StarostaXD Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Nawet alternatywa nie działa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 (edytowany) Wszystko pousuwali, coś mi mówi, że był u nich jakiś wyciek, żałuję że sobie jej nie pobrałam :c ... TU DZIAŁA! http://mlp.derpynews.com/equestria-girls-youtube-channel-debuts-shake-your-tail-music-video/ Edytowano Kwiecień 18, 2014 przez ToffiLove Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 A teraz Beret się ładnie wtrąci Hmm... oglądnęłam kilka short'ów i wydaje mi się, że mane 6 będą szukać instrumentów dla siebie ( bo będą chciały założyć zespół ), a gdy znajdą będą przemieniały się w kucyko-ludzi ;w; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Czy ta postać obok Babci smith to rose? Tak, to Rose. Piosenka taka sobie moim zdaniem, ale można posłuchać, uszy nie odpadają. Granny Smith pod koniec wymiata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solid Pony Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Co do Granny Smith to od pierwszej części EQG nadal mam rozkminę...Dlaczego ona jest gruba ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 No, kurczę wszystko zablokowane. Nic nie obejrzę. Czy ktoś może mi podać jak to się nazywało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Co do Granny Smith to od pierwszej części EQG nadal mam rozkminę...Dlaczego ona jest gruba ? Najwyraźniej kucyki nie mają takiej tendencji do tycia jak ludzie. Praca na stołówce w otoczeniu jedzenia robi swoje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 No, kurczę wszystko zablokowane. Nic nie obejrzę. Czy ktoś może mi podać jak to się nazywało? Pod tym linkiem jest: http://mlp.derpynews.com/equestria-girls-youtube-channel-debuts-shake-your-tail-music-video/ Clip nazywa się "Shake your tail". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solid Pony Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Ciekawe, czy jeszcze będą jakieś wycieki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Dzięki wielkie. Poznajecie te kolory w tle podczas koncertu? To te same, gdy jako kucyki coś sobie "uświadamiały"! Myśle, ze ma to ze sobą związek! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solid Pony Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Dzięki wielkie. Poznajecie te kolory w tle podczas koncertu? To te same, gdy jako kucyki coś sobie "uświadamiały"! Myśle, ze ma to ze sobą związek! Zapewne tak jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Dzięki wielkie. Poznajecie te kolory w tle podczas koncertu? To te same, gdy jako kucyki coś sobie "uświadamiały"! Myśle, ze ma to ze sobą związek! Bez kitu, rainbow powers mogą być połączeniem MLP i EG: Rainbow Rock. Masz dobre oko . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 http://mylittleponyfriendshipisall.blogspot.com/2014/04/tajemnica-rainbow-rocks.html Moje przemyślenia, przelane na ekran Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Bez kitu, rainbow powers mogą być połączeniem MLP i EG: Rainbow Rock. Masz dobre oko . Z całym szacunkiem, ale to już w połowie sezonu dostrzeżono ^^ Pierwszym sygnałem z reguły są zabawki, które jak dobrze wiemy, są teraz tęczowe. W serialu mamy tęczowe klucze, a wychodzi Rainbow Rocks. Identycznie było z Crystal Empire, ofensywę przeprowadzono też na trzech frontach jednocześnie, a chwilę potem pojawił się Twilicorn. Noo! A jeszcze wcześniej ślub, choć wtedy były tylko dwie sfery. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Oby się Discord pojawił bo w pierwszej części go nie było.Jako jakiś nauczyciel czy jakiś agent szukający młodych talentów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Bez kitu, rainbow powers mogą być połączeniem MLP i EG: Rainbow Rock. Masz dobre oko I są połączeniem. Jak wszyscy dobrze wiemy Hasbro najpierw robi zabawki, a potem nowy sezon. Teraz mają jeszcze lepiej. Wpadną na pomysł jak te "Rainbow" i mają od razu motyw do serialu i filmu skoro już takowy wyszedł. Dwie pieczenie na jednym ogniu, że tak powiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 No w sumie racja, jak sprzedają tęczowe lalki z EG, to chcą też sprzedać z serialu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Zdaje mi się, czy te proma stają się coraz bardziej tandetne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Pinkie zachowuje się gorzej niż dziecko, plus jest taki, że było też dużo RD. No to został jeszcze clip dla Applejack i Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Czyli liderem zespołu jest nie Twilight, a Rainbow? Ciekawe... A jeśli chodzi o "talent" i "energię" Pinkie w graniu na perce, to sorry, ale to co najwyżej 1/10 tego: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Pinkie zachowuje się gorzej niż dziecko, plus jest taki, że było też dużo RD. No to został jeszcze clip dla Applejack i Rarity. Pinkie zawsze zachowuje się gorzej niż dziecko z tą tylko różnicą, że myśli nieco dojrzalej. Na ogół.. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 (edytowany) Najnowszy, mały spoiler dotyczący pewnej bohaterki, która pojawi się w RR. PS. Rebecca Shoichet podkłada głos pod Sunset Shimmer. Edytowano Kwiecień 27, 2014 przez Dashek 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 Czy znana jest dokładniejsza data wyjścia RR? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 Najnowszy, mały spoiler dotyczący pewnej bohaterki, która pojawi się w RR. PS. Rebecca Shoichet podkłada głos pod Sunset Shimmer. Ok, na 120% to teraz obejrzę, jakie by nie było, ciekawi mnie Sunset Shimmer (mam nadzieję, że będzie jak z Discordem, że nie będzie do końca tą dobrą i grzeczną dziewczynką, i trochę jej będzie). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Kwiecień 28, 2014 Share Napisano Kwiecień 28, 2014 (edytowany) SweetieBot przeprowadził Q&A z reżyserem RR Ish Rudell, nie jest to zbyt emocjonujące Q&A ale zawiera parę ciekawych odpowiedzi, nie ma spoilerów dotyczących bezpośrednio filmu. Jest tylko jedna odpowiedź, przy której dłużej przysiadłem i się zastanowiłem:Q: Another thing people have noticed is that the Rainbow Rocks shorts are much more visually impressive than most of EQG1. Was this just something done for the shorts, or has Rainbow Rocks been kicked up a notch? A: You can expect the same quality for Rainbow Rocks... Maybe even better! We had a lot of fun doing the shorts... And that fun carried over in the rainbow rocks Skoro otrzymamy tą samą jakość filmu co shortów to nie wiem czy będzie to dobre rozwiązanie bo dla mnie osobiście to te filmiki są nudne Całość: http://www.equestriadaily.com/2014/04/rainbow-rocks-q-with-co-director-ishi.html Edytowano Kwiecień 28, 2014 przez Dashek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się