Spinwide Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 U mnie czasem po prostu posty znikają po napisaniu albo ich nie widzę i potem mi double/triple posty wyskakują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Nie można zobaczyć postów z następnej strony, tzn. jeśli śledzi się temat i pisze w nim, to po zapisaniu pełnej strony nie pojawia się następna, widać, że ktoś pisze nowe posty, ale nie da się za nic przejść na następną stronę. Problem rozwiązuje się tylko wtedy, kiedy napisze się następnego posta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 U mnie czasem po prostu posty znikają po napisaniu albo ich nie widzę i potem mi double/triple posty wyskakują. Potwierdzam, tak samo mam . Ale to możliwe, że przez wciskanie cały czas jak się zatnie Odpowiedz. Ja mam tylko wtedy tak . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Mi też często nie pokazuje ostatnich postów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 W moim przypadku ze skalowaniem jest tak, że zamiast zmniejszać, wiele obrazków jest powiększanych... Do takiego stopnia, że aż wylatują poza ekran. Używam Chrome. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Nie można zobaczyć postów z następnej strony, tzn. jeśli śledzi się temat i pisze w nim, to po zapisaniu pełnej strony nie pojawia się następna, widać, że ktoś pisze nowe posty, ale nie da się za nic przejść na następną stronę. Problem rozwiązuje się tylko wtedy, kiedy napisze się następnego posta. Dopisuję się pod problem, posty z następnej strony nie są wczytywane, chyba że ktoś ma inny limit wyświetlania i napisze Przy próbach wklepania linku na następną stronę po prostu jej nie znajduje i przekierowuje na początek tematu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Lipiec 30, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2012 Jutro zobaczę skalowanie obrazków, a co do problemu Katherine, to jest już wina samego silnika MyBB (Wiele razy słyszałem o tym błędzie), jedynie co można to czekać i mieć nadzieję, że w 1.8 (Patrząc na dev.mybb.com będzie jeszcze 1.6.9, ale to bedą raczej tylko poprawki bezpieczeństwa) zostanie to naprawione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makówka Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Zauważyłem, że obrazki skalują mi się zawsze jeśli używam opcji "Odpowiedź" a nie wysyłam linka w znaczniku img w szybkiej odpowiedzi. Chrome. Spróbujcie tej metody przy wrzucaniu grafik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Możliwe że to jest specjalnie ale jak dam to [spoiler]Ukryty[spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler]Tekst ukryty[/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler] do prywatnej wiadomości i klikne podkląd potem w pierwszy spoiler to mi ją wysyła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Inni korzystają z shoutboxa, a ja nie moogęę! Wyrzuca po paru sekundach od zalogowania :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Sierpień 4, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2012 Spróbuj wyczyścić cookies. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Chciałem się wypowiedzieć w pewnym wątku. Bez problemu napisałem posta, ale gdy kliknąłem "odpowiedz" przenosiło mnie na pierwszą stronę po czym posta tam nie było. Próbowałem kilka razy i dalej to samo. Sprawdziłem profil i był tam 1 post w którym były wszystkie moje próby. gdy chciałem aby go wyświetliło przenosiło mnie na pierwszą stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Sierpień 4, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2012 W jakim temacie chciałeś napisać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Rozmówki damsko-męsko-drzewne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Sierpień 4, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2012 http://puu.sh/OybP To te posty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Tak to te. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Spróbuj wyczyścić cookies. Bez zmian. EDIT: czy niedawno były robione jakieś zmiany w systemie subskrypcji/powiadamiania o nowych postach? Dziś zauważyłem, że większość przeczytanych tematów nie znika z listy w Podsumowaniu Panelu użytkownika. To troszkę dezorientuje Odkąd jestem na tym forum, nie miałem żadnych problemów z subskrypcjami itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Sierpień 4, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2012 Zmieniłem plugin od zmniejszania obrazków, teraz powinien działać bez problemu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 Hm... Od kilku dni klikanie w Nowe przy nowych postach dla Rozmówek powoduje odesłanie mnie do pierwszego, a nie ostatniego postu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 Właśnie co do tych rozmówek Zauważyłem że źle są w tym temacie zliczane posty kiedy się zbliżamy do kolejnej strony (przykład) Może to z tego powodu nie wyświetla nowych stron Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki n Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 A ja mam pytanie, dlaczego gdy chcę wejść na mroczne FF To mnie pyta o hasło, a ja tego hasła nie znam? :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Bo nie poprosiłeś o hasło Tarretha? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 A czy oba działy nie są czasem od 18 lat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Od 17 ze względu na Sipera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 W każdym razie luki n musi jeszcze trochę poczekać Od 17 ze względu na Sipera Pamiętam o tym aż za dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts