Arjen Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Jeśli komuś się chce... warto poczytać. Link do komentarza
MacTavish Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 I znowu nikogo nie było przez jakiś czas :( Te 2 animacje mogły by być dodane w wiadomości jako ikonki Fajna tapeta Luna Z NMM Śpiąca Luna (też idę zaraz spać ) Link do komentarza
MacTavish Napisano Październik 15, 2012 Share Napisano Październik 15, 2012 Walnę głosem i piorunami - walnąłem Hugi od Pinkie: Tłumaczenie: Zasłużyły, aby być szczęśliwe: Tapetka z Luną: Ładny art o Lunie: Jak zwykle miło się patrzy na zadowoloną Lunę Dat Mane - tylko, żeby się nie przeziębiła :( Link do komentarza
Iron Shield Napisano Październik 15, 2012 Share Napisano Październik 15, 2012 I kto mi powie że ona nie jest Najfajniejsza(To moje zdanie)!!!! Link do komentarza
Plothorse Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 Haaah... znowu trzeba mi będzie tu dokonać tego wysiłku przeszukania całej galerii w celu udowodnienia... że widzę tu powtórki. Przyznać się - kto sprawdził, czy wstawiane arty są już w galerii? Sam z siebie dziś nie sprawdzam, zrobię to jak tylko będę miał czas - jako, że mam go obecnie bardzo mało, a nie chcę utracić szansy na wstawienie tych, które mam pod ręką - i tak już jedną zaprzepaściłem... a był to niezgorszy obrazek. Wydaje mi się, że ich nie było... ale mogę się przecież mylić. http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQmlpIe_0xPrnKHvkknie8F2SN71jDT35KDcMAAUPaZGNMq7ARrvBioKOzRDA Link do komentarza
MacTavish Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 Ja jak wstawiam to przypominam sobie czy ja je wstawiałem i czy przypadkiem, jeśli nie wstawiał. Dla pewności wybieram zdjęcia, które są na nowo robione. Co do twoich artów to tak: 3 Luna z Tią nie wiem czy była, ale mam takie skojarzenie, że tak Luna ze smutną Scootaloo była napewno - tu jestem pewien. Link do komentarza
MacTavish Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 fabulous Luna Ciąg dalszy two best sisters play RE 4 Luna i Tia: Cute Dat facehoof Celestii This is a lie: I wesoła Luna na koniec :3 Link do komentarza
Arjen Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Dziś extra szkic (Luki, pomalujesz kiedyś? ) i dwa na poważnie. Link do komentarza
MacTavish Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Najlepszy gif, jaki ostatnio znalazłem Link do komentarza
Unbridle Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Luna w Minecrafcie. Link do komentarza
Arjen Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Dziś postanowiłem wrzucić trochę "na uroczo", zwłaszcza ostatnie Link do komentarza
MacTavish Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Taki zaciesz Drukowałbym XD (Tylko czy zwykły techniczny będzie wystarczająco twardy? Link do komentarza
Moonlight Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Z Luną to ja mogę wysprzątać cały dom według mnie jest słodkie i na koniec Link do komentarza
Unbridle Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Edycja: Popraw te linki. ~ Arjen Link do komentarza
Arjen Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Niby podchodzi pod pewną znaną frakcję, ale żadnych konkretnych przesłanek nie znalazłem :c I inne. Link do komentarza
Moonlight Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 uwielbiam ten obrazek świeżo po obudzeniu tyle bólu w tak małym stworzeniu... a to jest interesujące Link do komentarza
Arjen Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Cieszę się, że trzymasz formę Moonlight, jeśli chodzi o obrazki w Regnum Lunae Wyciąłem z pewnego... "brzydszego" arta Bo Luna. Link do komentarza
MacTavish Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 A ja nie dostałem pochwały od Syrenki Patrząc w swoje dawne złe ja: I znowu rzyganie tęczą: Luna przygotowana na Halloween, a ty?: Link do komentarza
MacTavish Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Dzisiaj znalazłem coś epickiego z Luną - WARTO ZOBACZYĆ BO TO JEST ZNAKOMITE: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=SLMvyX5yqXI&feature=youtu.be Cofnąłem się specjalnie do tyłu bo wiedziałem, że istnieje coś podobnego do tego i to nie jest powtórka jednak Kolejna znakomita sygna: Link do komentarza
Arjen Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Nie! MacTavish, nie odchodź, ktoś musi robić za darm... znaczy, ku chwale Księżniczki! Oczywiście doceniam to MacTavish A teraz nowe arty, zaczynamy od najlepszego Link do komentarza
MacTavish Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Gdybym dostawał 10 zł za każdy art o Lunie to byłbym już milionerem XD Link do komentarza
MacTavish Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Dat epickość I znowu rzygamy tęczą Fajna tapetka Ciekawy art i ten wzork NMM na podłodze Link do komentarza
MacTavish Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Filly Luna: Zmieniłbyś sobie avatara, na coś bardziej weselszego Arjen Link do komentarza
Recommended Posts