Cava Herondale Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 - Witajcie, kochani. Pragnę ze smutkiem z radością powiadomić, że na forum przybył nie kto inny jak... Król Sombra! I udzielił on zgody na założenie tej zacnej zapytajki i na udzielenie odpowiedzi na dręczące Was po nocach pytania, wi... - Może szybciej? - T-tak... Wasza Wysokość. Chyba w Twoich snach... - Mówiłaś coś?! - Jaa? Ależ skąd? A więc... Zadawajcie pytania, ale pamiętajcie, że Król Sombra Was zniszczy nie toleruje głupich, nielogicznych pytań, a szczególnie tych, które zawierają błędy. Link do komentarza
Kruczek Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 Cava... :cLink Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 Uprzedziłeś mnie Kruczek. Podpinam się pod osobę powyżej. Link do komentarza
Cava Herondale Napisano Grudzień 13, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2013 Chce powiadomić, że nie zwracam uwagi na takie zapytajki i nie będę. Poza tym robicie offtop w temacie (tego się po Kruczku nie spodziewałam), a ja nie mam zamiaru przenosić tego zaśmieconego tematu. Link do komentarza
Cassidy Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 Somber! to ja zapytam. - W ilu % podoba ci się Cadence? - Jaka księżniczka podoba ci się najbardziej? - gniewasz się na Twilight? czy może jej wybaczyłeś? - Lubisz mnie czy nie? 1 Link do komentarza
Guardian Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 a jak nie to moze herbatek z mietą? pomaga na nerwy 1 Link do komentarza
Magus Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 Jak zaczęła się twoja przygoda z czarną magią ? Czy zdobycie kryształowego imperium sprawiło ci jakieś problemy ? Czy za czasów jak rządziłeś miałeś jakieś kontakty z Discordem ? Link do komentarza
qmet Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Kto został twoim pierwszym niewolnikiem? Chciałbyś przeciągnąć Twilight na twoją stronę? Czy zdołałbyś to zrobić? Link do komentarza
delet this Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 1. Co sądzisz o Twilight? 2. Pijesz może kawę? 3. Jak ci się podoba twój "mhroczny" głos w polskiej wersji? 4. Mogę zostać twoją poddaną *błagalny wzrok ON*? Link do komentarza
megaxsardas Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 1. Lubisz doić krówki 2. Lubisz gry planszowe? Link do komentarza
Parabellum Edge Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 (edytowany) Przynam, że twoja zbroja to kawał sztuki płatnerskiej. 1.Prezent? Zlecenie? A może sam ją wykułeś? 2.Posiada jakieś specyficzne właściwości? 3.Pelryna też całkiem niezła. Edytowano Grudzień 16, 2013 przez Parabellum Edge Link do komentarza
Jaenr Linnre Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 Czemuż to uzurpujesz sobie prawo do miana naszego jedynego władcy i pana, króla Sombry? Wszak na własne oczy go widziałem w innej twierdzy... Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 (edytowany) Ta historia to prawda? http://www.youtube.com/watch?v=_QaHE6CuQpA Edytowano Styczeń 7, 2014 przez Rainboww Dash Link do komentarza
Cava Herondale Napisano Styczeń 10, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2014 Wątek zostaje zamknięty do czasu, aż Król Sombra odpowie na Wasze pytania. A to może potrwać naprawdę długo. Link do komentarza
milka sonic Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 Moje pytania zostawię tutaj,no to zaczynam: 1.Czy masz Książę, niewolnice które Ci usługują? 2.kogo wybierałeś o Panie do dubbingu oryginalnego? 3.Jak traktujesz, Panie niewolników? 4.Czy mogę zostać Twoją niewolnicą o Królu? 5. Jeśli tak, to co bym mogła dla Ciebie Panie robić? 1 Link do komentarza
Sowenia Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Mam jedno zasadnicze pytanie. Dlaczego jesteś tak kozacki?! Link do komentarza
Czarny Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 Otwieramy pytania na nowo! Pytajcie Króla, bo oto wrócił ze swojego "złego" urlopu! Link do komentarza
Sowenia Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 No to powtórzę pytanie. Dlaczego wasza wspaniałość jest tak niemoralnie kozacki?! Link do komentarza
Magus Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 Witaj królu ponownie. Coś mnie zastanawia od dłuższego czasu. Słyszałeś może o ostatnim ataku Tireka na Equestrie? Zakładam że wiesz kim on jest. Więc chciałem spytać. Czy pozwolił byś sobie skraść swoją magię komuś takiemu? Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 Witam ponownie władce ciemności i strachu! Chciałam Króla zapytać czy są już plany odnośnie nowego napadu na Equestrię? Czy są jeszcze w trakcie tworzenia? A może przeniosłeś się na inny teren aby zebrać nowych niewolników i ulepszyć swoją armię aby podbić [Kryształowe Imperium] Equestrię? Link do komentarza
Bylika190 Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 planujesz ponowny atak na kryształowe imperium? : o Link do komentarza
Halucynowaa Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 Zobaczymy Cię jeszcze kiedyś? Link do komentarza
milka sonic Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 No to kopiuj wklejka i kilka poprawek poprzedni chyba usunę. 1.Czy masz Królu niewolnice które Ci usługują? 2.kogo wybierałeś o Panie do dubbingu oryginalnego? 3.Jak traktujesz, Panie niewolników? 4.Czy mogę zostać Twoją niewolnicą o Królu *błagalny bardzo błagalny wzrok*? 5. Jeśli tak, to co bym mogła dla Ciebie Panie robić? Link do komentarza
KucykowyKoteczeq Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 1.Co zobisz gdy przejmiesz władzę nad Canterlotem? 2.Mogę zostać twoim podnóżkiem? Link do komentarza
Recommended Posts