DiscorsBass Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Ej! Co to za zastój? Ode mnie jedno anthro i dwie humanizacje... w tym jedna dość... saucy x] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Proszę Was... :lunaderp:a teraz odrobina steampunka... choć nie tylko ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 to Pinkie odemnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 (edytowany) No proszę, mnie jakoś nie udało się znaleźć fajnych artów Pinkie z Celestią, a tu proszę! A ten świąteczny to sam miałem wrzucić, ale chyba gdzieś się mi zapodział... cóż, grunt, że nie przepadł ^^ Taa... i na koniec Gypsy Bard... wierzcie lub nie, ale wybrałem od siebie tylko te najlepsze arty, serio! Edytowano Czerwiec 23, 2013 przez DiscorsBass Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Discors To masz tu jeszcze odemnie ciekawe arty http://img96.imageshack.us/img96/483/104080unoptsafetwilight.jpg http://img217.imageshack.us/img217/7871/itisonbykpshadowsquirre.jpg Arty ładny, ale niektóre w tej galerii już zaistniał ~Discors Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Te pomysły Pinkie a tu jak ujeżdza Fleur Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 (edytowany) Dzięki, arty przednie ^^ zwłaszcza te z Celestią ...i Pinkie ujeżdżająca Fleur x) A teraz uwaga! Arty! Edytowano Styczeń 25, 2014 przez DiscorsBass Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 (edytowany) kolejne arty odemnie Discors, twoje arty super Edytowano Styczeń 25, 2014 przez DiscorsBass Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 To i ja się przyłączę.. Na początek, takie coś znalazłem. Z góry było że jak było coś to przepraszam i ostatnia praca: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Zawsze noś przy sobie muffiny. Może spotkasz Pinkie Pie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Miałem to na telefonie jako tapeta. To najlepsze: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Świetne arty! I dużo! ^^ Aż zastanawiam się, jak nosić przy sobie muffina i go nie zjeść, cóż... a teraz mój obecny uroczy słodki awatar ^^ a także coś, co zostanie nim w przyszłości, albo nie nazywam tak, jak mam na imię, o! xP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Przytulisz?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Tylko jedno bo nie mam czasu: Tak się zjada muffinki po Pinkiemu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niemampojęcia Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendez Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Siema, jestem tu 1. raz od rejestracji i jestem meeeeeeeeeeeeeeega fanem Pinkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 (edytowany) Hmm... wygląda na to, że temat trochę ożył, co cieszy mnie niezmiernie ^^ I co my tu mamy? Śliczne tapety, mokre grzywy i niezwykle uroczą Pinkie popijającą płynną czekoladę przy cudnej babeczce z truskawką na szczycie! Edytowano Styczeń 25, 2014 przez DiscorsBass Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niemampojęcia Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Już trzy strony (po 50 postów) galerii, jestem z Was dumny! Pinkie jest z Was dumna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Epic musi byc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 (edytowany) Śliczne, a wyraz twarzy Pinkie przy armacie... no, nie do opisania! xD Ale nie poprzestawajmy i na tym! Dalej!! ^^Drugi obrazek to przystępniejsza wersja arta z poprzedniej strony, a poza tym... podoba się mi motyw Pinkie z basem, jak ten powyżej lub ten z poprzedniej strony, nie wiem właściwie dlaczego, ale... okej! xD Edytowano Sierpień 19, 2013 przez DiscorsBass Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 (edytowany) Nie wiem czy jest w galerii, ale mam właśnie taką tapetę Edytowano Sierpień 19, 2013 przez DiscorsBass Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts