza tym, para skórzanych rękawiczek. Link do komentarza
Servant Saber Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Gwoli wyjaśnienia: nie - to nie jest tak, że cudownie ktoś mi trafił w prezent - sama sobie kupiłam i koleżanka mi kasę oddała Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Dostałam to, co chciałam - czyli mikrofon. Plus do tego (taki gratis :3) nowa piżama, błyszczyk, słodycze, a w szkole kubek wypełniony cukierkami i bransoletka. Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Dostałem absolutnie nic. Ale nie jest to takie zwyczajne nic. Panowie i panie, otrzymałem nic przeznaczone tylko i wyłącznie dla mnie, z górnej półki. Możnaby rzec, nic niezasłużone. Gdzieżbym śmiał kiedykolwiek przypuszczać, iż zostanę zaszczycony takim wspaniałym, olśniewającym, prawdziwie królewskim wbrew mojego wiejskiego pochodzenia darem. Ach, żebyście wiedzieli, jakie to moje nic jest piękne. Nie wiem, jaka była jego historia, zanim trafiło w moje ręce, ale możecie być stuprocentowo pewni, że nic zostanie należycie spożytkowanie, nic przeznaczę na jakieś szczytne cele i nic zapewni mi szczęście w całym moim życiu. Co więcej mogę powiedzieć, chyba nikt spośród was nie dostał takiego niesamowitego i bardzo użytecznego prezentu jak ja. 2 Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Od koleżanki: -The Innocent (manga) -Petshop of Horrors (manga 15+) Od rodziców (czyli sama sobie wybrałam ) -Sunset Shimmer -Norweski komin (Tak było na Allegro napisane ) -3 przypinki które muszę w końcu zamówić Link do komentarza
Flippyn Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 (edytowany) Dostałem absolutnie nic. Ale nie jest to takie zwyczajne nic. Panowie i panie, otrzymałem nic przeznaczone tylko i wyłącznie dla mnie, z górnej półki. Możnaby rzec, nic niezasłużone. Gdzieżbym śmiał kiedykolwiek przypuszczać, iż zostanę zaszczycony takim wspaniałym, olśniewającym, prawdziwie królewskim wbrew mojego wiejskiego pochodzenia darem. Ach, żebyście wiedzieli, jakie to moje nic jest piękne. Nie wiem, jaka była jego historia, zanim trafiło w moje ręce, ale możecie być stuprocentowo pewni, że nic zostanie należycie spożytkowanie, nic przeznaczę na jakieś szczytne cele i nic zapewni mi szczęście w całym moim życiu. Co więcej mogę powiedzieć, chyba nikt spośród was nie dostał takiego niesamowitego i bardzo użytecznego prezentu jak ja. Niestety zmartwię cię, ja też dostałem przecudowne, lśniące i oszałamiające nic nic, z względu na podwójny prezent dla siostry. Ale ile jest możliwości by je wykorzystać :3 Edytowano Grudzień 6, 2013 przez Flippyn Link do komentarza
Pawlex Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Dostałem kręcz szyi... Link do komentarza
M.a.b Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Talon na paliwo i uścisk prezesa plus parę ton drewna na drogach... Link do komentarza
VileRaven Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 -Sunset Shimmer -Rarity - Glinka Super Sculpey *.* Będę lepić kucyki! Link do komentarza
Kruczek Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Nowy komputer, który z powodów technicznych ciągle jest w drodze. Link do komentarza
Parabellum Edge Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 (edytowany) Dostałem życzenia od znajomej z wydziału... akademik... Już zapomniałem jak nienawidzę świąt... Edytowano Grudzień 6, 2013 przez Parabellum Edge Link do komentarza
pepeh Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 ja to dopiero dostałem nigdy się nie spodziewałem się tak wspaniałego prezentu w życiu (czy czekolada z wedla ) Link do komentarza
Insomnia Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Białe słuchawki i czekoladę Link do komentarza
Flippyn Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Oj tam nie narzekaj , a czekoladę jaką? Link do komentarza
Insomnia Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Do słuchawek nic nie mam, są super, ale czekolada? Fu! Jaka? Truskawkowa. Link do komentarza
GoForGold Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Do słuchawek nic nie mam, są super, ale czekolada? Fu! Jaka? Truskawkowa. Bardzo chętnie przyjmę Link do komentarza
Cassidy Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Czekoladki i dużo, dużo słodkiego.. Link do komentarza
Nishi Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Ja dostałem trójpak z biedry (ten z Octi), czekoladę i przypinkę z Mion z Higurashi od przyjaciółki Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Czy tylko moja Biedronka jest taka niedorobiona i nie było tam nigdy pucyków? A żeby zakończyć off-top, jutro chyba dostane albo Rainbow Dash, albo BB Link do komentarza
Recommended Posts