Jump to content

Strona Główna  |  Ogłoszenia  |  Lista Fanfików  |  Fanpage  |  Feedback
Siper

Błędy na forum

Recommended Posts

U mnie czasem po prostu posty znikają po napisaniu albo ich nie widzę i potem mi double/triple posty wyskakują.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nie można zobaczyć postów z następnej strony, tzn. jeśli śledzi się temat i pisze w nim, to po zapisaniu pełnej strony nie pojawia się następna, widać, że ktoś pisze nowe posty, ale nie da się za nic przejść na następną stronę. Problem rozwiązuje się tylko wtedy, kiedy napisze się następnego posta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

U mnie czasem po prostu posty znikają po napisaniu albo ich nie widzę i potem mi double/triple posty wyskakują.

Potwierdzam, tak samo mam .

Ale to możliwe, że przez wciskanie cały czas jak się zatnie Odpowiedz. Ja mam tylko wtedy tak .

Share this post


Link to post
Share on other sites

W moim przypadku ze skalowaniem jest tak, że zamiast zmniejszać, wiele obrazków jest powiększanych... Do takiego stopnia, że aż wylatują poza ekran. Używam Chrome.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nie można zobaczyć postów z następnej strony, tzn. jeśli śledzi się temat i pisze w nim, to po zapisaniu pełnej strony nie pojawia się następna, widać, że ktoś pisze nowe posty, ale nie da się za nic przejść na następną stronę. Problem rozwiązuje się tylko wtedy, kiedy napisze się następnego posta.

Dopisuję się pod problem, posty z następnej strony nie są wczytywane, chyba że ktoś ma inny limit wyświetlania i napisze

Przy próbach wklepania linku na następną stronę po prostu jej nie znajduje i przekierowuje na początek tematu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jutro zobaczę skalowanie obrazków, a co do problemu Katherine, to jest już wina samego silnika MyBB (Wiele razy słyszałem o tym błędzie), jedynie co można to czekać i mieć nadzieję, że w 1.8 (Patrząc na dev.mybb.com będzie jeszcze 1.6.9, ale to bedą raczej tylko poprawki bezpieczeństwa) zostanie to naprawione.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zauważyłem, że obrazki skalują mi się zawsze jeśli używam opcji "Odpowiedź" a nie wysyłam linka w znaczniku img w szybkiej odpowiedzi. Chrome. Spróbujcie tej metody przy wrzucaniu grafik :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Możliwe że to jest specjalnie ale jak dam to

[spoiler]Ukryty[spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler]Tekst ukryty[/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler]
do prywatnej wiadomości i klikne podkląd potem w pierwszy spoiler to mi ją wysyła

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chciałem się wypowiedzieć w pewnym wątku. Bez problemu napisałem posta, ale gdy kliknąłem "odpowiedz" przenosiło mnie na pierwszą stronę po czym posta tam nie było. Próbowałem kilka razy i dalej to samo. Sprawdziłem profil i był tam 1 post w którym były wszystkie moje próby. gdy chciałem aby go wyświetliło przenosiło mnie na pierwszą stronę.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spróbuj wyczyścić cookies.

Bez zmian.

EDIT: czy niedawno były robione jakieś zmiany w systemie subskrypcji/powiadamiania o nowych postach? Dziś zauważyłem, że większość przeczytanych tematów nie znika z listy w Podsumowaniu Panelu użytkownika. To troszkę dezorientuje :derp: Odkąd jestem na tym forum, nie miałem żadnych problemów z subskrypcjami itp.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hm... Od kilku dni klikanie w Nowe przy nowych postach dla Rozmówek powoduje odesłanie mnie do pierwszego, a nie ostatniego postu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Właśnie co do tych rozmówek

Zauważyłem że źle są w tym temacie zliczane posty kiedy się zbliżamy do kolejnej strony (przykład)

Może to z tego powodu nie wyświetla nowych stron

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...