Pawlex Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Waruj pinkie! Przecież to nie wystarczy by poradzić sobie z takim bydlakiem, a poza tym skąd wiesz że znajdziesz tam hydrę? Może się......przeprowadziła? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Pinkie takie zachowanie grozi księżycową banicją na 1000 lat! Chcesz zostawić swoje przyjaciółki, Gummiego oraz swoje imprezy na tyle czasu?! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Pinkie, pamiętasz kiedy ty z przyjaciółkami spotkałaś taką Hydrę, chciała was zabić, Twilight ledwo uszła z życiem, a co dopiero jak ją sprowadzisz do miasta, lepiej nie myśleć, może wyrządzić większe szkody niż Spike kiedy urósł, lepiej to przemyśl, bo może to być ostatnie spotkanie z Hydrą w twoim życiu Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Droga Pinkie myślisz, że hydra to taka super sprawa dobrze rozumiem, ale pomyślmy logicznie: Po 1 Fluttershy prędzej dostałaby zawału niż z miłością ją przyjęła. Po 2 Hydry nie da się wytresować będziesz chciała dać jej ciacho a ona zje Ci całą cukiernie. Po 3 Gummy będzie na pewno zazdrosny. Po 4 Kto będzie sprzątał te hydrze odchody ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Co ty Pinkie nie idź na łatwiznę idź na PiroHydrę z miotaczem ognia . Mówię ci jaka będzie zabawa ! Sam próbowałem ,a i mam mapę jak dotrzeć do jednej z takich Hydr ^^ I możesz w niej chować wypieki ? .. Proszę o Rimshota ! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Wiedz, że ona Ciebie zje! Pamiętasz jak o mało nie zjadła Twilight? Nie chcesz skończyć w brzuchu? A z resztą hydra nie lubi kucyków. Byłam raz u niej przez przypadek i mnie mało nie zjadła. Grunt, że jakoś z tego wyszłam. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skylar Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Hydry uwielbiają kucyki! Poza tym słyszałam, że ta hydra jest bardzo smutna i ktoś powinien ją pocieszyć. Jakaś dobra imprezka na pewno poprawiłaby jej humor. Fluttershy też na pewno się ucieszy z nowego zwierzaka. Zniechęcamy, a nie namawiamy Sliver Phi! Zniechęcanie jest nudne:P Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Pinkie, my Cię tak zniechęcamy bo jesteśmy zbyt smutni aby otworzyć się na tak wspaniały pomysł. Wiemy jak lubisz uszczęśliwiać kucyki więc zrób super-duper wielkie przyjęcie dla nas i zapomnij o pomyśle z hydrą bo sama organizacja imprezy zajmie Ci wiele czasu. Ale ma być to taka impreza przy której Grand Galloping Gala będzie wyglądała jak małe przyjęcie z niższej pułki. Zaproś wszystkie kucyki jakie znasz i postaraj się żeby to była najlepsza impreza w ich życiu. Rzucam Ci rękawicę Pinkie. Mogę się założyć, że spośród wszystkich kucyków znajdzie się taki któremu się nie podobało:cool:. Zrobisz to czy stchórzysz i pójdziesz się pobawić z małą nudną hydrą? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Tak to bardzo świetny pomysł ,ale nie zapomnij wezwać do zadania Vinyl i party cannona Tylko pamiętaj ,że Vinyl przebasuję miasto i się rozpadnie a Party Cannonem zranisz wszystkich a przy okazji i Celestię ! To nie jest dobry pomysł Pinkie ! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Canterlot to stolica, to nie jest miejsce na takie imprezki. Pamiętasz jak ostatnio rozkręcałaś taką imprezę? Źle się skończyło. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Impreza w Canterlocie? Wątpię czy by się udała tam są kucyki lubiące kulturalne(czyt. nudne) imprezy z muzyką poważną a nie disco polo. Tam się można pożądnie zanudzić. A mieszańcy by mogli Tobie spuścić mocny łomot. Nie radzę. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Tak naprawdę to sprawa załatwiona. Ponyville ocalone, Canterlot ma problem. A rozwiązanie jest naprawdę proste: niech Shining Armor jeszcze raz zrobi magiczną bańkę wokół stolicy i po kłopocie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Pinkie, proszę cię nie rób tego. Możesz narobić wstydu swoim przyjaciółkom a może nawet całemu Ponyville... Nie wiesz jakie są kucyki z wyższej sfery? Będą cię potem wytykać palcami i mówić: "Oo, to ta niegrzeczna Pinkie z tej wioski zwanej... no... Ponywill, czy jako tam się nazywało...". Zresztą w zamku to raczej zabiorą ci sprzęt, wiesz strażnicy, stolica księstwa i tak dalej, i tak dalej. Może spróbujesz zrobić wielką imprezę dla Ponyvill w... stodole Applejack? Możesz się jej zapytać o zgodę, pewnie się zgodzi chętnie! Możesz zaproponować sprzedaż wytworów jabłkowych... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Ja lecę nie chcę widzieć jak Ciebie biją i jak zrzucają z Canterlot. Więc się zdecyduj: albo nie robisz impry i ja zostaję, albo robisz i ja wyjeżdżam. Widziałam jak tak zrobili jednemu kucykowi który tam zrobił imprezę. Nie radzę. A i tak straże nie pozwolą. Będą robili z Ciebie pośmiewisko... ba nawet całego Ponywill. Więc decyduj się, bo już jestem gotowa! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Pinkie przemyśl wszystko jeszcze raz jeśli zrobisz coś takiego to możesz stracić swoich przyjaciół i wtedy nikt nie przyjdzie na twoja imreze i bedziesz samotna naprawde chcesz tego?? lepiej przemyśl to jeszcze kilka razy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Impreza w Canterlot? Naprawdę doskonały pomysł, gdyby nie to, że... przypomnij sobie Cranky'ego - kiedy pomogłaś mu odnaleźć zaginioną miłość, potrzebował trochę ciszy i spokoju. Nie sądzisz, że tak samo jest teraz z Shining Armorem i Cadence? Jeśli sprowadzisz całe Ponyville, prawdopodobnie nie będą mieli ani jednej chwili tylko dla siebie. To by było EGOISTYCZNE, Pinkie! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Ale wiesz Pinkie że proszek do pieczenia to nie paliwo? Nigdzie tak nie pojedziesz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Tam proszek do pieczenia, Pinkie pewnie by coś wymyśliła ale na Celestie! Te gokarty muszą być strasznie głośne, więc nie mogą być w pobliżu biblioteki! Tam trzeba zachować ciszę, z pewnością Twilight nie raz o tym wspominała, ona też musi mieć chwilę dla siebie żeby móc w spokoju poczytać, tak samo jak inne kuce które szukają chwili spokoju. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Oh... my... gosh! Proszek do pieczenia to nie paliwo tylko dureń tak jeździ! Hehehehe! A i tak Twilight czytać swych ciążek nie będzie mogła, bo będzie głośno i w dodatku się na Ciebie zdenerwuje! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Pinkie, gokarty mają silniki. proszkiem do pieczenia tylko zapchasz silnik i zniszczysz maszynę. Nawet jeżeli to wszystko jakoś ruszy, to silnik będzie produkował proszkowo - pieczeniowe spaliny które zanieczyszczą klimat. Nisza ekologiczna w Equestrii jest niezwykle delikatna i jeżeli ją zakłócisz spalinami to zrobisz coś niewyobrażalnie złego.:( Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoniaczNaleśnikowiec Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Pinkie! Po co marnować proszek do pieczenia? Jeśli będzie pęcznieć to może uszkodzić silnik! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Budowanie gokartów, proszek do pieczenia? - wyjdzie tylko masło maślane. Tak po za tym proszek do pieczenia to nie paliwo. Nawet gokart nie ruszy chyba,że użyje się magii. Chociaż nie sądzę,aby Twillight zgodziła się na użycie magii tylko po to,aby proszek do pieczenia był paliwem do twoich gokartów. A jeszcze jeden fakt,że gokarty mają silniki. A skąd ty weźmiesz silnik w Ponyville? Nawet gdybyś szukała po całej Equestrii - nie znajdziesz silnika! A jakbyś chciała sama zrobić silnik - niby z czego? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Może zamiast ściany, spróbujcie użyć na tamie? Tama napewno wytrzyma, a mur to nie wiadomo A tak serio, Pinkie to głupi pomysł! Mur może upaść, a jak będzie niebezpieczeństwo groziło stolicy to co wtedy? Jeżeli na przykład jakieś monstra przejdą przez wyrwę i zrobią zamieszanie na Canterlocie? Lepiej nie myśleć jak zareagują księżniczki! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliver Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 Nie, bo nie, tako rzecze Twój regent. Więc mam nadzieję, że się mnie posłuchasz, bo jak nie, to będę smutny : Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoniaczNaleśnikowiec Napisano Sierpień 9, 2012 Share Napisano Sierpień 9, 2012 Pinkie! Nie jesteś pogromcą mitów! Poza tym jak to włączysz może ciebie rozsadzić! Chcesz tego?! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts