Jump to content

Błędy na forum

Siper
 Share

Recommended Posts

Proponuję, żeby spróbować zaktualizować firefoxa i wyczyścić cache/cookie na stronie(wyczyszczenie cookies dodatkowo spowoduje wylogowanie). Jeżeli to nie pomoże, to nadal możemy coś pogrzebać w kodzie skryptu, ale obawiam się, że niewiele to pomoże.

Ktoś już chyba gdzieś o tym wspominał, ale jak używam w poście "Edytuj -> Szybka Edycja" to po skończeniu nie widać pewnych opcji formatowania jak np. kolor, czy inne tego typu rzeczy. Muszę dopiero użyć opcji "Edytuj -> Pełna Edycja"

Tylko ja tak mam, czy to ogólny problem?

Jim, Michale - na pewno macie dobrą strefę czasową? U mnie wszystko w jak najlepszym porządku. Czas forum i komputera zgrywają się(no, poza tą minutką xDDD)

Sprawdźcie czy macie tu UTC+1(chyba że nie mieszkacie w Polsce lub tej strefie czasowej) oraz "Automatycznie wykryj czas letni"

Guest Piter Wan Kenobi

Ja właśnie zauważyłem że też mam problemy z czasem na tym forum ;P.To tylko tyle z błędów jakie wypaczyłem.

A gdzie patrzysz się na swój licznik? http://mlppolska.pl/Uzytkownik-BBBFF--2278 tutaj pokazuje prawidłowo. Jeżeli w Panelu użytkownika, to wiedz, że w niektórych działach nie dodaje postów do licznika znajdujacego się pod postami oraz w linku powyżej, jednak w UCP są one też dodane. Trochę zagmatwałem to zdanie, ale liczę, że wiesz, o co chodzi xD

Rozumiem, trochę to dziwne że niektóre działy są "dyskryminowane" ale rozumiem. Dziękuję za poświęcenie swojego czasu. @down Wiem, dlatego napisałem w cudzysłowie. Po prostu chodziło mi o to że są mniej ważne. Ale tak jak popatrzeć na te tematy to rzeczywiście nic nie wnoszą.

To nie dyskryminacja. Chodzi o to, by działy przeznaczone do "luźniejszego" pisania nie powodowały "wyścigu" na liczbę postów. Innymi słowy, jeśli nabijać sobie licznik, to nie przy zabawie, gdzie czasami pisze się jak bot, tylko w poważniejszych tematach, gdzie nad (za)wartością posta trzeba już się trochę wysilić. Tak jest niemal na wszystkich forach, które mają wydzielone miejsce do "spamu" :) Edit: Wracając do tematu czasu, przed zalogowaniem forumowy zegar pokazuje czas o godzinę do przodu :rainderp:

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...