GreenScratch Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Piszę się na to, ale będę w 85%... (Kwestia dojazdu i kursów pociągów, mam około 500 km...) Czyli wszystko puki co wskazuje na "TAK". 1. Wszystkie są w porządku. 2. 3-6 obojętne, ale raczej jak się bawić to się bawić, byle siła była na spotkanie przy czymś "mocniejszym". 3. Jak już przyjadę na ASG, to raczej grzechem było by nie pójść na spotkanie przy... (patrz punkt wyżej) 4. Nie mam pojęcia co o tym sądzić, ale puki jest z kim i co wypić... Jestem za! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Styczeń 17, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2014 Podsumowanie #1 Po prawie dwóch tygodniach informacji o meet'cie sprawy mają się następująco: Łącznie osób: 12 (1 nie strzelająca) Zagłosowało: 7 (Wy lenie... Ale to już ustaliłem w swojej poprzedniej ankiecie ^^) Ponieważ nie wszyscy zagłosowali decyzję muszę podjąć ja na podstawie oddanych głosów: 1. Termin strzelanki nie został chociaż jeden podany, więc ustalam na 15022014 2.Strzelanka potrwa 6 godzin - Yay 3. Patrz niżej V 4. Tylko jedna osoba opowiedziała się za tym, aby nie łączyć spotkania z jedzeniem zatem punkt trzeci możemy odpuścić. Gdzieś mignęła mi wiadomość, że planujecie wypić pyffko, zatem informuję, że: Zgodnie z jako takim prawem wewnętrznym ASG podczas spotkań jest zabronione picie napojów alkoholowych, zażywanie środków odurzających itp. Oznacza to, że jeśli chcecie się wyluzować przy browarku - musicie zaczekać do końca. oczywiście jeśli wciąż będziecie mieli ochotę gdzie pójść to jak najbardziej możecie, jednak podejrzewam, że będzie to już uszczuplone grono. Sprawy do załatwienie na najbliższe dwa tygodnie: 1. Należy wybrać skarbnika - Osobę, która za dwa tygodnie zbierze kasę, dokona przelewu na konto KH. 2. Należy wybrać godzinę rozpoczęcia spotkania - proponuję 1000. 3. jak organizujemy jedzenie - Każdy sam sobie, czy zrzucamy się i kupujemy? To tyle na dziś - kolejne podsumowanie za dwa tygodnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Niestety 15.02.2014 w moim przypadku odpada Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Styczeń 17, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2014 (edytowany) No to przecież pytałem czy komuś konkretny termin pasuje! To kiedy mógłbyś się zjawić? -.- Edytowano Styczeń 17, 2014 przez Parabellum Edge Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Rozmawiałem z jednym z uczestników tej strzelanki, że mógłbym w jej trakcie robić zdjecia. Tylko nie jestem w stanie określić terminu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Styczeń 17, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2014 Om przeprasza - Skleroza nie boli jeśli coś będziesz wiedział daj znać, to może jeszcze zmienimy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Jedynie wiem, że 14-16 nie będę dostępny. Co do następnego tygodnia kompletnie nie wiem. Proponuję, więc nie sugerować się tym w żaden sposób, tylko robić jak uważacie. Będzie mi wtedy pasować to się pojawię, jak nie to trudno. Planujecie 15.02, ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 U mnie żaden termin nie jest w 100% pewien, więc po prostu się dostosuję Co do godziny, myślę, że trzeba ustalić "rozrzut" półgodzinny, czyli np. zbieramy się w godz. 0930-1000. Jedzenie najlepiej we własnym zakresie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 (edytowany) Parabellum - proponuję 23/24 lutego bo mam wtedy 5 dni wolnego, więc może zostanę w wawie na dłużej i zrobię Kac Wawę Edytowano Styczeń 17, 2014 przez Eternal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Styczeń 17, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2014 Proszę Cię bardzo Eter! Juz zmieniam na 23. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Proszę Cię bardzo Eter! Juz zmieniam na 23. Tak szybko? Już? Dziękuję Jestem charyzmatycznym potworkiem Jeżeli chodzi o skarbnika to proponuje abyś Ty Parabellum nim był bo ogarniasz sytuacje i jesteś w Wawie ( tak wiem, wpłacać kasę na konto studenta - seems legit ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Styczeń 17, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2014 ( tak wiem, wpłacać kasę na konto studenta - seems legit ). Chcesz wpłacać kasę na konto NIEPIJĄCEGO studenta No spoko mogę być, ale ta decyzja za dwa tygodnie nastąpi, jeśli ktoś jeszcze nie zechce tego zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 NIEPIJĄCEGO studenta No teraz to już mam poważne obawy Przy okazji, jaki jest termin aby dokonać wpłat na rezerwacje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Styczeń 17, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2014 Myślę, że będzie to podane za dwa tygodnie lub tydzień Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Styczeń 17, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2014 Ważne ogłoszenie! Na spotkaniu pojawi się koleżanka angel99percent, która robi wspaniałe prace m.in.: naszywki, graweruje szklanki, figurki MLP. Pojawi się wraz ze swoim stoiskiem i będzie możliwośc zakupienia jej prac. Powiedziała, że zainteresowani mogą zamówić u niej przedmiot i odebrać na meetcie Sam z chęcią skorzystam i zamówię naszywkę Jeśli macie chęć nabycia unikalnego przedmiotu piszcie do niej śmiało Oto link do jej prac (które przyznaję są świetne): http://angel99percent.deviantart.com Jakby co mam ją w znajomych, gdybyście nie mogli jej znaleźć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Ja także przybędę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Naszywki? Naszywki... NASZYWKI?! NASZYWKI!!! A ja akurat ostatnio się rozglądałem po sklepach, bo mi się marzy pewna It's going to be so awesome! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Gadżety do kupienia? Naszywki na zamówienie? No i styczniowa wypłata idzie się kochać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Naszywki :3 Więc niemal na pewno się pojawię *odkłada kasę* Można prosić jakiś cennik (tak na oko co ile mniej więcej kosztuje). Mam jeszcze takie pytanie: czy wszyscy wybierający się na meeta idą strzelać? Gdyż z tym może być dla mnie problem, a nie chciałbymchcialby sam siedzieć jak inni będą strzelać w siebie kulkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Styczeń 17, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2014 Khornel - cena jest zależna od zlecenia, więc rozmawiaj o tym z angel Narazie na samo poznanie ludzi nikt się nie wpisał, ale zawsze możesz wziac aparat i robić a fotografa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Jeśli tylko dorwę się w ten dzień do aparatu, to z chęcią ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Chociaż i tak polecam pobieganie z repliką i sypanie kulkami Jakby udało mi się dorwać kamerkę na głowę... Byłby filmik Szanse marne - ale nie przekonam się póki nie spróbuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Styczeń 17, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2014 Foley - Znajomy miał coś takiego i kamerkę na replice - Wychodziło genialnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Takie na replikę/na RIS są moim zdaniem średnie, ale znam kogoś, kto ma taką "nagłowną", chyba gdzieś jest w necie nawet filmik, który nią robił. Będę próbował go dopaść i poprosić o pożyczenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 Chociaż i tak polecam pobieganie z repliką i sypanie kulkami Jakby udało mi się dorwać kamerkę na głowę... Byłby filmik Szanse marne - ale nie przekonam się póki nie spróbuję Z chęcią też bym postrzelał, ale nie wiem jak będzie z kasą + konieczność korzystania z wypożyczalni sprzętu trochę mnie przeraża (mój kuzyn był na obozie ASG i strzelał z broni wypożyczonej. Ponoć masakra). Jak będziesz miał kamerę, to lepiej ją jakoś zabezpiecz, gdyż jedna zbłąkana kulka i sprzęt może pójść do piachu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się