Szeregowa WW Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Arjen. Ten kotek dotrzyma mu towarzystwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 26, 2014 Autor Share Napisano Luty 26, 2014 (edytowany) Arjen! A więc czarna kicia należy do ciebie. Masz wielkie szczęście, że nie jesteście z dwóch różnych światów (tak, chodzi o dzień i noc) Kolej na panterę śnieżną! Mówią na nie też Irbisy :3 Zawsze wymiękam przy ich uroku.. No to na pewno potrzebuje jakiegoś dobrego opiekuna. Szczera prawda Do.. Edytowano Luty 27, 2014 przez Wilczyca Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 27, 2014 Share Napisano Luty 27, 2014 Taka piękna. Taka dostojna. WOW. Niech Kruczek van Dort ją ma. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 27, 2014 Share Napisano Luty 27, 2014 Również jestem za Kruczkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutter.Fly Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Nic nie przychodzi mi do głowy to niech będzie Kruczek Van Dort : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Kruczuś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 5, 2014 Autor Share Napisano Marzec 5, 2014 Tak! Kruczek Van Torcik otrzymał najbielszą panterkę na świecie ;3 Gratulacje *oklaski* Kolejnym kiciusiem będzie.. Jaguar ! (nie kojarzyć mi z autem proszę ;3 ) Kolejnym kotkiem będzie już chyba domowy ^^ Tym czasem...Jaguar! kto będzie się nim opiekować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 (edytowany) Nasz forumowy samochodzik (Octi) już ma kociaka. Rzucę losowym nickiem. Niech Lampa go dostanie. Edytowano Marzec 6, 2014 przez Lisica-chan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 A ja stwierdzam, że jaguar powinien trafić do Lisicy-chan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 18, 2014 Autor Share Napisano Marzec 18, 2014 Dam, dam, dam. Ciągle nie wiemy do kogo ma trafić nasz przerośnięty kot, a czasu na adopcję jest coraz mniej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 Lisiczko, jak dostaniesz tego jaguara, to go zaszczep. Nie chce, by mój Rusio sył chory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 Lisica-chan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 Lisiczko, jak dostaniesz tego jaguara, to go zaszczep. Nie chce, by mój Rusio sył chory. Meh. ;-; . . . Ależ zaszczepię~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 23, 2014 Autor Share Napisano Marzec 23, 2014 Lisico mam nadzieję, że twoje liski polubią nowego kota w rodzinie Możemy zejść już o stopień niżej. Dajmy komuś.. Persa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Magenta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Skoro nie ma żadnych propozycji to i ja zagłosuję na Magentę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 8, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Ło...aleście się postarali z tymi głosami. Tyle wyliczać... eh... Magenta ma od dziś Persa Dbaj o niego, bo lubi czyste pomieszczenia Co powiecie na to by dać komuś... Kotka Syjamskiego ? ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Jezusie, Marianno! Jaki śliczny! Dałabym go całemu forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Jejuniu jakiż on słodki ;w; A był już może Brytyjczyk? *w* Też jestem za daniem go całemu forum! ;w; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Niech go Beret dostanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Niech będzie Beret Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 9, 2014 Autor Share Napisano Maj 9, 2014 Dwa dla forum, dwa dla Bereta. Z tego co wiem Beretka marzyła o Brytyjskim niebieskim i czeka na swojego skarba, ale jeśli już chcecie jej wepchnąć kotka to proszę bardzo ^^ Jeden głos i lecimy z kolejnym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Jestem za całym forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 (edytowany) To nie jest kot syjamski. Nie jest zupełnie w typie rasy uznawanym przez FIFE. Chyba, że to jakiś typ uznawany na wystawach w Ameryce... Beret EDIT: Tak wygląda kot syjamski: http://www.zwierzolubni.pl/static_media/images/gallery/th800s/007/309-kot-bengalski-231.jpg Google grafika jest złym doradcą jeśli o rasy kotów chodzi . Jestem hodowcą Devon Rexów z wieloletnim stażem. Edytowano Maj 10, 2014 przez Cahan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Beret. w teraźniejszym czasie rysi pozostało tylko 200 na świecie, Chciałabym tylko sprostować. Rysi zostało tylko 200 w Polsce, nie na świecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts